Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kalan çok kişi var pkoyu hafifleten bir ilaç umarım iyi gelir

Benmde 9 guj var
Ay ben bugün gidip erken gebelik testi alçak kendime göğüslerim inanılmaz derecede sistiler yüz üstü bile yatamıyorum. İnşallah adet olmam ya kasıklarımda inceden sızı geliyor. Yarın sabah test yaparım büyük ihtimalle hem grubu senlendirelim artık.

Yumurtlamanin kacinci gunu asko

Ohhhh gelsin hareketler kız trendyoldan al hemencik gelmişti benimm eczaneden çok daha uygun hemm

Ohhhh gelsin hareketler kız trendyoldan al hemencik gelmişti benimm eczaneden çok daha uygun hemm
Tamam aşkım bir bakayım vereyim sipariş
Cok erken sekerim ben gecen ay yunuetlamanin 8. Gunu kan verdim negatif cikti ama hamileymisim aslinda bekle biraz daha 12. Gunu testte silik cizgi gordumb
Ya biliyorum tabiki erken. Bide kanda negatif çıkmış. Beklicez tabi de ne bileyim zamanda böyle geçmiyor be

Cok erken sekerim ben gecen ay yunuetlamanin 8. Gunu kan verdim negatif cikti ama hamileymisim aslinda bekle biraz daha 12. Gunu testte silik cizgi gordumb
Ya kuzum hiç sorma bende tüp bebek yaptırdığımda 9.gün de transfer sonrası erken gebelik testinde bile çok çok zor görülen bir çizgi vardı ama kimyasal gebelik olduğu için zaten hcg çok azdı aslında normal sağlıklı gebelikler de hcg başlarda da yüksek oluyor ve testlerde de bariz belli oluyor nedir bu testlerden çektiğimiz bide bence yumurtlama dan 10 gün sonra sağlıklı bir gebelikse testte belli olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…