Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sanamed de cektircem randevu aldım bugün ☺️ birde özellikle sordum tüplerde herhangi bir tıkanıklık falannvarsa ilaç verip açmayı deniyorlarmis
SevimliKedii SevimliKedii ped gotur elbise giy demis sonomedde ciplak oluyorsun ameliyata gircek gibi bi kiyafet veriyorlar ve ped de veriyolar haberin ola 🤗 umarim guzel tertemiz sonucun cikar sonra da gelsin bebiş 🤲

Aynen öyle çok şükür, bana doktor önerdi özellikle çok rahat çekiyor burdan çok kişi memnun kaldı falan dedi.bende orda cektirenler sordum hepsi iyi şeyler söyledi o cesaretle gttim yoksa güvenip gidemezdim herhalde 🤣
Bulunduğumuz dönem teknolojinin ilerlediği dönem bnce şanslıyız eskiden cektirenler neler çekmiştir 😑 biraz arastirip sorusturmak gerek sadece

Bulunduğumuz dönem teknolojinin ilerlediği dönem bnce şanslıyız eskiden cektirenler neler çekmiştir 😑 biraz arastirip sorusturmak gerek sadece
Evet çok şükür öyle yoksa işimiz zordu.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Aynen canim amin insallah listeye goz attim snde 2 yildir deniyormussun bnde ayni insallah bu ay saglikla olur 🤲🥰
İnşallah canim amin 🙏ama benim bu ay kacicak yüksek ihtimalle 1 hafta korunma süresi verdiler antibiyotik verdi.kacarsada önümüzdeki ay inşallah bakalım.

6.gun adet mi yumurtlama akıntısı mi noluyorsa iyice nevrim döndü

Evet öyle dedi. Ama burdaki genel kanı ise korunma yönünse. ALO 184’ü aradım ben de 😊 olmayan bir gebelik için farazi konuşamayız ama gebe ve emzirenlerde bir sorun oluşmuyor. Yapıyoruz dedi. Ancak yine de doktorunuzla görüşün diyorlar. Çünkü genelde de belki riskli bir gebelik ya da farklı hastalıklar olabilir. O yüzden danışılmasını söyledi.
Genelde sinovac öneriliyomuş galiba ama o da yok artık. Neyse bakalım bu ay oldu oldu olmadı aşı olup ertelerim diye düşünüyorum ☺️

Ben aşı oldum canım sinovac oldum 5 mayısta 2. dozumu oldum doktorum 2 doz aşıdan sonra korunmana gerek yok dedi zaten bu ay olmadı da kırmızıları gördüm. (Aralıkta dış gebelik geçirdim metotreksat iğnesi ile sonlandırıldı kemoterapi ilacı olduğu için aşı bana nisan ayında tanımlandı.) Bir çok doktorun yorumunu okudum instagramda mesela bitanesi Banu Çiftçi ki çok severim kendisini o da 2 doz aşıdan sonra korunmaya gerek yok yazmış. Eşim de bu cumartesi ilk doz Biontech oldu. İşyerimde hemen hemen herkes corona geçirdiği için aşı olmayı çok istedim hiç ön yargım olmadı. Umarım şu covidden de bir an önce kurtuluruz sağlıkla ve sağlıklı evlat sahibi olur büyütürüz cümlemiz inşallah
Öncelikle çok geçmiş olsun🌸 evet sinovac öneriliyor ama artık ondan randevu alınmıyor 🙄 mecbur biontech. Umarım ya cidden aşı olsak bir dert olmasak bir dert. İnşallah bi an önce biter giderde normal hayat telaşlarımıza döneriz canım 🙏🏼

Merhaba kızlar bende bu sabah rahim filmi çekildim şimdi kahverengi lekenme tarzında kanama var ama az yani doktor antibiyotik vermedi hijyenine dikkat et enfeksiyon olmasın, 2 gün ilişkiye girme dedi. 2 gün sonra(perşembe günü) yumurtlama günüm büyük ihtimalle sizce o gün ilişki olsa enfeksiyon olur mu? Bi de bu lekelenme moralimi bozuyor ne kadar sürer tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler 🌸

Merhaba kızlar bende bu sabah rahim filmi çekildim şimdi kahverengi lekenme tarzında kanama var ama az yani doktor antibiyotik vermedi hijyenine dikkat et enfeksiyon olmasın, 2 gün ilişkiye girme dedi. 2 gün sonra(perşembe günü) yumurtlama günüm büyük ihtimalle sizce o gün ilişki olsa enfeksiyon olur mu? Bi de bu lekelenme moralimi bozuyor ne kadar sürer tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler 🌸
Merhaba, bende bugün çekildim bana antibiyotik verdi 3 günlük 1 hafta da ilişki yasağı verdi.neden böyle farklı söylüyorlar acaba bende bunu anlamıyorum.

Genelde sinovac öneriliyomuş galiba ama o da yok artık. Neyse bakalım bu ay oldu oldu olmadı aşı olup ertelerim diye düşünüyorum ☺️
Randevu alırken seçenek çıkıyor biontech mi cinovac mı diye. Ben biontech seçtim mesela. Avrupa’ya gidildiğinde biontech kabul ediliyor çünkü. Ama sanırım hamile olmadığma emin olup adet olursam yaptırcam. Yoksa bunun bir sonu yok

Merhaba, bende bugün çekildim bana antibiyotik verdi 3 günlük 1 hafta da ilişki yasağı verdi.neden böyle farklı söylüyorlar acaba bende bunu anlamıyorum.
Bilemedim bende tedirginim zaten stresliydim bugün çok şu an gözümü kapayınca o çekim anı aklıma geliyor aslında çok acılı bir işlem olmadı ama ama ben çok gerildim işte. Sizde de lekelenme var mı şu an?

Bilemedim bende tedirginim zaten stresliydim bugün çok şu an gözümü kapayınca o çekim anı aklıma geliyor aslında çok acılı bir işlem olmadı ama ama ben çok gerildim işte. Sizde de lekelenme var mı şu an?
Şu an lekelenme yok ama olmusdu yani kesildi. 3 gibi falan çekildim ben.

Bnde cekildigimde antibiyotikverdi 3 gun kullandim galiba iliski yasagi yoktu akintim da olmadi. Ertesi gun iliski oldu. Hsg sonrasi kimisinde akinti oluyormus. Imkanin varsa yarin dr a git baksin antibiyotik verir belki belki de sorun yok der ertelememek lazim

Bnde cekildigimde antibiyotikverdi 3 gun kullandim galiba iliski yasagi yoktu akintim da olmadi. Ertesi gun iliski oldu. Hsg sonrasi kimisinde akinti oluyormus. Imkanin varsa yarin dr a git baksin antibiyotik verir belki belki de sorun yok der ertelememek lazim
Bana 1 hafta yasak dedi.neden böyle herkes farklı farklı söylüyor anlayamıyorum.belki ilactandir demiştim ama bak sanada ilaca rağmen dememişler.

Lekelenme şeklinde kanaman olması normal demişti eğer parçalı ve yoğun bir şekilde olursa acile mutlaka gel dedi benim sadece tuvalete çıktığımda kahverengi leke geliyor şu an peçeteye

X