Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Bana hicbir sey baslamadi adetin 3.günü gel usg bakalim rahim icinde bir sey kalmis mi dedi rutin devam edebilirsin ara vermene gerek yok dedi. Tabi ben adet olacak miyim kanamamin ilk gününümü adet sayacagim anlamadim
Aynen kanamaya başladığın gün adetin 1.günü, ben cumartesi başladım kanamaya o yüzden bugün muayene etti beni, rahmin kalın hala dedi o yüzden başladı sanırım coraspin e

Ağrın sızın var mı? Bol istirahat et, havalar düzelince yürüyüş yap. Önce psikolojini topla. Sen varsan var her şey
Çok teşekkür ederim desteğin için biraz ağrım var ama düne göre azaldı ağrılarım, dediğin gibi yapıcam, temiz havada yürüyüşe çıkıcam, beslenmemi düzelticem, güzel vakit geçirmeye çakışıcam bol bol.

Kızlar bu platformda bir başlık görmüştüm ben eskiden hamilelik parmak testi ile öğreniliyor duş vs gibi hiç dikkatinizi çekti mi? Yada bilginiz var mı böyle bişeyden

Selam canım ben şükürler olsun çok iyiyim ay o haftalıktan sonra ayağa kalktım ya sağlığıma şükrediyorum ben c.tesi mi pazar mı ne adet oldum zaten. Bugün yinede gittik doktora. Tüp istediğimizi söyledik. Ama değerimizde bi döküntü olmadığı için 3 yılı doldurma şartınız var dediler. Eğer ücretli isterseniz 100 bin civarını bulabilir dediler. Benim amh 10. Ayda 1,68 miş ona bi baktılar tekrar eğer 1.50 altında çıkarsa hemen yapabiliriz devlet destekli dediler. Oda 15-20 bin civarı hastaneye yatırılıyor. İlaçlarında %20sini devlet karşılıyor dediler. Ben bedenimi çok yorgun hissettiğim için amh düşük bile çıksa ancak yaza kendimi hazır hissebileceğimi düşünüyorum. Bu yüzdende dinlenmeye aldım kendimi. Anladım ki en başta kendim ve eşimin sağlığı sizlerde durumlar nasıl

O hastalığı ben de geçirdim. Her yerim dayak yemiş gibi ağrıyordu ateşim çok yüksekti. Geçmiş olsun atlattık şükür. Bir süre ara vermen ruhen ve bedenen iyi gelir inşallah canım ben çarşamba kan vereceğim, erken gebelik testim negatif çıktı

Olsun canım ümidini kaybetme kan verene kadar hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

Kızlar bu platformda bir başlık görmüştüm ben eskiden hamilelik parmak testi ile öğreniliyor duş vs gibi hiç dikkatinizi çekti mi? Yada bilginiz var mı böyle bişeyden
Töbe yarabbim çocukluğuma gittim şimdi bi gün köye gittik ne için bilmiyorum. tabii gece saati kadınlar oturuyorlar gırgır şamata (bizde bebeler darlıyoruz kaçar mı )bütün çocuklara uyku kontrolü ama ben uyur numarası yapıyorum teyzemin kaynanası eski şifacılardan köyde kim hasta olursa kim hamileyse o iş onda anlatıp duruyor ordan burdan kızlık testini suya leğen dolduruyorlar oturtuyorlar hava kabarcığı çıkarsa içerde boşluk var kız değil hava kabarcığı çıkmazsa bakire Allah rahmet eylesin 115 yaşında öldü o arada hatırlıyorum evlilere parmak atıyormuş eline et parçası gelirse gebe değil et parçası gelmezse gebe hiç unutamadığım bi anım denemek istersen bu bilgi var bende

Bende geçenlerde okumuştum buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…