Benim yumurtam geç büyüdü doktor son 4 gün risk alıyoruz deyip gonalf i 87.5 a çıkardı öyle büyüttü. Riskten kastı kendiliğinden çatlamasıydı sanırım. O yüzden normalden geç yapıldı aşılama. Takvim uygulaması kullanıyorum ona göre regl günüm 22si, buraya 23 yazmışım sehven. Yani 2 gün gecikti. Reglim genelde düzenlidir. Bu gün test yaptım bişi çıkmadı amaYumurta catladiktan 14 gun sonra regl olunmuyor mu?Carsamba catladiysa 25 subat-26 subat gibi regl olmamiz lazim
Nasıl yani canım.iğneliydi derken gonlf iğnelerinden mi bhsediyorsun.devlet 2 aşılama 2 tüp bebek karşılıyor iğneleride ger seferinde karşılamıyor muBende 31 ocakta oldum kalktım 10 dk sonra kasıklarım rahmin agirmaya başladı 2 gün ağrı çektim belim rahim kaşık göğüs hassiyeti hepsi oldu 6.gunumuz şuanda ara ara kasıklarıma kramp giriyor belim ağrıyor göğüslerim hassas benim 3.asilama 2.asilama da tuttu ama düşük yaptım aslinada tüp bebek yapacaklardı ama 2 iğneli aşılama olması zorunluymus benim 1 halkı bı igneliydi oyuzden 3.asilama oldu mecbur
Regline kaç gün varKızlar benim sol tarafta ağrı başladı yumurtalık tarafları ve aşağıya doğru olan hiza. Yumurtam soldaydı. Acaba yerleşme falan mı ? Sağ tarafta hiç ağrı vs yok
Canım tuttu mu naptınİlk olduğu için belki kendi kendine olur diye düşündü herhalde bir sonraki ay yapacaklar büyük ihtimalle inşallah gerek kalmazdı tutar bu ay tutma ihtimali de var sonuçta
14 Şubat aşılama oldum 5 - 6 gün falan vardır heralde Regl meRegline kaç gün var
Canım ateş basması regl sancısı göğüs şişliği hepsi var adet olacağım büyük ihtimallebenim belim sırtım göğüslerimde hafif ağrı ve hassasiyet var ama kesinlikle çok değil
Birazda sol kaşığıma arada bir sancı giriyor o da çok hafif başka bişey yok artık bunlara pek dikkat etmiyorum çünkü hamile gibi belirtiler yaşayıp negatif görünce artık salıyor kendini bir noktadan sonra. Tabi merak var mı ? Her zamansende varmı belirti vs
Canım adetim gecikti ve hala olmadı bugun test yaptım tek çizgi çıktı bekliyorum sende durumlar nasılCanım tuttu mu naptın
Çarşambaya kadar bekle test yap bence. Ctesi adet olmam lazımdı bu gün test yaptım negatif çıktı. Erken test yapıp moral bozma bence14 Şubat aşılama oldum 5 - 6 gün falan vardır heralde Regl me
Merhaba aşılama ve adet gününüz neydi? Benim ctesiregl günümdü test yaptım negatif çıktı çarşamba kan vermeye gideceğim regl olmazsamCanım adetim gecikti ve hala olmadı bugun test yaptım tek çizgi çıktı bekliyorum sende durumlar nasıl
İnşallah vardır ikimizde de Allah herkesin gönlüne göre versinÇarşambaya kadar bekle test yap bence. Ctesi adet olmam lazımdı bu gün test yaptım negatif çıktı. Erken test yapıp moral bozma bence
7 şubat yumurtlamaydı 22 şubat regli aşılama olmadım benim testinde negatif ama başlamadı dahaMerhaba aşılama ve adet gününüz neydi? Benim ctesiregl günümdü test yaptım negatif çıktı çarşamba kan vermeye gideceğim regl olmazsam
Ay inşallah ya tüpten korkuyorum ben nedenseİnşallah vardır ikimizde de Allah herkesin gönlüne göre versin
İkimizin de 22 Şubat‘ta adet görmesi gerekiyormuş ama görmemişiz demek. Ben çarşamba günü kan testi vereceğim, eğer yarın regl olmamışsam sabah idrarıyla test yapmayı düşünüyorum7 şubat yumurtlamaydı 22 şubat regli aşılama olmadım benim testinde negatif ama başlamadı daha
İnşallah vardır bende bekliyorum bakalım daha bugün test yaptım hiç silik falan yoktu kuruma çizgiside yokİkimizin de 22 Şubat‘ta adet görmesi gerekiyormuş ama görmemişiz demek. Ben çarşamba günü kan testi vereceğim, eğer yarın regl olmamışsam sabah idrarıyla test yapmayı düşünüyorum
Çok net bir negatifti. Normalde 2 gün gecikmeyi ciddiye almam test falan yapmam çünkü gayet olağan bir gecikme ama aşılama olmuş gün sayarken.. bilemiyorum ya belki iğnelerin etkisidirİnşallah vardır bende bekliyorum bakalım daha bugün test yaptım hiç silik falan yoktu kuruma çizgiside yok
Konu Mesajı 'Aşılama süreci' Aşılama süreciİkimizin de 22 Şubat‘ta adet görmesi gerekiyormuş ama görmemişiz demek. Ben çarşamba günü kan testi vereceğim, eğer yarın regl olmamışsam sabah idrarıyla test yapmayı düşünüyorum
Neden ki canımAy inşallah ya tüpten korkuyorum ben nedense
İnşallah ya, yarın da regl olmamışsam epey umutlanacağım sanırımKonu Mesajı 'Aşılama süreci' Aşılama süreci
Burada 14 gun idrar testi negatif cikip kan testinde pozitif gorenler var. Ins tutmustur asilamalarimiz
Sanırım bilmediğim, yabancı olduğum için. Yakın çevremde infertilite sorunu yaşayan tek bir kişi bile olmadı. Tüp bebek çok ekstrem bir şey çok nadir yapılan bir şey zannediyordum. Doktora ilk göründüğümde bana birkaç ilaç verecek falan sanıyordum aşılama falan hiç haberim yoktu. Aşılama negatif gelince ikna oldum zaten çocuk sahibi olamadığıma, gerçek gibi değildi. Sanırım bu yüzden işte, saçma biraz sanırım..Neden ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?