Evet klomen+çatlatma kullandım geçen ay bu ay klomen kullandım bu gün kontrolüm vardı estrofem verdi pazartesi günü tekrar gideceğim bakacak yumurta çatlamadıysa iğne verecek. Ben evlenmeden önce 2 3 ayda bir regl oluyordum tedavi falan gördüm ama kalıcı olmadı evlendikten sonra öncesine nazaran adetim düzeldi ama arada aksamalar oluyordu. Regl düzenli olmayınca yumurtlama zamanını da kestiremediğimden çoğu zaman gün aşırı denedik ama olmadı. Mecbur alıyoruz hormon ilaçlarınıBen 2 aydır deniyorum. Ama dr yaş nedeniyle(35) ve pcos yüzünden direkt yumurta geliştirici ilaç ile ilerlemeyi önerdi. Ben eger denemeden direkt ilaçla ilerlersem sonradan pişman olurum diye düşündüm. Sen o yüzden denemekle iyi yapmışın, en azından için rahat denedim diye gitmişin doktora. Sen yumurta geliştirici ilaç mı kullanıyorsun, reglin düzgün mü? Bu ay bu işi halledicez ibşallah, umudumuzu kaybetmeyelim🌬
Klomende yalancı çift çizgi olabiliyormuş bazen. O yanıltmıştır belki de. Ya aslında her pcos olan böyle degil, düzenli regli olan da var. Ben de senin gibiyim, dogum kontrol hapı kullanmadan regli olmuyordum. Çoğu pcos olan ilk ay hamile kalıyor, bence biz tam pcosuz, bir de hafif olanlar var. Ben de bu ay olmazsa önümüzdeki ay klomen/letü ile denemeyi düşünüyorum. Bir de biz çoknzor takip ediyoruz bat belli değil, ovulasyonu her gün yapıyorum ben.Evet klomen+çatlatma kullandım geçen ay bu ay klomen kullandım bu gün kontrolüm vardı estrofem verdi pazartesi günü tekrar gideceğim bakacak yumurta çatlamadıysa iğne verecek. Ben evlenmeden önce 2 3 ayda bir regl oluyordum tedavi falan gördüm ama kalıcı olmadı evlendikten sonra öncesine nazaran adetim düzeldi ama arada aksamalar oluyordu. Regl düzenli olmayınca yumurtlama zamanını da kestiremediğimden çoğu zaman gün aşırı denedik ama olmadı. Mecbur alıyoruz hormon ilaçlarınıbende inanıyorum ya bu ay güzel olacak geçen ay çift çizgiyi sabah gördüm akşam kan testi verdim negatifi aldım oturdum 12 saat boşa sevinmişim
Amin hepimizee gelsin bebeklerimizHadi kiz bu ay olsun benmde dogum gunum 9 temmuz hayirlisi ile gelsin bebisin
Canim gordun mu bilmiyorum ama ebru ceylan in yuotube da yumurtlama tetikleyici masaji var denemwk istersen bir bak derim. Bir çok kişi fayda görmüş. Agri olursa birakman gerek soyleyeyim. Instada birgebeningunlugu sayfasi var yapanlarin yorumlarina bakarsin.12 ve 13 ü degerlendirseydin onlar fena degilmiştam 61 gündür yumurtlama görmedim. Her gün test yapıyorum. Umarım 161 gün olmaz Umudumu ben kaybetmediysem, sen de kaybetme. Bu ay ugurlu gelecek
Nerede ve ucretli mi cekindinizHiç stres yapma canım, islemdeki sizi gercekden hafif bir sızı dayanilmayacak birşey kesinlikle değil.benim biraz aleti takarken sorun cikdi rahmin yukarda dedi zor takdi o canımı yakdi biraz o kadar.ama o benimle alakalı herkesin öyle olmuyormuş.diger sizi çok hafifi basit bir işlem kısa sürüyor.ped götür yanında birde mümkünse elbise giy daha rahat edersin.
