• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacaklar toplaşalım

Merhaba hoşgeldin 🌹 tedavin hayırla sonuçlansın inşallah 🤲
Yumurta toplamadan sonra senin hormon durumuna, rahim durumuna göre taze transfer olup olmacağını doktorun karar verir. Dondurulmuş transfer de rahim dinlendirme işlemi oluyor yani bir iki adet geçtikten sonra transfer oluyor.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canm 🤲
Negatifle sonuçlandı taze transfer yapıldı 😭

Merhaba bende Bülent hocaya gidiyorum ama asistanlariyla devam ettim siz memnunmusunuz ben genel olarak ilgisiz olduklarını düşünüyorum.Umarim güzel sonuçlar alirisniz .
Ben hocayla devam ettiğim için herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Tek sıkıntı havuz yöntemine karar verdi Bülent hoca. Bir sonraki adetinde gel bir daha tedaviye başlayalım dedi. Bir sonraki adetim bayrama denk geliyor ve hoca izinli😔😔
Hepimizin hakknda hayırlısı olsun inşallah 🙏
Benim yaş 41 ve 5. denemem olacak🥹

Ben hocayla devam ettiğim için herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Tek sıkıntı havuz yöntemine karar verdi Bülent hoca. Bir sonraki adetinde gel bir daha tedaviye başlayalım dedi. Bir sonraki adetim bayrama denk geliyor ve hoca izinli😔😔
Hepimizin hakknda hayırlısı olsun inşallah 🙏
Benim yaş 41 ve 5. denemem olacak🥹
Herşey yolunda gider ve bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah

ızlar merhaba test yapacaklara bol pozitif ; pozitif görenlere de sağlıklı ilerleyişler diliyorum :)

Bizde sebepsiz infertilite var 2-2,5 yıldır deniyoruz eylülden beri özel bir hastanede bilfiil Klomen/femara+gonal f/Menopur+ Ovitrelle tedavisi görüyorduk ama hiç gebelik oluşmadı. Bende bulunduğum ilde 2023 yılında infertilite ve tüp bebek merkezi açılmış şehir hastanesinde 6 martta şehir hastanesinde gittim. Amh ve diğer kan testleri istedi ve 2 yıl önce 1.71 olan Amh'ım 0,57 çıktı doktoruma yazdım ve aşılama sartı ortadan kalkıyor direk tüp bebek yapıcaz dedi ve reglimin 2. günü gideceğim. Sizin Tüp bebek süreciniz döngünüzün ne zamanı başlamıştı bilgi verebilir misiniz acaba?

ızlar merhaba test yapacaklara bol pozitif ; pozitif görenlere de sağlıklı ilerleyişler diliyorum :)

Bizde sebepsiz infertilite var 2-2,5 yıldır deniyoruz eylülden beri özel bir hastanede bilfiil Klomen/femara+gonal f/Menopur+ Ovitrelle tedavisi görüyorduk ama hiç gebelik oluşmadı. Bende bulunduğum ilde 2023 yılında infertilite ve tüp bebek merkezi açılmış şehir hastanesinde 6 martta şehir hastanesinde gittim. Amh ve diğer kan testleri istedi ve 2 yıl önce 1.71 olan Amh'ım 0,57 çıktı doktoruma yazdım ve aşılama sartı ortadan kalkıyor direk tüp bebek yapıcaz dedi ve reglimin 2. günü gideceğim. Sizin Tüp bebek süreciniz döngünüzün ne zamanı başlamıştı bilgi verebilir misiniz acaba?
Merhaba hoşgeldin 🌹
Adetin 2. yada 3.günü tedaviye başlanıyor muayene olup doktorunuz uygun görürse ignelere başlıyorsunuz Allah kolaylık versin inşallah 🤲 🥰

Back
X