Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Maalesef canm test sonucum 0.5 çıktı negatif ilk aşılamamdı umutlanmıştım da baya ama rabbimin bir bildiği vardır inşallah senden güzel haberleri alırız
Benim de ilk aşılamamdı bütün belirtiler de vardı o kadar çok ümitlendik ki insanın elinde değil. Burdan da takip ediyorum hemen hemen herkeste aynı belirtiler oluyor. Benim de testim de 0. 3 çıktı. Bayağı moral bozukluğu yaşadık ama nasip yapacak bir şey yok. Zamanı varmış daha diyoruz. Siz de üzülmeyin inşallah tez zamanda hayırlı vakitte biz de güzel haberleri buradan paylaşırız pozitif sonuç alanların gözleri aydın olsun bize de dua edin inşallah

Yüzde 15 20 sans var deniyor aşılama için.ama burada onca yazan 100 kadında 15-20 kişi pozitifim demiyorsa bu oran yalan olmuş olmuyor mu mantıken

Yüzde 15 20 sans var deniyor aşılama için.ama burada onca yazan 100 kadında 15-20 kişi pozitifim demiyorsa bu oran yalan olmuş olmuyor mu mantıken
Valla canım ben aralıktan beri takip ediyorum forumu. 2 kez aşılama oldum. Bırak ilkini 2 aşılama sonucumu takip ederken bile toplam 15-20 pozitif görmedim hatta eşimle doktordaydık bugün. Aşılamaya beraber girdiğim bayanda oradaydı onunda tutmamış. Eşim bana diyor ki bunlar bizim yaptığımıza inanmıyor heralde o yüzden kendileri deniyorlar biz hastanede de aşılama olup olumlu olan görmedik al bizdende o kadar yani

Aynen bütün belirtiler var hatta 2 gün reglm de gecikti olmadım henüz. Evet zamanı gelince nasip eder Allah inşallah 2. De %50 3. De %70 ihtmal diye duydum arka arkaya yapılırsa ama şuan o psikoloji de değilm nasip kısmet

Normal ilişki için de öyle demişlerdi, aydan aya artıyormuş olasılık. İlk ay %10 sonra %20 gibi. Bu hesapla benim %200 gebe kalmam lazımdı ahshdjsh

Normal ilişki için de öyle demişlerdi, aydan aya artıyormuş olasılık. İlk ay %10 sonra %20 gibi. Bu hesapla benim %200 gebe kalmam lazımdı ahshdjsh
Ahahahahah güldürdün yaa 3 yıl oldu benim yüzdesini hesaplayamayacağım aasfgjadfg

Ahahahahah güldürdün yaa 3 yıl oldu benim yüzdesini hesaplayamayacağım aasfgjadfg

Benim aşılamanın yapıldığı günden sayarsak 12 ertesi günden sayarsakta 11 gün oldu bu sabah tekrar test yaptım ve böyle gölge gibi bi çizgi var sanki
Yarın kan versem mi acaba çıkarmı ya

Benimde yarın 2.aşılamam var ilk asilamamda tutmuştu ama düşük ile sonuçlandı bu sefer daimi olur inşallah dualarınıza talibim

Bende bugün hastanedeyim reglin ikinci günü aşılama olacak bu ay nasıl oluyor banada anlatır mısın olduktan sonra devlete mi özelde mi olacaksın
Ben adetin 1.günü gittim.8 gün gonal-f 450 lik 75 ml kullandım dun akşam çatlatma iğnesi oldum devlette oldu hepsi sadece ilaca 2780 tl ödedik o kadar .senin nasıl adet günü aşılama olabiliyor canıö

Bende bugün hastanedeyim reglin ikinci günü aşılama olacak bu ay nasıl oluyor banada anlatır mısın olduktan sonra devlete mi özelde mi olacakr

Bende bugün hastanedeyim reglin ikinci günü aşılama olacak bu ay nasıl oluyor banada anlatır mısın olduktan sonra devlete mi özelde mi olacaksın
Benim ikinci aşılamam olacak rahim filmi vs cektirdiyseniz eğer aşılama kararı verildiyse adetin ikinci günü hormon testi isterler daha sonra ultrason muayenesi yapıyor ona göre iğneli ya da hap ile tedaviye başlıyor dediği günlerde kontrole gidiyosun ultrason yapıyor en son yumurta gelişti ve istediği boyuta geldiyse eğer çatlatma iğnesi veriyor dediği saatte onu yapıyorsun yaklaşık 36 saat sonra aşılama için eşinle beraber hastaneye gidiyorsunuz alınan örneği hazırlayıp seni aşılama odasına alıp işlemi yapıyorlar aşılama çok uzun bir süreç değil regl gününden itibaren ortalama 15-18 gün içinde biter işlemden 14 gün sonra test veriyorsun

Benim aşılamanın yapıldığı günden sayarsak 12 ertesi günden sayarsakta 11 gün oldu bu sabah tekrar test yaptım ve böyle gölge gibi bi çizgi var sanki
Yarın kan versem mi acaba çıkarmı ya
Merhaba, ayın 13’ünde mi aşılama yapmıştın o zaman? Doktor ne zaman kan ver demişti?

Kızlar iğnenin 13. Günü aşılamanın 11. Günü..
Belim ve göğüslerim ağrıyor
Bikaç gün önce sol kaşığım da ağrıyordu ama geçti o şuan ağrı vs yok ben tüm belirtileri yaşayıp regl olduğum için hamilelikten şüphelenemiyorum tek fark şu var bel ve göğüslerim daha önce iğneden 3 gün sonra falan başlamış bunda 9 Gün sonra bel ağrısı başlamış 10 gün sonra da göğüs hassasiyeti ve sırt ağrısı da eklenmiş tek fark günler Sabahları çok nadir beyaz akıntı oluyor başkada hiçbişey yok ha bide dün biraz sinirliydim ve duygusaldım bişey oldu hemen gözlerim doldu inşallah regl olmam allahım gelsin bebiş çok amin

Bel agrisi haric aynen yasiyorum.Inş amin diyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…