- 19 Nisan 2021
- 1.365
- 2.187
kalan çok kişi var pkoyu hafifleten bir ilaç umarım iyi gelirMerhabalar bende ınofolic pembe kutu olanını verdı Dr ondan önce iğneyle hamıle kalmıştım sonra dusuk oldu sımdık bu folıkasıt verdı ama bu temmuz ayında adetın geçerse 10 gün sonra gel dedı sizce bunla hamıle kalmak mümkün mü Rabbim isteyen herkese nasıp etsın en kısa zamanda
Benim olmadi sadece 1 en fazla iki defa sol tarafimda olmustu. Oda soldan yumurtlamistim ona bagladimGebe arkadaslar bisey sormak istiyorum kasik agriniz tam nerde ne sekilde baslamisti ?
Yumurtlamadan ne kadar sonra olmuştu peki kuzumBenim olmadi sadece 1 en fazla iki defa sol tarafimda olmustu. Oda soldan yumurtlamistim ona bagladim
Benmde 9 guj varGünaydın kızlarbenim bata 10 gün var. En erken ne zaman test yapsam çıkar. Beklemek çok zooor
Ay ben bugün gidip erken gebelik testi alçak kendime göğüslerim inanılmaz derecede sistiler yüz üstü bile yatamıyorum. İnşallah adet olmam ya kasıklarımda inceden sızı geliyor. Yarın sabah test yaparım büyük ihtimalleBenmde 9 guj var
Yumurtlamanin kacinci gunu askoAy ben bugün gidip erken gebelik testi alçak kendime göğüslerim inanılmaz derecede sistiler yüz üstü bile yatamıyorum. İnşallah adet olmam ya kasıklarımda inceden sızı geliyor. Yarın sabah test yaparım büyük ihtimallehem grubu senlendirelim artık.
Ohhhh gelsin hareketler kız trendyoldan al hemencik gelmişti benimm eczaneden çok daha uygun hemmAy ben bugün gidip erken gebelik testi alçak kendime göğüslerim inanılmaz derecede sistiler yüz üstü bile yatamıyorum. İnşallah adet olmam ya kasıklarımda inceden sızı geliyor. Yarın sabah test yaparım büyük ihtimallehem grubu senlendirelim artık.
Cok erken sekerim ben gecen ay yunuetlamanin 8. Gunu kan verdim negatif cikti ama hamileymisim aslinda bekle biraz daha 12. Gunu testte silik cizgi gordumb
Bata 1.5 hafta kala ortalama 30-35 gunde bir olurum benYumurtlamadan ne kadar sonra olmuştu peki kuzum
3-4 gün kala bile tam net vermez, çok biliyorum ama sabretcez inşallah sonu mutluluk olcakGünaydın kızlarbenim bata 10 gün var. En erken ne zaman test yapsam çıkar. Beklemek çok zooor
Kiz senin bu doktor nerde ben de gidiyimKızlar doktora gittim solda bi yumurtam 23,5 mm olmuş ama çatlayamamış. Bugün 12.günümdü ve igne vurdu yarın iliskş olcak. Cok heyecanlandım. Senin sorunun yumurtan catlayamıyor dedi
Tamam aşkım bir bakayım vereyim siparişOhhhh gelsin hareketler kız trendyoldan al hemencik gelmişti benimm eczaneden çok daha uygun hemm
Ya biliyorum tabiki erken. Bide kanda negatif çıkmış. Beklicez tabi de ne bileyim zamanda böyle geçmiyor beCok erken sekerim ben gecen ay yunuetlamanin 8. Gunu kan verdim negatif cikti ama hamileymisim aslinda bekle biraz daha 12. Gunu testte silik cizgi gordumb
MaalesefTamam aşkım bir bakayım vereyim sipariş
Ya biliyorum tabiki erken. Bide kanda negatif çıkmış. Beklicez tabi de ne bileyim zamanda böyle geçmiyor be
Ayy çok heyecanlı hadi inşallahh bu ay olacakKızlar doktora gittim solda bi yumurtam 23,5 mm olmuş ama çatlayamamış. Bugün 12.günümdü ve igne vurdu yarın iliskş olcak. Cok heyecanlandım. Senin sorunun yumurtan catlayamıyor dedi
Ya kuzum hiç sorma bende tüp bebek yaptırdığımda 9.gün de transfer sonrası erken gebelik testinde bile çok çok zor görülen bir çizgi vardı ama kimyasal gebelik olduğu için zaten hcg çok azdı aslında normal sağlıklı gebelikler de hcg başlarda da yüksek oluyor ve testlerde de bariz belli oluyor nedir bu testlerden çektiğimiz bide bence yumurtlama dan 10 gün sonra sağlıklı bir gebelikse testte belli olur diye düşünüyorumCok erken sekerim ben gecen ay yunuetlamanin 8. Gunu kan verdim negatif cikti ama hamileymisim aslinda bekle biraz daha 12. Gunu testte silik cizgi gordumb
Sağol kuzum benim hayırlı olsun bebişin bizlerede nasip olur inşallah en kısa zamandaBata 1.5 hafta kala ortalama 30-35 gunde bir olurum ben
Amin teşekkür ederim. İnsallah en hayirli ve tez zamanda hepinize nasip olurSağol kuzum benim hayırlı olsun bebişin bizlerede nasip olur inşallah en kısa zamanda