- 4 Aralık 2024
- 3.108
- 2.831
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #7.361
Oy inşallah nasip olsun zaten niyetim var dilerim Rabbim nasip kısmet eder sağlıklı şekilde hepsini gerçekleştirebilirim inşallah

Aynen yavaş yavaş çekeriz halayımızı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy inşallah nasip olsun zaten niyetim var dilerim Rabbim nasip kısmet eder sağlıklı şekilde hepsini gerçekleştirebilirim inşallah
Sağlıkla göreyimde kuzum 1 2 sinde değilşm vallahi artıkAmin amin inşallah sabah güzel haberlerini bekliyorum bakalım ikizmi geliyor
![]()
9 ayda bişey olmaz atlatırız da kk bizi çekebilir mi bilmemOy inşallah nasip olsun zaten niyetim var dilerim Rabbim nasip kısmet eder sağlıklı şekilde hepsini gerçekleştirebilirim inşallah
Aynen yavaş yavaş çekeriz halayımızıkız onu bırakta 9 ayı nasıl bitireceğiz çok uzun gibi
![]()
Dimi canım burayıda elimizden alıolardı az kalsın![]()
9 ayda bişey olmaz atlatırız da kk bizi çekebilir mi bilmembunun belirtileri var, hamilelik depresyonu var bilemiyorum yani
![]()
Sağlıkla göreyimde kuzum 1 2 sinde değilşm vallahi artık![]()
Evet ya kıskandılar zaarDimi canım burayıda elimizden alıolardı az kalsın![]()
İnşallah yaşayıp göreceğizYani öyle görünüyordilerim kaldırabilirler
![]()
Evet ya kıskandılar zaar![]()
Öncelikle bu kadar detaylı bilgilendirme yaptığınız için çok teşekkür ederim ben şuan tüp bebek tedavisi sürecindeyim 2 kez transfer oldum ilki negatifti ikincisi ise kimyasal gebelik oldu şimdi inşallah üçüncü için bekliyorum ama üçüncüyü olmadan önce eksik bı testim varsa yaptırmak için sormuştum1- Öncelikle tüp bebek yaptırmadan önce kesinlikle rahim filmi çektirin. Ecomar ve sonomed de Cevat isminde bir doktor var. En iyisidir. Orayı arayıp, rahim filmi çektirmek istiyorum derseniz, size uygun zamanı soyleyecektir. Çok kolay ve acısız bir işlem. Normal bir jinekolojik muayeneden bir farkı yok. Simir testi çok çok daha can acıtan bir işlem.
2- siz de eşinizden kromozom analizi baktirin. Genetiginizde herhangi bir sorun varmi baksınlar. Eğer genetik problem varsa bu dusuklere veya hamile kalmaya engel olabilir. Özel lab. Veya herhangi bir devlet hastanesinin tıbbi genetik bölümüne giderek, amh değerim düşük. Tüp bebek öncesi doktorum genetigimize baktırmak istiyor derseniz, size yardımcı olur. Eğer sorun varsa pgt li yani genetik analizi embiriyolar transfer edilir.
3 - ayrıca siz devlet hastanesinin tıbbi genetik bölümüne gittiğinizde trambofili 6 li panel baktirmanizda gerekir. Kan pihtilasmasi problemi olup olmadığını öğrenmeniz lazım ki, tüp bebek surecinde size kan sulandirici igne versinler.
4 - rahimde katil hücre testi. Yani flow sitometri kır testi. Bu test sadece istanbulda mikrogen lab. Yaptırılıyor. Diğer illerde yapan lab. Vardır ama benim bilgim yok. Rahimde katil hücre fazla ise, rahim var olan embiriyoyu kanser gibi hücre sanıyor. Bu erken öğrenilirken şayet, ilaç veya serum ile bu sorun ortadan kalkıyor.
5. Esinizde muhakkak spermiyogram ve sperm dna hasar testi yaptırın. Eğer eşinizin spermi az sa , hareketsizde veya sperm dna sinda problem varsa, oluşan embiriyorlsr 5.gune kadsr gidemiyor. İlaçla tedavi ediliyor.
Ben bı kez negatif bir kez de kimyasal gebelik yaşadım devlette yaptırıyorum acaba bı araştırma yaparlar mı bilmiyorumCanım çok üzüldüm duygularını paylasiyorum. Üst üste kimyasal gebelik yada negatifin varsa bu arastirmali önce ki sorun bulunup tedavi edilsin ve tekrarlanmasın bence. Bende ilk gebeliğim kimyasaldi 2 ay ara sonrasındaki transferimde 2. Tuttu daha önceki tedavimde tabiki. Şuan bu tekrar tedavim kardeş için aslinda çocuklarımız için kismetse eğer![]()
Siz transfer olmuş muydunuz bu ay içerisindeGünaydın ben bugün regl oldumiçim biraz buruldu ama yarın tedaviye başlayacağız inşallah
![]()
İlk 3 ay sık yaşanıyormuş kuzum sen dikkat et kendine harketlerini sınırla doktoruma da sorarsın bugün haber ver bizedeCanım bugün 17.gün onu gecen haftalarda yaşadım yarın kese görmeye gidecğim bugün böyle oldu
İnşallah pozitifleri görcez bu sefer kuzumEvet evet kimyasal beta hcg ler bile aynydi sanırım![]()
Hayır canım ben daha yeni başlıyorum sürece. Yarın ilk adetli muayenemi olup iğnelere başlayacağım. Yalnız hafif bir sinüzit geçiriyorum. Burun akıntım var sorun olur mu acabaSiz transfer olmuş muydunuz bu ay içerisinde![]()