Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende düşünüyorum henüz yumurtlama haftamdayım.2 ay önce kimyasal geçirdim beni de listeye dahi edin :)

Canım benim ilk oğlumda tam adet.olacagim gün kahverengi lekelenme.olmustu bende adet olcam sandım ama devamı gelmemişti tabi :)
İşte bende geldi maalesef daha ben hamile bile kalmadan bi oğlum olacağını bile hissediyorum ama tutmadı oda nerde yanlışlık var anlamadım ki 😅

Insallah yeni ayda olur canım. Hemen motivasyonunu topla 🤗
Topladım bilee aslında rahatladım da çünkü bekle bekle stres daha fazlaydı kötüydü en azından şimdi neyin ne olduğunu biliyorum dualarınızı bekliyorum müjdeli haberi inşaAllah hemen vercem😍

Hayirlısi canim sonucu yaz bize doktor ne diyecek bakalim. 🤗
Öğleden sonra gideceğim ama bende bu stres olduktan sonra bebiş hayal olur sanırım:kızgın: O kadar yol gidiyorum ki karda kışta sıkıntım büyük Allah hayırlısını nasip etsin:KK42:

Screenshot_20200210-121031_Hamilelik Takibi.webp

BScreenshot_20200210-121031_Hamilelik Takibi.webp Benim bebeden mesaj vardı bu sabah. 🥰

Ay yapmissin zaten test 😔 benim geçen ay 13. Aksam yaptigim da boyleydi. 11. Gün kan 0.0di ama bir umut test yapmistim.
Ben kan yaptırmadım daha. Hani idrara daha geç yansıyor diyorlar ya bilmiyorum ya çok üzüldüm

Topladım bilee aslında rahatladım da çünkü bekle bekle stres daha fazlaydı kötüydü en azından şimdi neyin ne olduğunu biliyorum dualarınızı bekliyorum müjdeli haberi inşaAllah hemen vercem😍
Evet canim negatifi görmek bile belirsizlikten iyi o geldi gelcek stres cok fena 🤦🏻‍♀️

Öğleden sonra gideceğim ama bende bu stres olduktan sonra bebiş hayal olur sanırım:kızgın: O kadar yol gidiyorum ki karda kışta sıkıntım büyük Allah hayırlısını nasip etsin:KK42:
Inşallah guzel olsun sonuclarin. 🤲🏻

Hayırlısı olsun canım hiç üzülme
Üzülmüyorum diyemiyorum ama elimden geldiğince üzülmemeye çalışıyorum bakalım yine de bu ayda dener olmadı bi doktora giderim muayene için bir sorun var mı yok mu bilmiyorum çünkü yumurtlama zamanımı biliyorum yani belirtilerden falan ama tutmuyor bir şey

Back
X