• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacaklar toplaşalım

Arkadaşlar selam devlet hastanesinde 2 aşılama olumsuz tüp bebek sürecim başlayacak mart ayında gideceğim yalnız başıma neler gelecek hiçbir fikrim yok sizler nelerle karşılaştınız ilk gittiğimde yönlendirme yapacaktır diye düşünüyorum çünkü regl döneminden 15gün sonraya çağırdı süreç nasıl ilerliyor merak ediyorum. Allah en kısa sürede isteyen ve bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah :KK68:

Herkese merhaba,umarım Allah hepimize en kolay şekilde bir evlat verir en kısa sürede ben de başlayacağım hormon testleriyle süreç nasıl ilerliyor sonrasında acaba ?

Arkadaşlar selam devlet hastanesinde 2 aşılama olumsuz tüp bebek sürecim başlayacak mart ayında gideceğim yalnız başıma neler gelecek hiçbir fikrim yok sizler nelerle karşılaştınız ilk gittiğimde yönlendirme yapacaktır diye düşünüyorum çünkü regl döneminden 15gün sonraya çağırdı süreç nasıl ilerliyor merak ediyorum. Allah en kısa sürede isteyen ve bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah :KK68:
Merhaba tedavin hayırlı olsun inşallah 🤲 🥰
Benim bildiğim adetin 2. veya 3.günü tedaviye başlanıyor. sizi neden 15.gün çağırdı ki?

Back