Inofolic icinde inositol var ve pkos a iyi geliyor folik asit de bulunuyor . Insulin direnci olanlara glifor yerine bunu oneriyolar. Vitamin zaten umarim guzel sonuc alirsinMerhabalar bende ınofolic pembe kutu olanını verdı Dr ondan önce iğneyle hamıle kalmıştım sonra dusuk oldu sımdık bu folıkasıt verdı ama bu temmuz ayında adetın geçerse 10 gün sonra gel dedı sizce bunla hamıle kalmak mümkün mü Rabbim isteyen herkese nasıp etsın en kısa zamanda
24 yaşındayım canım ben inşallah en kısa ve hayırlı zamanda hepimiz gebe kalırız dua edicem senin içinde hepimiz içindeAmin canım inşallahSenin yaş kaçtı? 1 yıl dediklerinde haklılar tabi ama benim gibi yaşı büyük olanlar için 1 yıl da önemli oluyor. Eşim bu ay ürolojiye gidecek, inşallah onda da birşey çıkmazsa ben de hemen hsg yi çektireyim bari diyorum. Allah sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inşallah tüm isteyenlere Arkadaşlarımın ovulasyon testi nedir bilmeden gebe kaldıkları yerde, ben her ay ovulasyon testi takibiyle 5 aydır gebe kalamıyorum maalesef Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah hepimize
Evet ücretli çektirdim devlette uzun zaman sonraya sıra veriyorlarmis ist.da cihazlarında eski tip olduğu için ağrılı oluyormuş genellikle.colormed de çektirdim Samatya Hastanesi'nin arka sokağında yeri.500 TLNerede ve ucretli mi cekindiniz
yaaaa ben adet olayım da başka doktora gideyim yaptırayım içim rahat etsin en azındanBen devlet hastanesi tüp bebek bölümü ne gittim ilk istediği adet ikinci günü hormon testi sonra diğerleri
Bnde sonomed de çektirdim dediginiz gibi yeni cihaz oldugu icin agri hic olmuyor. Bn pendikteyim oraya yakin olsam daha uygunmuş fiyatEvet ücretli çektirdim devlette uzun zaman sonraya sıra veriyorlarmis ist.da cihazlarında eski tip olduğu için ağrılı oluyormuş genellikle.colormed de çektirdim Samatya Hastanesi'nin arka sokağında yeri.500 TL
Çok şükür bunuda atlattık bir şekildeBnde sonomed de çektirdim dediginiz gibi yeni cihaz oldugu icin agri hic olmuyor. Bn pendikteyim oraya yakin olsam daha uygunmuş fiyat
Sonomed i de duymusdum onerenler çok orayı da.Bnde sonomed de çektirdim dediginiz gibi yeni cihaz oldugu icin agri hic olmuyor. Bn pendikteyim oraya yakin olsam daha uygunmuş fiyat
Cok sukur cok insan stres yapiyor ama bisey yokmusÇok şükür bunuda atlattık bir şekilde
Evet avrupa yakasinda da subeleri varmis bn kadikoyde cektirdim bu makineden baska merkez bulamadim ozel hastaneler 1500 falan dediSonomed i de duymusdum onerenler çok orayı da.
Ya şöyle söyleyeyim ben burda çektirmeyecekdim aslında c kıllı cihaz diyorlar yeni tip cihazlara o cihaz olan bı yerde cektircekdim burası bı anda piyango gibi oldu denk geldi diyim fiyatida iyi olunca onerenlerde oldu orada çektirip memnun olan çok vardı.bende gözümü kararttim bişey olmaz ne olcak dedim çektirdim.anlayacahgin c kollu cihaz değil yani benim cektirdigim yer ama sizidan başka bişey yokdu yani.Evet avrupa yakasinda da subeleri varmis bn kadikoyde cektirdim bu makineden baska merkez bulamadim ozel hastaneler 1500 falan dedi
Bende sanamed de cektircem randevu aldım bugünBnde sonomed de çektirdim dediginiz gibi yeni cihaz oldugu icin agri hic olmuyor. Bn pendikteyim oraya yakin olsam daha uygunmuş fiyat
Yazmisim çok önceden yaş deneme süresi ve bat yazarsan duzenleyim canimAmin hepimizee gelsin bebeklerimiz
Hmm bn c kollu ile cekildim. Hastaya dr un kullanimina bagli acı degisiyor valla iyisine denk gelmişizYa şöyle söyleyeyim ben burda çektirmeyecekdim aslında c kıllı cihaz diyorlar yeni tip cihazlara o cihaz olan bı yerde cektircekdim burası bı anda piyango gibi oldu denk geldi diyim fiyatida iyi olunca onerenlerde oldu orada çektirip memnun olan çok vardı.bende gözümü kararttim bişey olmaz ne olcak dedim çektirdim.anlayacahgin c kollu cihaz değil yani benim cektirdigim yer ama sizidan başka bişey yokdu yani.
Aynen öyle çok şükür, bana doktor önerdi özellikle çok rahat çekiyor burdan çok kişi memnun kaldı falan dedi.bende orda cektirenler sordum hepsi iyi şeyler söyledi o cesaretle gttim yoksa güvenip gidemezdim herhaldeHmm bn c kollu ile cekildim. Hastaya dr un kullanimina bagli acı degisiyor valla iyisine denk gelmişiz