💓ŞUBAT 2025 KLOMEN KULLANANLAR TOPLAŞALIM 💓

Kızlar 21 inde iğne oldum ya bugün göğüs hassasiyetim başladı yeni mi çatladı acaba yumurtlama zamanlarımda göğüslerim ağrıyor sanırım ben çok ayırt edemiyordum normalde de ama şuana kadar bence çatlamış olması gerekmez miydi
Adet olcagın zaman agrırmıydı

İğnenin 8. Günündeyim şuan ara ara regl olucak gibi ağrılarım gelip gidiyor 14. Gün test yapacağım bakalım sen ne yaptın nasıl gidiyor
4 gün var bata Salı test yapacam ama benim göğüs hassasiyetim olurdu şuan asla bi zerre bişi yok bel ağrı bi ara ara kasıklarımda aynı şekilde

merhaba kızlar bende ilk defa Klomen kullanmaya başlayanlardanım bugün 2. Günüm 5 gün kullanacağım doktor ayın 10nuna kadar 2 ilişki günü yazdı birde yasak günler söyledi bakalım benim için dua edin güzel haberler alalım hiç çocuğum yok 4 yıldır evliyim 2 ay denedim olmadı doktor yaşım 30 die Klomen başlattı hemen kist vs hiçbirşey yok sadece ilk gebeliğim kistik higtoma ile bitti 5 aylık hamileyken kalbi durdu maalesef 2 sene önce

merhaba kızlar bende ilk defa Klomen kullanmaya başlayanlardanım bugün 2. Günüm 5 gün kullanacağım doktor ayın 10nuna kadar 2 ilişki günü yazdı birde yasak günler söyledi bakalım benim için dua edin güzel haberler alalım hiç çocuğum yok 4 yıldır evliyim 2 ay denedim olmadı doktor yaşım 30 die Klomen başlattı hemen kist vs hiçbirşey yok sadece ilk gebeliğim kistik higtoma ile bitti 5 aylık hamileyken kalbi durdu maalesef 2 sene önce
İlaç bittikten sonra kontrole çağırmadı mı

IMG_2720.webp

Kızlar b-good marka 3 gün var bilemedım oructum oruçken yaptım

Back
X