Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana 1 hafta yasak dedi.neden böyle herkes farklı farklı söylüyor anlayamıyorum.belki ilactandir demiştim ama bak sanada ilaca rağmen dememişler.
Hsg sonrasi gebelik daha kolay oluyormus o yuzden korunmamak lazimmis arastirdigimda bu bilgiler var hem cektirdigim merkez hem de dr um korun demedi bilmiyorum vallahi kim8si de hsg sonrasi olusan gebeligin dusuk riski olma ihtimali var diyo en iyisi dr ne dediyse o cunku kontrolu yapan onlar.

Lekelenme şeklinde kanaman olması normal demişti eğer parçalı ve yoğun bir şekilde olursa acile mutlaka gel dedi benim sadece tuvalete çıktığımda kahverengi leke geliyor şu an peçeteye
Soylediklerin zaten acillik degil normal akinti sadece enfeksiyon icin ilac vermemisler. Film esnasinda bir sure kanallar acik kaliyor enfeksiyon olabilir de olmayabilir de sadece onlem birde onunla ugrasma yine nasil istersen tabi ki.

Yani öyle tabiki, bende korunmak istemiyordum ilk ay daha kolay oluyormuş diye ama öylede dediler işte ne yapacağımı bilemiyorum.

Yani öyle tabiki, bende korunmak istemiyordum ilk ay daha kolay oluyormuş diye ama öylede dediler işte ne yapacağımı bilemiyorum.
Valla bn hic hamile kalamadiğim icin kısmet her sey Allah tan dedim korunmadim adetim 2 ayda geldi adet olamayinca ara akintilar yasadim hamilelik belirtisi aradim zorlu bi donemdi

Valla bn hic hamile kalamadiğim icin kısmet her sey Allah tan dedim korunmadim adetim 2 ayda geldi adet olamayinca ara akintilar yasadim hamilelik belirtisi aradim zorlu bi donemdi
Rabbim hayirlisiyla nasip etsin inşallah en kısa sürede.surecler zorlu Allah daha kötü şeyler yasatmasin diye hep dua ediyorum

Kızlar yAa birşey sorcam yumurtlama döneminde hergun ilişki oluyor mu nasıl yapıyorsunuz eşinizde ve sizde isteksizlik olmuyor mu hergun olunca

Merhaba listeye ekler misiniz? Bat 7 temmuz 27 yaşındayım 9 aydır istiyor ve deniyoruz.

yok valla bugüne kadar laylaylomdu grup bilir hep geyik yapıyordum da sinir olmaya başladım bugün
Sen niye sinir oluyosun kızzz aaaa 2 dk boş bırakmaya gelmiyo sakin olur musun geçen ay erken yumurtladın bu ay da canı geç yumurtlamak istiyo belkii allah allah no stres Bak benim testim bile yok onu bile beceremedim ahaha öyle düşün

Kızlar yAa birşey sorcam yumurtlama döneminde hergun ilişki oluyor mu nasıl yapıyorsunuz eşinizde ve sizde isteksizlik olmuyor mu hergun olunca
Valla ben bi süre yumurtlama ve sonrası 3 gün deniyordum.Sonra doktor bana bir gün arayla beraber olmamı söyledi.İkiside bi işe yaramadı hala.Açıkcası benim o kadar sık olunca kuruluk olmaya başlıyor.Eşimi bilemiyorum ama açıkcası ödeve dönüşüyor resmen bende oluyor isteksizliK.

Evet zor oluyo esim icin kolay o pek takilmiyo soyle bana yeter ki diyo ama bnde oyle soyleyeyim hadi yapalim tarzinda sık sık olunca haz alamiyorum Pkos olunca daha da uzun karisik bi surec

Evet kuzum artık sinovac yok elde. Eşim de Biontech oldu daha yeni bakalım herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…