Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

15 şubatta yapıldı aşılamam doktor 12. Gün kan testi dedi ben bu sabah dayanamadım evde test yaptım negatif umarım 2-3 güne değişir

15 şubatta yapıldı aşılamam doktor 12. Gün kan testi dedi ben bu sabah dayanamadım evde test yaptım negatif umarım 2-3 güne değişir
Benim aşılama 12sinde yapıldı reglim 3 gün gecikti. Şimdi sabah idrarıyla test yaptım net şekilde negatif. Çarşamba kan vereceğim..

Çok net bir negatifti. Normalde 2 gün gecikmeyi ciddiye almam test falan yapmam çünkü gayet olağan bir gecikme ama aşılama olmuş gün sayarken.. bilemiyorum ya belki iğnelerin etkisidir
Benimde öyle aşılama olmasada femara kullandım 3 yumurta gelişti falan onun için umutluyum ama olmamış ve adatimde başlamadı daha

Canım benim 35 19 bugünde baktırdım 7 ye düşmüş kimyasal olmuş maalesef

Canım hamile kalmak en sağlıklı insanda bile %20
Bende hemen kalınıyor sanıyordum evlenmeden önce. Benim aşılama tutmazsa direkt tüp bebeğe gidicem Bayadır deniyorum çünkü artık yoruldum ilaç içmekten iğne yapmaktan vs. Ve tüpte korkulacak bişey değil maddi olarak biraz yıpratır ama olsun.

Ben ramazandan sonra giderim sanırım. İlçede oturuyorum, gidip gelmek hem zahmetli hem masraflı.. stresi de cabası. Testler negatif geliyor ama içimde hala bir umut var

Ben ramazandan sonra giderim sanırım. İlçede oturuyorum, gidip gelmek hem zahmetli hem masraflı.. stresi de cabası. Testler negatif geliyor ama içimde hala bir umut var
İnşallah vardır kuzum ya bişey sorcam dün benim kocayı durduramadım ilişki oldu bişey olur mu ? mesela ilişkiden 2 saat önce sol kasığım baya ağrımıştı ama bugün hafiflemiş pek ağrı yok benimkine kızıyorum senin yüzünden bişey olursa döverim diye .

Hahahah kız yok ne olacak doktorlar düzenli ilişki öneriyor zaten

Ben de bugün baktırdım tekrar, 1.84 e düşmüş, doktor kesin kimyasal dedi, 1 ay mola, sonra tekrar deneriz dedi
Bana hicbir sey baslamadi adetin 3.günü gel usg bakalim rahim icinde bir sey kalmis mi dedi rutin devam edebilirsin ara vermene gerek yok dedi. Tabi ben adet olacak miyim kanamamin ilk gününümü adet sayacagim anlamadim

Ağrın sızın var mı? Bol istirahat et, havalar düzelince yürüyüş yap. Önce psikolojini topla. Sen varsan var her şey

Benimde 10.gün aşılamada hastanede çalıştığım için kan verdim 2.97 çıktı inşallah yükselir sizce nasıl yükselir mi dersiniz? 10.güne oranla nasıl bir değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…