• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓ŞUBAT 2025 KLOMEN KULLANANLAR TOPLAŞALIM 💓

Adet oldum ben kızlar tühhhh neyse sıkmaya gerek yok can allahım hiç olmayana versın tez zamanda benim birtanr var çok şükür Allah kimseye aratmasın tez zamanda o haberi birbirimize vermeyi nasip etsin mevlam

Yumurta takibi yapacak alttan muane ediyor haberin olsun
Yok canım bugün gittim karnımdan ultrasonla baktı yumurtalar büyümüş dedi çatlatma iğnesi yazdı bir tane bugün Burdur’dum yarın ve ayın 13 ikilşki 14 ünde ise dupbaston ilaca başlayacağım adet olursan eğer 1. Gün gel dedi olmazsan teste gelirsin dedi bekleyip bakalım

Yok canım bugün gittim karnımdan ultrasonla baktı yumurtalar büyümüş dedi çatlatma iğnesi yazdı bir tane bugün Burdur’dum yarın ve ayın 13 ikilşki 14 ünde ise dupbaston ilaca başlayacağım adet olursan eğer 1. Gün gel dedi olmazsan teste gelirsin dedi bekleyip bakalım
Alla alla genelde alttan muane okunuyor yumurtaları daha iyi görebilmek ıcın kaç mm olmuş

Sizin bebeğiniz oldu mu sizde mı benim tedaviden oldunuz
İlk gebeliğim evet Klomen+çatlatma iğnesi
İkinci içinde Klomene başladık ama o iğneyi bulamadım bi malesef yarın doktor kntolum var 3 günde başlardım adetimle ama bu sefer 5 günde başlıcaz iğneyi de bulmak istiyorum

İlk gebeliğim evet Klomen+çatlatma iğnesi
İkinci içinde Klomene başladık ama o iğneyi bulamadım bi malesef yarın doktor kntolum var 3 günde başlardım adetimle ama bu sefer 5 günde başlıcaz iğneyi de bulmak istiyorum
İnşalllah bulursunuz evet çok zormuş iğneyi bulmak siz ilkinde çatlama iğnesi klomenle hemen hamile kalabildiniz mi prki

Back
X