Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Evet kullandım ama 12 sini 13 üne bağlayan gece 00:30 da etkisi kalmamıştır diye düşünüyorum
Hayırlısı olur İnşaallah üzülme diyemem yaklaşık 2 yıldır her ay üzülüyorum ama İnşaallah artık çok uzak değil bebeklerimize kavuşacağımız o günler. İnanıyorum bir kaç aya bu gruptan çoğu kişi hamile çıkacak ve neden içlerinden biride biz olmayalım. Yeterki tedavileri ertelemeyelim her ay yeni heyecanla başlayalım🤲

Hayırlısı olur İnşaallah üzülme diyemem yaklaşık 2 yıldır her ay üzülüyorum ama İnşaallah artık çok uzak değil bebeklerimize kavuşacağımız o günler. İnanıyorum bir kaç aya bu gruptan çoğu kişi hamile çıkacak ve neden içlerinden biride biz olmayalım. Yeterki tedavileri ertelemeyelim her ay yeni heyecanla başlayalım🤲
İnşallah canım inşallah bende aynı senin gibi 2 yıldır aynı hüsranla karşı karşıyayım

Benim doktorumda eğer olmazsa regli olur olmaz gel tüp bebek başlarız demişti
Bana 1 ay dinlen dedi bu sabah hemşire. İkinciydi bu aşılama, belki 3 aşılama yaparlar. Sence tüp mü isteyeyim üçüncü aşılama mı? Tüpten korkuyorum maddi manevi ruhen ve bedenen 😬😅 ama aşılama da tutmuyor. Ya tutarsa diyorum bazen..

Bana 1 ay dinlen dedi bu sabah hemşire. İkinciydi bu aşılama, belki 3 aşılama yaparlar. Sence tüp mü isteyeyim üçüncü aşılama mı? Tüpten korkuyorum maddi manevi ruhen ve bedenen 😬😅 ama aşılama da tutmuyor. Ya tutarsa diyorum bazen..
Bence en mantıklısı tüp bende eşim deneyelim aşılama diye ısrar edince yaptırdım yoksa direk tüp yaptırıcaktım

Bugün yarın olursun o zaman gebelik yoksa canım
Evet develette aşılama yapma zorunluluğu var maalesefki
Ama amh belli bi seviye altındaysa direk tüp yapmaları lazım diye biliyorum
Amh 4 benim. Yaşım da 29, zaten 2 aşılama yaptım bile kaldı tüp:/ ama tüpten korkuyorum nedense ya:/

Amh 4 benim. Yaşım da 29, zaten 2 aşılama yaptım bile kaldı tüp:/ ama tüpten korkuyorum nedense ya:/

Aynı yaştaymışız 🙈 benim amh 0.62 tek sorunumuz bizim benim amhın düşük olması.. sorma tüpten çok korkuyorum bende o yüzden insanın korktuğu başına gelio demekki

Aynı yaştaymışız 🙈 benim amh 0.62 tek sorunumuz bizim benim amhın düşük olması.. sorma tüpten çok korkuyorum bende o yüzden insanın korktuğu başına gelio demekki
Bende 29 yaşındayım amh 2,85. Kaç olunca tüp bebek öneriyorlar

4 üstü de pcosmuş benim sınırda:/ tüp için aşılamadan çok da zor değil diyor ama ben korkuyorum işte. Neden olmuyor onu da anlamıyorum

Back