- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Hayırlısı olsun canım çok mu stres yaptın bu ayNegatif kuzum olmadı artık adet beklicem ne zaman gelirse psikolojik bunlar hep gerçekten ya madem hamile değilim bekletme gel o zaman adetim de bi acayip![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım çok mu stres yaptın bu ayNegatif kuzum olmadı artık adet beklicem ne zaman gelirse psikolojik bunlar hep gerçekten ya madem hamile değilim bekletme gel o zaman adetim de bi acayip![]()
Aslında diğer geçen iki aya nazaran pek düşünmedim bile bu ay olursa olur olmazsa olmaz Allah bilir dedim saldım sonra adete yakın olsa moduna girdim bir de iştahım çok açıktı hafif ağrılarım da olunca dedim heralde Buda bir şey heves yaptım o kadar ama her neyse hayırlısı olsun artık ne deyim belki de test bozuktur bilmiyorum yada bir sorun mu oluştu acaba bende doktora da henüz gitmeyi pek düşünmüyorum daHayırlısı olsun canım çok mu stres yaptın bu ay
Bakalım lekelenmelerin ne kadar sürecek canım sabah yine konuşuruz devam etmezse kan vermeye gidersin direkAslında diğer geçen iki aya nazaran pek düşünmedim bile bu ay olursa olur olmazsa olmaz Allah bilir dedim saldım sonra adete yakın olsa moduna girdim bir de iştahım çok açıktı hafif ağrılarım da olunca dedim heralde Buda bir şey heves yaptım o kadar ama her neyse hayırlısı olsun artık ne deyim belki de test bozuktur bilmiyorum yada bir sorun mu oluştu acaba bende doktora da henüz gitmeyi pek düşünmüyorum da
Aynen artık bakalım dua et yine de ya işte bu teste gittiğimde de hiçbir şey yoktu iyice sinir yaptımBakalım lekelenmelerin ne kadar sürecek canım sabah yine konuşuruz devam etmezse kan vermeye gidersin direk
Hayırlısı neyse hakkında o olsun inşallah rabbim sana da bizlere de hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallahAynen artık bakalım dua et yine de ya işte bu teste gittiğimde de hiçbir şey yoktu iyice sinir yaptım![]()
Kocaman Bi negatif dahaSonucu yaz buraya mutlaka canım. Hatta fotoyu at belki sen göremezsin biz görürüz.![]()
Canini sıkma canm rabbim hayirli olan zamanda versin insallah. Uzulme bebisin gelecegi zamani cok iyi biliyor sadece bu ay degil demekki bidaki ay insallahKocaman Bi negatif daha![]()
Amiiiin amiiin amiiin inşaAllah hayırlısı ile bu arada adet oldum artık bir dahaki zamana kadar görüşmek üzereHayırlısı neyse hakkında o olsun inşallah rabbim sana da bizlere de hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederimCok zaman girmesin derken kaç yaşında sizinki? Benim oğlum. 5 yasında hatta artık 5.5 diyebiliriz. İnanılmaz yalnızlık çekiyor. Bazen ağlama. Krizlerine giriyor.. Çünkü arkadaşlarının hep kardeşleri var birisininde yoldatamamen yawrum un baskısı altında istedik. Bizim çevremiz yok öle çok. Oyuzden gerçekten hepimiz bir yalnızlık çekiyoruz. Her işini kendi yapıyor temel ihtiyaçlarını görüyor. Hiç bir kulfiyeti kalmadı. Evimizde ses olsun istiyoruz. O güzel günleri tek tar yaşamak için 3muzde çok heyecanlıyız yeni ses yeni nefes yeni minik adimlar
bence hiç düşünmeyin. Eğer evliliginizde mutluysaniz çocuğunuza da iyi gelecekse evinize yeni neşe isterseniz asla beklemeyin derim
![]()
AhahagaIçime oyle mi doğmuş noolmuş![]()
Sonucu yaz buraya mutlaka canım. Hatta fotoyu at belki sen göremezsin biz görürüz.![]()
Rüyalarıma giriyor işte çift çizgilerCanini sıkma canm rabbim hayirli olan zamanda versin insallah. Uzulme bebisin gelecegi zamani cok iyi biliyor sadece bu ay degil demekki bidaki ay insallah
Ahahah Amin.. Sağlıklıca kalırsın inşallah2.5 yıllık evliyiö haziran 2019 dan beri istiyorum bi amuda kalkmadığım kalmıştı bi gün baktım sadece kafam yatakta kalmıış bedenim havada sonra dedim eğer böylede olmazsa artık bacak dikmicem soğan kürü yaptım aralığın sonu ocağın ilk haftası klomen kullandım bu ay femara kullandım bacak dikmicem bu ay kesinlikle bence en büyük stres o bana göre onu yapmasam olacak gibi çok gerildiğim için spermleri de gerdiğimi düşünüyorum işte 7-8 ayda 6 ayı dolu dolu geçirdim bi ay canım ilişkiye bile girmek istemedi kendi kendime tatile çıktım çok zormuş çocuk yapmak beni ilk gecede hamile kalırsın diye kimler korkuttuysa Allah onları ıslah etsin![]()
Rica ederim Hayırlı haberler verirsiniz inşAllahAldım canım şimdi. Çok sağol
Canım benim ilk oğlumda tam adet.olacagim gün kahverengi lekelenme.olmustu bende adet olcam sandım ama devamı gelmemişti tabi :)Heeeyttt be kuruuu geliyoor az az geliyor Allahım inşaAllah olmuştur bu sefer üstüme kaç kişi hamile kaldı ya heveslen heveslen bi hoş oldum![]()
Sanki bozuk bu canim baksana c çizgisi bile tam koyu çıkmamış t çizgisi varsa hiç gözükmez tabiiKocaman Bi negatif daha![]()
Yarın 14. Gün acaba kan versem mi çok kararsızımSanki bozuk bu canim baksana c çizgisi bile tam koyu çıkmamış t çizgisi varsa hiç gözükmez tabii
Ekliyoruuuum.Merhaba bende geldim bat 11 mart ❤
Bugün adetin ilk günü dahaçok bekliycem çok
![]()