2025 Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacaklar toplaşalım

Kayıp mı yaşadınız acaba? İnsallah tutunur bebeklerimiz insallah 🥹🤲🏻
Evet malesef kalbi durmustu sagliksiz embriyo demisti doktorum ama bunun kaliteyle ilgisi yokmuş. Düşük kalite olup tutan saglikla kucagina alan çok insan var bende kaliteyi çok kafama takiyorum ama tutacak oldu mu tutuyor allahın işi

Merhaba kızlar öncelikle çok zor ve meşakkatli bir yoldayız inşallah olumlu sonuçlanır🙏 bende ilk tüp bebek sürecindeyim şuan iğneler aşamasındayım. Devlet hastanesinde yaptırıyorum. Ne kadar sürer ne zaman transfer olur sağolsun söylemiyolar gittikçe bilgi veriyorlar. Bir de transferi adet zamanı yapmıyorlarmış bana öyle demişti hastane. Burda bi kaç arkadaş adet zamanı transfer demiş onu anlamadım. Güzel haberler almak dileğiyle 🤲🏼

Merhaba kızlar öncelikle çok zor ve meşakkatli bir yoldayız inşallah olumlu sonuçlanır🙏 bende ilk tüp bebek sürecindeyim şuan iğneler aşamasındayım. Devlet hastanesinde yaptırıyorum. Ne kadar sürer ne zaman transfer olur sağolsun söylemiyolar gittikçe bilgi veriyorlar. Bir de transferi adet zamanı yapmıyorlarmış bana öyle demişti hastane. Burda bi kaç arkadaş adet zamanı transfer demiş onu anlamadım. Güzel haberler almak dileğiyle 🤲🏼
Merhabalar hayırla sonuçlansın tedaviniz insallah. Transfer hormon degerleriniz ve rahminizin durumuna göre taze yada dondurulmus olur. Taze olursa yumurta toplamadan sonra 3.yada 5 gün olur dondurulmuş olursa yumurta toplamadan sonra 2 reglde transfer hazirligina baslanir adetten yaklasik 2 hafta sonra kadar transfer olursunuz.

Evet malesef kalbi durmustu sagliksiz embriyo demisti doktorum ama bunun kaliteyle ilgisi yokmuş. Düşük kalite olup tutan saglikla kucagina alan çok insan var bende kaliteyi çok kafama takiyorum ama tutacak oldu mu tutuyor allahın işi
Ah benimde öyleydi 12. Haftada durdu kalbi sebebini de bilemedik 4ab di simdi daha düsük maalesef

Ah benimde öyleydi 12. Haftada durdu kalbi sebebini de bilemedik 4ab di simdi daha düsük maalesef
Geçmiş olsun çok zor bir durum. Benim 5bc ydi kalitesi şuankiler 3bb ve 3cc düşük kalite ama nasipte varsa olur benim devlette son hakkım birde olmazsa özele gücümüz yetmez fiyatlar inanilmaz yüksek korku var biraz icimde

Geçmiş olsun çok zor bir durum. Benim 5bc ydi kalitesi şuankiler 3bb ve 3cc düşük kalite ama nasipte varsa olur benim devlette son hakkım birde olmazsa özele gücümüz yetmez fiyatlar inanilmaz yüksek korku var biraz icimde
Benimde suankiler 5. Güm 4bc ve 6. Gün 4bb birlikte verilecek tutmazsa son şansım nasıl toparlanırız bilmiyorum cok zor hersey Allah yardımcımız olsun benimde kaliteleri düşük 😓

Amin inşallah Rabbim bu yolda sağlıklı güzel haberler almayı nasip eylesin inşallah 🤲 yumurtalarınız kaç adet toplanır kaçı döllenir hangileri kaçıncı güne ulaşır sizin de vücudunuz hazır olursa yumurta toplamadan 3. Yada 5. Gün embriyo gelişimlerinize göre taze transfer yapılır vücudunuz hormonlarınız uygun değilse embriyolar dondurulur ve diğer ay durumunuza göre adetten sonra ilaçlar kullanarak transfer gününüz belirlenir ve transferiniz yapılır siz bunları düşünmeyin doktorunuz zaten duruma göre sizi bilgilendirecektir dilerim güzel sağlıklı yumurtalarınız sağlıklı kaliteli embriyolarınız olsun sonra da sağlıklı güzel gebelikleriniz olsun inşallah 🤲🤗 :anneadayı: :emir_bebek:

Merhaba, daha önce 1 tüp bebek denememiz oldu, bizim sorunumuz genetik. Eşim de ben de genetik test yaptırdık bir sorun yok, ama oluşan embriyolarda kromozom anomalisi oluyor. İlk tüp bebek denememizde de 7 yumurta toplandı 5i döllendi, 5. güne yalnızca 1 tanesi gelebildi, diğerleri de 4. gün gelişimlerini durdurdular. O 1 embriyo genetik teste gitti 3 nolu kromozomda bozukluk çıktı ve transfer olmadım. Şimdi yeniden girdik bu sürece.Şu an ilk yaptırdığım aya göre daha fazla yumurtam olduğunu söyledi doktor.Bugün 5. günüm menopur kullanıyorum.4 ya da 5 gün daha kullanacakmışız sonrasında yumurta toplama ile devam edeceğiz.Benim merak ettiğim konu, genetik testte sorun çıkıp da sonrasında sağlıklı embriyo elde eden birileri varsa hikayelerini dinlemek isterim. Yaşım 40 bu arada, amh 0,9.
Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı hayırlı güzel pozitif geçmesini nasip etsin dilerim sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur sağlıklı hayırlı güzel gebelikleriniz olsun inşallah gönlünüzü ferah tutun 🤲❤️

Merhabalar hayırla sonuçlansın tedaviniz insallah. Transfer hormon degerleriniz ve rahminizin durumuna göre taze yada dondurulmus olur. Taze olursa yumurta toplamadan sonra 3.yada 5 gün olur dondurulmuş olursa yumurta toplamadan sonra 2 reglde transfer hazirligina baslanir adetten yaklasik 2 hafta sonra kadar transfer olursunuz.
Çok teşekkür ederim 🙏 bugün 1 yumurta olmuş bu hafta alacaklar onu. İlk başta toplam 3 var demişlerdi. Heralde onlarda sırayla olgunlaştıkca alacaklar.

Merhaba arkadaşlar özelde hafta sonuda işlem yapılıyor biliyorum ama devlet Hastanesi'nde tüp bebek yapacak ola kar aklıma birşey takıldı benim. Opu yada transfer günü hafta sonuna yada bayrama denk gelirse ne olacak? Doktoruna bunu danışan var mı?

Arkadaşlar estrofem hapı doktor günde 3 kullanıldığını yazsa bile devlet ayda 1 kutuyu mu karşılıyor? Bilgisi olan var mı ?

Merhaba arkadaşlar özelde hafta sonuda işlem yapılıyor biliyorum ama devlet Hastanesi'nde tüp bebek yapacak ola kar aklıma birşey takıldı benim. Opu yada transfer günü hafta sonuna yada bayrama denk gelirse ne olacak? Doktoruna bunu danışan var mı?
Ben devlette aşılama yaptırdım hafta sonu da çalışıyorlardı, sadece yumurta boyutuna bakmak için bile hafta sonu çağırmışlardı beni, tüp bebekte de öyledir diye düşünüyorum. Yanlış bilgi vermiş olmak da istemem siz yine doktorunuza sorup netleştirin.

Back