Aynen kanamaya başladığın gün adetin 1.günü, ben cumartesi başladım kanamaya o yüzden bugün muayene etti beni, rahmin kalın hala dedi o yüzden başladı sanırım coraspin eBana hicbir sey baslamadi adetin 3.günü gel usg bakalim rahim icinde bir sey kalmis mi dedi rutin devam edebilirsin ara vermene gerek yok dedi. Tabi ben adet olacak miyim kanamamin ilk gününümü adet sayacagim anlamadim
Çok teşekkür ederim desteğin içinAğrın sızın var mı? Bol istirahat et, havalar düzelince yürüyüş yap. Önce psikolojini topla. Sen varsan var her şey
Aslında gayet güzel bi değer, 2 3 gün sonra tekrar kan verip yükselmeye bakmalıBenimde 10.gün aşılamada hastanede çalıştığım için kan verdim 2.97 çıktı inşallah yükselir sizce nasıl yükselir mi dersiniz? 10.güne oranla nasıl bir değer.
Sabret canım, Allah her şeyin hayırlısını verirBen ramazandan sonra giderim sanırım. İlçede oturuyorum, gidip gelmek hem zahmetli hem masraflı.. stresi de cabası. Testler negatif geliyor ama içimde hala bir umut var
Vermedim henüz çalışıyorum akşam acil de vereceğim çok heyecanlıyımmm dua edin lütfenAyy kafam karışıyor herkesle konuşuyoruz ya günleri karışıyorkan verdin mi bari ayyy hemen ver heyecanlandımmmmm
Progesteron da 11.37 çıkmış internetten baktım ilk hafta hamileliklerinde bu düzeylerde çıkıyormuş. Ayyy hadi inşallah AllahımmmmAslında gayet güzel bi değer, 2 3 gün sonra tekrar kan verip yükselmeye bakmalı
Hadi hayırlısı bakalım :)Progesteron da 11.37 çıkmış internetten baktım ilk hafta hamileliklerinde bu düzeylerde çıkıyormuş. Ayyy hadi inşallah Allahımmmm
Ben hala test yapmadim.BekliyorumBenim aşılama 12sinde yapıldı reglim 3 gün gecikti. Şimdi sabah idrarıyla test yaptım net şekilde negatif. Çarşamba kan vereceğim..
Ne demek burası ne için varÇok teşekkür ederim desteğin içinbiraz ağrım var ama düne göre azaldı ağrılarım, dediğin gibi yapıcam, temiz havada yürüyüşe çıkıcam, beslenmemi düzelticem, güzel vakit geçirmeye çakışıcam bol bol.
Hadi bismillah bize haber ver olur mu? Test kaç saatte çıkıyor acabaVermedim henüz çalışıyorum akşam acil de vereceğim çok heyecanlıyımmm dua edin lütfen
En iyisini yapıyorsun ben de çarşambayı bekliyorum bakalım hayırlısıBen hala test yapmadim.Bekliyorum
Selam canım
O hastalığı ben de geçirdim. Her yerim dayak yemiş gibi ağrıyordu ateşim çok yüksekti. Geçmiş olsun atlattık şükür. Bir süre ara vermen ruhen ve bedenen iyi gelir inşallah canımSelam canımben şükürler olsun çok iyiyim ay o haftalıktan sonra ayağa kalktım ya sağlığıma şükrediyorum ben c.tesi mi pazar mı ne adet oldum zaten. Bugün yinede gittik doktora. Tüp istediğimizi söyledik. Ama değerimizde bi döküntü olmadığı için 3 yılı doldurma şartınız var dediler. Eğer ücretli isterseniz 100 bin civarını bulabilir dediler. Benim amh 10. Ayda 1,68 miş ona bi baktılar tekrar eğer 1.50 altında çıkarsa hemen yapabiliriz devlet destekli dediler. Oda 15-20 bin civarı hastaneye yatırılıyor. İlaçlarında %20sini devlet karşılıyor dediler. Ben bedenimi çok yorgun hissettiğim için amh düşük bile çıksa ancak yaza kendimi hazır hissebileceğimi düşünüyorum. Bu yüzdende dinlenmeye aldım kendimi. Anladım ki en başta kendim ve eşimin sağlığı sizlerde durumlar nasıl
Olsun canım ümidini kaybetme kan verene kadarO hastalığı ben de geçirdim. Her yerim dayak yemiş gibi ağrıyordu ateşim çok yüksekti. Geçmiş olsun atlattık şükür. Bir süre ara vermen ruhen ve bedenen iyi gelir inşallah canımben çarşamba kan vereceğim, erken gebelik testim negatif çıktı
Töbe yarabbim çocukluğuma gittim şimdiKızlar bu platformda bir başlık görmüştüm ben eskiden hamilelik parmak testi ile öğreniliyor duş vs gibi hiç dikkatinizi çekti mi? Yada bilginiz var mı böyle bişeyden
Bende geçenlerde okumuştum buradanTöbe yarabbim çocukluğuma gittim şimdibi gün köye gittik ne için bilmiyorum. tabii gece saati kadınlar oturuyorlar gırgır şamata (bizde bebeler darlıyoruz kaçar mı )bütün çocuklara uyku kontrolü ama ben uyur numarası yapıyorum teyzemin kaynanası eski şifacılardan köyde kim hasta olursa kim hamileyse o iş onda anlatıp duruyor ordan burdan kızlık testini suya leğen dolduruyorlar oturtuyorlar hava kabarcığı çıkarsa içerde boşluk var kız değil hava kabarcığı çıkmazsa bakire Allah rahmet eylesin 115 yaşında öldü o arada hatırlıyorum evlilere parmak atıyormuş eline et parçası gelirse gebe değil et parçası gelmezse gebe hiç unutamadığım bi anım denemek istersen bu bilgi var bende
Maalesef canm test sonucum 0.5 çıktı negatifHadi bismillah bize haber ver olur mu? Test kaç saatte çıkıyor acaba
Test gününüzde mi test vermiştiniz?Maalesef canm test sonucum 0.5 çıktı negatifilk aşılamamdı umutlanmıştım da baya ama rabbimin bir bildiği vardır inşallah senden güzel haberleri alırız
Hayırlısı olsun ikincide tutan daha çokmuş. Biraz ara vermiş olursun hemMaalesef canm test sonucum 0.5 çıktı negatifilk aşılamamdı umutlanmıştım da baya ama rabbimin bir bildiği vardır inşallah senden güzel haberleri alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?