Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet klomen+çatlatma kullandım geçen ay bu ay klomen kullandım bu gün kontrolüm vardı estrofem verdi pazartesi günü tekrar gideceğim bakacak yumurta çatlamadıysa iğne verecek. Ben evlenmeden önce 2 3 ayda bir regl oluyordum tedavi falan gördüm ama kalıcı olmadı evlendikten sonra öncesine nazaran adetim düzeldi ama arada aksamalar oluyordu. Regl düzenli olmayınca yumurtlama zamanını da kestiremediğimden çoğu zaman gün aşırı denedik ama olmadı. Mecbur alıyoruz hormon ilaçlarını bende inanıyorum ya bu ay güzel olacak geçen ay çift çizgiyi sabah gördüm akşam kan testi verdim negatifi aldım oturdum 12 saat boşa sevinmişim

Klomende yalancı çift çizgi olabiliyormuş bazen. O yanıltmıştır belki de. Ya aslında her pcos olan böyle degil, düzenli regli olan da var. Ben de senin gibiyim, dogum kontrol hapı kullanmadan regli olmuyordum. Çoğu pcos olan ilk ay hamile kalıyor, bence biz tam pcosuz, bir de hafif olanlar var. Ben de bu ay olmazsa önümüzdeki ay klomen/letü ile denemeyi düşünüyorum. Bir de biz çoknzor takip ediyoruz bat belli değil, ovulasyonu her gün yapıyorum ben.

12 ve 13 ü degerlendirseydin onlar fena degilmiş tam 61 gündür yumurtlama görmedim. Her gün test yapıyorum. Umarım 161 gün olmaz Umudumu ben kaybetmediysem, sen de kaybetme. Bu ay ugurlu gelecek
Canim gordun mu bilmiyorum ama ebru ceylan in yuotube da yumurtlama tetikleyici masaji var denemwk istersen bir bak derim. Bir çok kişi fayda görmüş. Agri olursa birakman gerek soyleyeyim. Instada birgebeningunlugu sayfasi var yapanlarin yorumlarina bakarsin.

Nerede ve ucretli mi cekindiniz

Inofolic icinde inositol var ve pkos a iyi geliyor folik asit de bulunuyor . Insulin direnci olanlara glifor yerine bunu oneriyolar. Vitamin zaten umarim guzel sonuc alirsin

24 yaşındayım canım ben inşallah en kısa ve hayırlı zamanda hepimiz gebe kalırız dua edicem senin içinde hepimiz içinde

Nerede ve ucretli mi cekindiniz
Evet ücretli çektirdim devlette uzun zaman sonraya sıra veriyorlarmis ist.da cihazlarında eski tip olduğu için ağrılı oluyormuş genellikle.colormed de çektirdim Samatya Hastanesi'nin arka sokağında yeri.500 TL

Evet ücretli çektirdim devlette uzun zaman sonraya sıra veriyorlarmis ist.da cihazlarında eski tip olduğu için ağrılı oluyormuş genellikle.colormed de çektirdim Samatya Hastanesi'nin arka sokağında yeri.500 TL
Bnde sonomed de çektirdim dediginiz gibi yeni cihaz oldugu icin agri hic olmuyor. Bn pendikteyim oraya yakin olsam daha uygunmuş fiyat

Merhaba kızlar burda herkes birbirinden birseyler öğreniyor bende başıma geleni yazmak istedim 3 aydır adet düzensizliği üstüne doktora gittiğimde estradiol yuksek diye doğum kontrol hapı verdi çoçuk düşünmeme rağmen ve başka yolu yok mu dediğimde kullanman lazım dedi gebelik olsa bile sağlıklı olmaz dedi düşük olurdedi yıkıldım keşke keşke 2.bir doktora gitseydim siz siz olun gidin bugün doğum kontrol hapımdan adetmişim gibi kanamam oldugu için başka hastaneye gittim ve bana değerlerime rağmen çoçuk düşündüğüm için sadece duphaston kullanman yeterli dedi değerlerin düzelir 2 ay adet düzene girsin dedi ve birde kistim olmasına rağmen pko olanlar kesinlikle pkolar için takviye varmış dedim gynositol verdi sizde isteyin illaki sizin muaynenize görede takviye verecektir doktor benim gibi gebelik düşünüp doktoru doğum kontrol hapı veren olursa bilgisi olsun

Evet avrupa yakasinda da subeleri varmis bn kadikoyde cektirdim bu makineden baska merkez bulamadim ozel hastaneler 1500 falan dedi
Ya şöyle söyleyeyim ben burda çektirmeyecekdim aslında c kıllı cihaz diyorlar yeni tip cihazlara o cihaz olan bı yerde cektircekdim burası bı anda piyango gibi oldu denk geldi diyim fiyatida iyi olunca onerenlerde oldu orada çektirip memnun olan çok vardı.bende gözümü kararttim bişey olmaz ne olcak dedim çektirdim.anlayacahgin c kollu cihaz değil yani benim cektirdigim yer ama sizidan başka bişey yokdu yani.

Bnde sonomed de çektirdim dediginiz gibi yeni cihaz oldugu icin agri hic olmuyor. Bn pendikteyim oraya yakin olsam daha uygunmuş fiyat
Bende sanamed de cektircem randevu aldım bugün birde özellikle sordum tüplerde herhangi bir tıkanıklık falannvarsa ilaç verip açmayı deniyorlarmis

Hmm bn c kollu ile cekildim. Hastaya dr un kullanimina bagli acı degisiyor valla iyisine denk gelmişiz

Hmm bn c kollu ile cekildim. Hastaya dr un kullanimina bagli acı degisiyor valla iyisine denk gelmişiz
Aynen öyle çok şükür, bana doktor önerdi özellikle çok rahat çekiyor burdan çok kişi memnun kaldı falan dedi.bende orda cektirenler sordum hepsi iyi şeyler söyledi o cesaretle gttim yoksa güvenip gidemezdim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…