2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Hadii inşllah cnmm bu sefer sağsalim kucağına alırsın benmde ilkmgünüm transfer nası bitti anlamadım ondsn dedm herkesmi böyle acaba ilk denemem
İçini ferah tut arkadaşım söylediğim gibi transferi hiçbir şekilde hissetmiyorsun . En kısa zamanda pozitif haberi alıp paylaşırsın bizimle inşallah 🙏 burada 🥰

Arkadaşları benim testler pozitif
Bugün 10.günü transferin
Kan vermeye gitmedim hala
12.günü ver dedi doktor
Çok endişeliyim
Test gününde kan veren var mı
Ben geç mi davranıyorum acaba 🤔 😣
Benim de drum 12. günden önce yapma dedi kan tahlilini hatta 14 . gün de istiyor artışa bakmak için

Hayır transferden sonra iğne hiç yok.günde 6 tane fitil,3 tane estroferm,1 tane decavit bir de ekstra demir ilacı kullanıyorum
Yaa ne güzel benim progestan iğne 2 oxsapar iğne 1 progestan fitil 3
Estrofem 3 koraspirin 1 prednol 1 folikasit 1 bu cumartesi kalp atşına gitcem inşallah bi kaçı eksilir 🙏🏻
Siz hangi şehirde tedavi görmüştünüz

Bu benim 2.transferim arkadaşım inan hiçbir şey hissetmiyorsun .
Transferden sonrada hiç belirti arama çünkü olmuyor . Benim ilki de tutmuştu düşük oldu . Bu 2.bakalım . İnşallah sende güzel haberler alırsın 🥰
Canım inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsin 🥰🙏🏻
Ben düşük durumu nasıl oluyor onu merak ettimde ilk aylardamı oldu senin ilk haftalardamı bende keseyi gördüm ama korkuyorum hep ilerleyen süreçte bir sıkıntı olucakmı acaba die

Merhaba. 12. Gün betahcg 400lerde çıkmıştı. Dün 13. Gün sabah ilk idrarla yaptığım idrar testinde ikinci çizgi daha koyuyken bugün akşam çok su içtikten sonra yaptığım testte ikinci çizgi silik çıktı. Sizce testte sapma olabilir mi yoksa kimyasala mı döndü ?

Herkesin doktoru farklı bir tesavi şekli uyguluyor. Acaba değerlerimizden dolayı mı ? Yoksa her doktorun tedavi yöntemi farklı da kendi hastalarına mı aynı tedaviyi uyguluyor?

Merhaba ben 25 şubatta 1 kalite 3. Gün embriyo transferi oldum
Ama hiçbir agrım vs. Yok
Kendimi iyi hissediyorum, herkesde bir belirti var.
Bugün transfer hariç 2 Gün. Benim durumumda olan var mı?

Ama hiçbir agrım vs. Yok
Bende 24 ü de oldum. Bende de bi değişiklik yok. İlk gün biraz uykum oldu ama onun dışında bi sıkıntı yok.

Ama hiçbir agrım vs. Yok
Bende 24 ü de oldum. Bende de bi değişiklik yok. İlk gün biraz uykum oldu
Benim doktorum her hastasına farklı kişiye yönelik tedavi uyguluyor
Muhakkak ki kişiye göre tesvai uyguluyorlar. Demek istediğim şu yani mesela sizin doktorunuz progestanı fitil olarak veriyordur benim doktorum hap olarak. Yani bunuda mı acaba kişiye göre veriyorlar yoksa doktorun kendince sistemi mi bu

Back