Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktora gittim solda bi yumurtam 23,5 mm olmuş ama çatlayamamış. Bugün 12.günümdü ve igne vurdu yarın iliskş olcak. Cok heyecanlandım. Senin sorunun yumurtan catlayamıyor dedi
Ayyy bildiğin kudurmuş kız yumurtan ahaha maşallah ay çok heyecanlıı 2 hafta sonra kuduranziii bir daha ne zaman gitceksiiin

Yumurtlamanın 4. Gunuymus asko

Ayyy bildiğin kudurmuş kız yumurtan ahaha maşallah ay çok heyecanlıı 2 hafta sonra kuduranziii bir daha ne zaman gitceksiiin
Evet 23,5mm olmuş ama ovu testlerim pik olmamıstı.. demek ki ya ben tam sıvıyı atamadan yaptım yada her zaman dogruyu göstermiyor

Sende durumlar ne belirtiler başladımi hamilesin gibi hissediyorum nedense bu ah sendne cok umutluyum I ipti ne alemdesin ablosum sesij cikmiyo hic aktif degilsin bu ay
Valla kuzum ben d vitamini hapı çinko şurubu bide demir şurubu içiyorum onlarda karnımda ağrılar yapıyor sanki geçen bahsettim iki gün sol yumurtalıkta ağrı batma oldu dün de sağ tarafta oldu bide kirpiklerim karıştı kesin hamileyim bu ay dünde midemde gaz sancıları oldu şaka bir yana bende senden umutluyum bu ay çünkü kimyasal gebelik sonrası sağlıklı gebe kalan çok var hemde döllenme oluyor sende kesin bak içini ferah tut aynı zamanda öğreniriz güzel haberleri inşallah

Bdjfjfjfjfjfjfj hadi insallah kiz ben dun avakado yiyemedim wvde kalmamisti cikip alamadim da

Ovulasyon 2 ay yaptım beni stresten strese soktu ilk ay yumurtlama gördüm ikinci ay görmedim. O sıra doktor evleneli 1 yıl olmadı diye tedavi de vermiyordu Ovulasyonu bırakıp gün aşırı yaptık sürekli. Kilo problemin var mı? Ben de troid insülin direfalan da oluşmuştu pko yüzünden ilaç kullandım bir ay düzene girdi sonra troid. Bu ay bat kaç?

Troid kac olmustu ilaç kullandiginda

Bdjfjfjfjfjfjfj hadi insallah kiz ben dun avakado yiyemedim wvde kalmamisti cikip alamadim da
Tatlım avakadoyu ezin icine yarım limon sarımsak az bişey tuz zeytinyağı ve ceviz üstüne koyun harika oluyo sabah kahvaltısinda yada öğlen yiyebilirsiniz
Bu arada hasta olmadım.henuz yarın doktor var yaaa Allahimmmm amin hepimiz için inşallah
Hem hamile gibi hissediyorum hem çok ümit etmek istemiyorum hem sanki heran adet olucam hem hem hem ....karışık duygular

Ceviz koymuyordum dur birde oyle deneyim test yapmismiydin sen

Ceviz koymuyordum dur birde oyle deneyim test yapmismiydin sen
Yok ya test yapmadım daha korkuyorum ahh gitsem doktor dese hamilesiniz hayırlısı bakalım Rabbim hayırlısını versin inşallah
Ceviz koy koy hem çok faydalı hemde tadı çok güzel oluyo bende eskiden yiyemiyodum böyle yapincs yidim.hepsini

Kiz kalk hadi bi test yap ben heycanlandim kac gun gecti bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…