- 20 Haziran 2020
- 85
- 34
- 38
- 27
Ben ilk aşılamamı oldum ocakta tutmadı 2. Aşılamamı hemen başlattılar rahim dinlenmesi falan yapmadılar mesela kiminde 2 3 ay bekletiyorlarmışİlk aşılama tutmadıktan sonra 2.Aşılama için bi kaç ay bekletiyorlar mı?
Geçmiş olsun.Ins dusundugunz gibi değildir.Internette arastirdigimda 3 gune kadar surebilecegi de yaziyor yerlesme kanamasinin.Yemek yapıcaktım, buzluktan malzeme çıkarıcaktım, o yüzden açmıştım buzluğu
Ve şu an regl gibi kanamam var, gitti bebeğim...
Yerleşme ihtimali kalktı gibi geliyo bana, ya kimyasal gebelik geçirdim de adet oldum, ya da düşük yapıyorum, çünkü pıhtılı kan geliyo artık. pazar olduğu için kendi doktoruma da ulaşamıyorum, dün akşam acile gittik nöbetçi kadın doğumcu önemseme kanamayı 3 gün sonra yine gel dediGeçmiş olsun.Ins dusundugunz gibi değildir.Internette arastirdigimda 3 gune kadar surebilecegi de yaziyor yerlesme kanamasinin.
Halamin da yerlesme kanamasi uzun surmustu diye hatirliyorum.
Ben de kan testini bekleyecektim normalde ama şu an test almak istiyorumKan vermeyi bekleyecegim ben.Sabretmek zor ama surekli aklimda hamile miyim degil miyim diye
Adet günün neydi takvime göre?Canım 13 nde aşılama oldum adet sancım var ben de olacağım gibi
Doktor demeden böyle düşünme asla bilemeyiz gabriel, pazartesiyi mi bekle dedi doktorun? Kendi doktoruna gidersin o seni bilgilendirir inşallah. İçin rahat etmediyse bu gün nöbetçisi olan bir hastaneye git baktırYemek yapıcaktım, buzluktan malzeme çıkarıcaktım, o yüzden açmıştım buzluğu
Ve şu an regl gibi kanamam var, gitti bebeğim...
Lütfen ağlama stres oldukça daha kötü olurYerleşme ihtimali kalktı gibi geliyo bana, ya kimyasal gebelik geçirdim de adet oldum, ya da düşük yapıyorum, çünkü pıhtılı kan geliyo artık. pazar olduğu için kendi doktoruma da ulaşamıyorum, dün akşam acile gittik nöbetçi kadın doğumcu önemseme kanamayı 3 gün sonra yine gel deditabi bu kanama başlamadan sadece akıntıykendi. Ağlamaktan harap oldum..
Ben de kan testini bekleyecektim normalde ama şu an test almak istiyorumkararlılık deyince de ben regl olmazsam eğer yarın yani pazartesi sabah ilk idrarla yapacağım testi. Bu arada kızlar siz testi nasıl yapıyorsunuz? Üstüne mi çiş yapıyosunuz? Öyle her yerine geliyo ben bardağa yapıp batırıyorum
Regl mi oldunuz test mi yaptınız, 10 unda yaptırmıştınız herhalde sizdekızlar bende elendim bu ay. Pazartesi günü gidince tüp için bilgi alacağım. Pozitiflerin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbenim gibi negatifler yine beraberiz sıkmayın canınızı
Doktorla konuştum, yarın tekrar kan ver, kimyasal gebelik gibi duruyo dediLütfen ağlama stres oldukça daha kötü olur
Allah bebeginizi size bagislasin.Kolaylikla,afiyetle saglikla bebeklerimiz olur insDoktorla konuştum, yarın tekrar kan ver, kimyasal gebelik gibi duruyo dedi
Ay bilmiyorum ben de test alacağım şimdi yapsam çıkar mıBende bardağa yaparak batırıyorum diğer türlü çok zorbu arada aşılamadan sonra 10. Gün bügün çatlama iğnesinide 12 sinde gece vurdurmuştum onunda 11. Günü bugün 36 saat sonra aşılama olmuştu yani
Ben bugün tekrar test yaptım ve hayalet çizgi şeklinde vardı testte yine
Artık iğne etkisi kalmamıştır değil mi
Dur bakalım önce test. Canından kıymetli mi yaDoktorla konuştum, yarın tekrar kan ver, kimyasal gebelik gibi duruyo dedi
Aynı şeyi yaşıyorum çok üzgünüm. 2 gün önce Türkiye de baktırdım 35 çıktı beta. 2 gün sonra yaşadığım ülkede 19. Önce moralimi bozmadım lab farkı olabilir referans değerleri farklı dediler. Dün önce kahverengi açık pembe lekelenme oldu sonra adet kanaması geldi karın ağrım oldu bugün bir şey yok. Ağlamaktan içim çıktı. Hekim büyük ihtimal kimyasal dedi ama bir ihtimal değilse diye progesteron kullan dedi eşim almaya gitti. Şimdi biraz daha iyiyim. 10 aydır deniyorduk pozitif bakmaya çalışıyorum en azından kimyasal da olsa gebelik oluyor diyerek bilmiyorum yarın bir daha beta vereceğimDoktorla konuştum, yarın tekrar kan ver, kimyasal gebelik gibi duruyo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?