Benim aşılama 12sinde yapıldı reglim 3 gün gecikti. Şimdi sabah idrarıyla test yaptım net şekilde negatif. Çarşamba kan vereceğim..15 şubatta yapıldı aşılamam doktor 12. Gün kan testi dedi ben bu sabah dayanamadım evde test yaptım negatifumarım 2-3 güne değişir
Benimde öyle aşılama olmasada femara kullandım 3 yumurta gelişti falan onun için umutluyum ama olmamış ve adatimde başlamadı dahaÇok net bir negatifti. Normalde 2 gün gecikmeyi ciddiye almam test falan yapmam çünkü gayet olağan bir gecikme ama aşılama olmuş gün sayarken.. bilemiyorum ya belki iğnelerin etkisidir
Bugün 13. Günün aslında bugünde kan versen çıkıyor olması lazımBenim aşılama 12sinde yapıldı reglim 3 gün gecikti. Şimdi sabah idrarıyla test yaptım net şekilde negatif. Çarşamba kan vereceğim..
Canım benim 35 19 bugünde baktırdım 7 ye düşmüş kimyasal olmuş maalesefBirebir aynısı, ben de yarın tekrar kan vericem, ama karnım sökülüyo sanki, bu kadar acıya ağrıya katlanırım da, eşimin kanamamı görünce gözünden akan yaşına tekrar katlanamam, saatlerce ağladım, uyudum uyandım yine ağladım, kendimi sıkıyorum tekrar ağlamamak için çünkü eşim de dayanamıyo ağlıyo
Canım hamile kalmak en sağlıklı insanda bile %20Sanırım bilmediğim, yabancı olduğum için. Yakın çevremde infertilite sorunu yaşayan tek bir kişi bile olmadı. Tüp bebek çok ekstrem bir şey çok nadir yapılan bir şey zannediyordum. Doktora ilk göründüğümde bana birkaç ilaç verecek falan sanıyordum aşılama falan hiç haberim yoktu. Aşılama negatif gelince ikna oldum zaten çocuk sahibi olamadığıma, gerçek gibi değildi. Sanırım bu yüzden işte, saçma biraz sanırım..
Bilmiyorum doktor 26sı dedi..Bugün 13. Günün aslında bugünde kan versen çıkıyor olması lazım
Ben ramazandan sonra giderim sanırım. İlçede oturuyorum, gidip gelmek hem zahmetli hem masraflı.. stresi de cabası. Testler negatif geliyor ama içimde hala bir umut varCanım hamile kalmak en sağlıklı insanda bile %20
Bende hemen kalınıyor sanıyordum evlenmeden önce. Benim aşılama tutmazsa direkt tüp bebeğe gidicem Bayadır deniyorum çünkü artık yoruldum ilaç içmekten iğne yapmaktan vs. Ve tüpte korkulacak bişey değil maddi olarak biraz yıpratır ama olsun.
İnşallah vardır kuzumBen ramazandan sonra giderim sanırım. İlçede oturuyorum, gidip gelmek hem zahmetli hem masraflı.. stresi de cabası. Testler negatif geliyor ama içimde hala bir umut var
Benim de aynı şekilde ama bugün kan testi vereceğim bakalm10 Şubat çatlatma iğnesi 12 Şubat aşılama adet tarihim 23 Şubat ve test tarihi 26 Şubat. Bu gün dayanamadım test aldım silik çizgi bile yok…
Hahahah kız yok ne olacak doktorlar düzenli ilişki öneriyor zatenİnşallah vardır kuzumya bişey sorcam dün benim kocayı durduramadım ilişki oldu bişey olur mu ? mesela ilişkiden 2 saat önce sol kasığım baya ağrımıştı ama bugün hafiflemiş pek ağrı yok benimkine kızıyorum senin yüzünden bişey olursa döverim diye .
12 aşılama yaptınız doktor 24ünde mi kan testi ver dedi? Bana niye 26 dediler yaBenim de aynı şekilde ama bugün kan testi vereceğim bakalm
Hayır benim aşılamam 10 da oldu bugün vereceğim sende Çarşamba12 aşılama yaptınız doktor 24ünde mi kan testi ver dedi? Bana niye 26 dediler ya
Ayy kafam karışıyor herkesle konuşuyoruz ya günleri karışıyorHayır benim aşılamam 10 da oldu bugün vereceğim sende Çarşamba
Ben de bugün baktırdım tekrar, 1.84 e düşmüş, doktor kesin kimyasal dedi, 1 ay mola, sonra tekrar deneriz dediCanım benim 35 19 bugünde baktırdım 7 ye düşmüş kimyasal olmuş maalesef
Ben çok iyi değilim, bugün doktora gittim, kesin kimyasal, coraspirin başladı rahim içinde herhangi bir şey kaldıysa sökülsün atsın eninde sonunda bir düşük yaptın dedi, 1 ay mola, nisanda tekrar denicez
Bana hicbir sey baslamadi adetin 3.günü gel usg bakalim rahim icinde bir sey kalmis mi dedi rutin devam edebilirsin ara vermene gerek yok dedi. Tabi ben adet olacak miyim kanamamin ilk gününümü adet sayacagim anlamadimBen de bugün baktırdım tekrar, 1.84 e düşmüş, doktor kesin kimyasal dedi, 1 ay mola, sonra tekrar deneriz dedi
Ağrın sızın var mı? Bol istirahat et, havalar düzelince yürüyüş yap. Önce psikolojini topla. Sen varsan var her şeyBen çok iyi değilim, bugün doktora gittim, kesin kimyasal, coraspirin başladı rahim içinde herhangi bir şey kaldıysa sökülsün atsın eninde sonunda bir düşük yaptın dedi, 1 ay mola, nisanda tekrar denicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?