Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Yumurta catladiktan 14 gun sonra regl olunmuyor mu?Carsamba catladiysa 25 subat-26 subat gibi regl olmamiz lazim
Benim yumurtam geç büyüdü doktor son 4 gün risk alıyoruz deyip gonalf i 87.5 a çıkardı öyle büyüttü. Riskten kastı kendiliğinden çatlamasıydı sanırım. O yüzden normalden geç yapıldı aşılama. Takvim uygulaması kullanıyorum ona göre regl günüm 22si, buraya 23 yazmışım sehven. Yani 2 gün gecikti. Reglim genelde düzenlidir. Bu gün test yaptım bişi çıkmadı ama:(

Bende 31 ocakta oldum kalktım 10 dk sonra kasıklarım rahmin agirmaya başladı 2 gün ağrı çektim belim rahim kaşık göğüs hassiyeti hepsi oldu 6.gunumuz şuanda ara ara kasıklarıma kramp giriyor belim ağrıyor göğüslerim hassas benim 3.asilama 2.asilama da tuttu ama düşük yaptım aslinada tüp bebek yapacaklardı ama 2 iğneli aşılama olması zorunluymus benim 1 halkı bı igneliydi oyuzden 3.asilama oldu mecbur
Nasıl yani canım.iğneliydi derken gonlf iğnelerinden mi bhsediyorsun.devlet 2 aşılama 2 tüp bebek karşılıyor iğneleride ger seferinde karşılamıyor mu

Kızlar benim sol tarafta ağrı başladı yumurtalık tarafları ve aşağıya doğru olan hiza. Yumurtam soldaydı. Acaba yerleşme falan mı ? Sağ tarafta hiç ağrı vs yok

benim belim sırtım göğüslerimde hafif ağrı ve hassasiyet var ama kesinlikle çok değil
Birazda sol kaşığıma arada bir sancı giriyor o da çok hafif başka bişey yok artık bunlara pek dikkat etmiyorum çünkü hamile gibi belirtiler yaşayıp negatif görünce artık salıyor kendini bir noktadan sonra. Tabi merak var mı ? Her zaman 😂 sende varmı belirti vs
Canım ateş basması regl sancısı göğüs şişliği hepsi var adet olacağım büyük ihtimalle

Canım adetim gecikti ve hala olmadı bugun test yaptım tek çizgi çıktı bekliyorum sende durumlar nasıl
Merhaba aşılama ve adet gününüz neydi? Benim ctesiregl günümdü test yaptım negatif çıktı çarşamba kan vermeye gideceğim regl olmazsam

Merhaba aşılama ve adet gününüz neydi? Benim ctesiregl günümdü test yaptım negatif çıktı çarşamba kan vermeye gideceğim regl olmazsam
7 şubat yumurtlamaydı 22 şubat regli aşılama olmadım benim testinde negatif ama başlamadı daha

7 şubat yumurtlamaydı 22 şubat regli aşılama olmadım benim testinde negatif ama başlamadı daha
İkimizin de 22 Şubat‘ta adet görmesi gerekiyormuş ama görmemişiz demek. Ben çarşamba günü kan testi vereceğim, eğer yarın regl olmamışsam sabah idrarıyla test yapmayı düşünüyorum

İkimizin de 22 Şubat‘ta adet görmesi gerekiyormuş ama görmemişiz demek. Ben çarşamba günü kan testi vereceğim, eğer yarın regl olmamışsam sabah idrarıyla test yapmayı düşünüyorum
İnşallah vardır bende bekliyorum bakalım daha bugün test yaptım hiç silik falan yoktu kuruma çizgiside yok

İnşallah vardır bende bekliyorum bakalım daha bugün test yaptım hiç silik falan yoktu kuruma çizgiside yok
Çok net bir negatifti. Normalde 2 gün gecikmeyi ciddiye almam test falan yapmam çünkü gayet olağan bir gecikme ama aşılama olmuş gün sayarken.. bilemiyorum ya belki iğnelerin etkisidir

Konu Mesajı 'Aşılama süreci' Aşılama süreci

Burada 14 gun idrar testi negatif cikip kan testinde pozitif gorenler var. Ins tutmustur asilamalarimiz

Sanırım bilmediğim, yabancı olduğum için. Yakın çevremde infertilite sorunu yaşayan tek bir kişi bile olmadı. Tüp bebek çok ekstrem bir şey çok nadir yapılan bir şey zannediyordum. Doktora ilk göründüğümde bana birkaç ilaç verecek falan sanıyordum aşılama falan hiç haberim yoktu. Aşılama negatif gelince ikna oldum zaten çocuk sahibi olamadığıma, gerçek gibi değildi. Sanırım bu yüzden işte, saçma biraz sanırım..

Back