- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
GöAmiiiin amiiin amiiin inşaAllah hayırlısı ile bu arada adet oldum artık bir dahaki zamana kadar görüşmek üzere![]()
amin canım aminAhahah Amin.. Sağlıklıca kalırsın inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GöAmiiiin amiiin amiiin inşaAllah hayırlısı ile bu arada adet oldum artık bir dahaki zamana kadar görüşmek üzere![]()
amin canım aminAhahah Amin.. Sağlıklıca kalırsın inşallah![]()
Bence simdi test yapsan da varsa cikar. Yarin kan da ver.Yarın 14. Gün acaba kan versem mi çok kararsızım
Ay yapmissin zaten testKocaman Bi negatif daha![]()
Insallah yeni ayda olur canım. Hemen motivasyonunu toplaNegatif kuzum olmadı artık adet beklicem ne zaman gelirse psikolojik bunlar hep gerçekten ya madem hamile değilim bekletme gel o zaman adetim de bi acayip![]()
Hoşgeldin bat ne zaman canım.bende düşünüyorum henüz yumurtlama haftamdayım.2 ay önce kimyasal geçirdim beni de listeye dahi edin :)
Hoşgeldin bat ne zaman canım.![]()
Çıkar benim 11.gün kanda 0.0dı. Igne etkisi tamamen geçmisti yani. Ben de 11. Günü bekliyorum canım.Selam kızlar Bat 3 ovitrellenin 11. Günü test yapsam çıkar mı bekleyim mi![]()
İşte bende geldi maalesef daha ben hamile bile kalmadan bi oğlum olacağını bile hissediyorum ama tutmadı oda nerde yanlışlık var anlamadım kiCanım benim ilk oğlumda tam adet.olacagim gün kahverengi lekelenme.olmustu bende adet olcam sandım ama devamı gelmemişti tabi :)
Topladım bilee aslında rahatladım da çünkü bekle bekle stres daha fazlaydı kötüydü en azından şimdi neyin ne olduğunu biliyorum dualarınızı bekliyorum müjdeli haberi inşaAllah hemen vercemInsallah yeni ayda olur canım. Hemen motivasyonunu topla![]()
Öğleden sonra gideceğim ama bende bu stres olduktan sonra bebiş hayal olur sanırımHayirlısi canim sonucu yaz bize doktor ne diyecek bakalim.![]()
Hayırlısı olsun canım hiç üzülmeİşte bende geldi maalesef daha ben hamile bile kalmadan bi oğlum olacağını bile hissediyorum ama tutmadı oda nerde yanlışlık var anlamadım ki![]()
Umudum kalmadıAy yapmissin zaten testbenim geçen ay 13. Aksam yaptigim da boyleydi. 11. Gün kan 0.0di ama bir umut test yapmistim.
Ben kan yaptırmadım daha. Hani idrara daha geç yansıyor diyorlar ya bilmiyorum ya çok üzüldümAy yapmissin zaten testbenim geçen ay 13. Aksam yaptigim da boyleydi. 11. Gün kan 0.0di ama bir umut test yapmistim.
4 aylık evli olsam da etraftakiler kısır gözüyle bakmaya başladıCanini sıkma canm rabbim hayirli olan zamanda versin insallah. Uzulme bebisin gelecegi zamani cok iyi biliyor sadece bu ay degil demekki bidaki ay insallah
Evet canim negatifi görmek bile belirsizlikten iyi o geldi gelcek stres cok fenaTopladım bilee aslında rahatladım da çünkü bekle bekle stres daha fazlaydı kötüydü en azından şimdi neyin ne olduğunu biliyorum dualarınızı bekliyorum müjdeli haberi inşaAllah hemen vercem![]()
Inşallah guzel olsun sonuclarin.Öğleden sonra gideceğim ama bende bu stres olduktan sonra bebiş hayal olur sanırımO kadar yol gidiyorum ki karda kışta sıkıntım büyük Allah hayırlısını nasip etsin
![]()
Üzülmüyorum diyemiyorum ama elimden geldiğince üzülmemeye çalışıyorum bakalım yine de bu ayda dener olmadı bi doktora giderim muayene için bir sorun var mı yok mu bilmiyorum çünkü yumurtlama zamanımı biliyorum yani belirtilerden falan ama tutmuyor bir şeyHayırlısı olsun canım hiç üzülme