- 31 Ocak 2025
- 19
- 4
- 1
Hayırlısı olur İnşaallah üzülme diyemem yaklaşık 2 yıldır her ay üzülüyorum ama İnşaallah artık çok uzak değil bebeklerimize kavuşacağımız o günler. İnanıyorum bir kaç aya bu gruptan çoğu kişi hamile çıkacak ve neden içlerinden biride biz olmayalım. Yeterki tedavileri ertelemeyelim her ay yeni heyecanla başlayalımEvet kullandım ama 12 sini 13 üne bağlayan gece 00:30 da etkisi kalmamıştır diye düşünüyorum
İnşallah canım inşallah bende aynı senin gibi 2 yıldır aynı hüsranla karşı karşıyayımHayırlısı olur İnşaallah üzülme diyemem yaklaşık 2 yıldır her ay üzülüyorum ama İnşaallah artık çok uzak değil bebeklerimize kavuşacağımız o günler. İnanıyorum bir kaç aya bu gruptan çoğu kişi hamile çıkacak ve neden içlerinden biride biz olmayalım. Yeterki tedavileri ertelemeyelim her ay yeni heyecanla başlayalım
Şehir hastanesine giderim sanırım ama üçüncü aşılama da yapılabilir doktorum bişi demedi daha. Fiyat da bilmiyorumTüp bebek tedavisini nerde olacaksınız. Bende aşılama tutmazsa tüp bebek tedavisine başlayacm üni hastanesinde 80bin civarı alınıyormuş sanırım
Bana 1 ay dinlen dedi bu sabah hemşire. İkinciydi bu aşılama, belki 3 aşılama yaparlar. Sence tüp mü isteyeyim üçüncü aşılama mı? Tüpten korkuyorum maddi manevi ruhen ve bedenenBenim doktorumda eğer olmazsa regli olur olmaz gel tüp bebek başlarız demişti
Ben de hala regl olmadım. Pazartesiye kadar olmazsam tekrar kan vereceğim. Yine negatif ise dr giderim çünkü 10 gün gecikmiş olacak yaniİnan hiç bilmiyorum yaa bakalım pazar gününe kadar evde teste devam edicem nolucak
Bence en mantıklısı tüp bende eşim deneyelim aşılama diye ısrar edince yaptırdım yoksa direk tüp yaptırıcaktımBana 1 ay dinlen dedi bu sabah hemşire. İkinciydi bu aşılama, belki 3 aşılama yaparlar. Sence tüp mü isteyeyim üçüncü aşılama mı? Tüpten korkuyorum maddi manevi ruhen ve bedenenama aşılama da tutmuyor. Ya tutarsa diyorum bazen..
Progestan kullanmayı bıraktın değil miBen de hala regl olmadım. Pazartesiye kadar olmazsam tekrar kan vereceğim. Yine negatif ise dr giderim çünkü 10 gün gecikmiş olacak yani
Bana doktor direkt aşılama dedi. Zaten 2 aşılama olmadan tüp yapmıyorlarmış devletteBence en mantıklısı tüp bende eşim deneyelim aşılama diye ısrar edince yaptırdım yoksa direk tüp yaptırıcaktım
En son Salı akşam kullandım 2 gündür kullanmıyorum:/Progestan kullanmayı bıraktın değil mi
Bugün yarın olursun o zaman gebelik yoksa canımEn son Salı akşam kullandım 2 gündür kullanmıyorum:/
Amh 4 benim. Yaşım da 29, zaten 2 aşılama yaptım bile kaldı tüp:/ ama tüpten korkuyorum nedense ya:/Bugün yarın olursun o zaman gebelik yoksa canım
Evet develette aşılama yapma zorunluluğu var maalesefki
Ama amh belli bi seviye altındaysa direk tüp yapmaları lazım diye biliyorum
Amh 4 benim. Yaşım da 29, zaten 2 aşılama yaptım bile kaldı tüp:/ ama tüpten korkuyorum nedense ya:/
Bende 29 yaşındayım amh 2,85. Kaç olunca tüp bebek öneriyorlarAynı yaştaymışızbenim amh 0.62 tek sorunumuz bizim benim amhın düşük olması.. sorma tüpten çok korkuyorum bende o yüzden insanın korktuğu başına gelio demekki
1 in altındaysa tüp bebek öneriyorlar canımBende 29 yaşındayım amh 2,85. Kaç olunca tüp bebek öneriyorlar
4 üstü de pcosmuş benim sınırda:/ tüp için aşılamadan çok da zor değil diyor ama ben korkuyorum işte. Neden olmuyor onu da anlamıyorumAynı yaştaymışızbenim amh 0.62 tek sorunumuz bizim benim amhın düşük olması.. sorma tüpten çok korkuyorum bende o yüzden insanın korktuğu başına gelio demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?