💓ŞUBAT 2025 KLOMEN KULLANANLAR TOPLAŞALIM 💓

Merhaba arkadaşlar bu ay klomen kullandm 6 yumurta olduğu için çatlatma yapılmadı ilişki günü verildi. Adetim normal döngümden 2 gün önce oldu 1,5 gün kanama 2 gün kahverengi akıntı oldu. Sizce ilaç etkisinden mi az kanama oldu sizlerde nasıl oldu ?

Bende yaklaştığımda alıcam şimdi alırsam duramam hshhssh iğne etkisini takip etmek istemiştim ama kendimi strese sokmayayım dedim
İyi yapmışsın en iyisi bende almadım daha yarın alsam zaten 8 gün kaldı 3 gün kargo sürse anca Eve geldiği gibi yaparım😂

Üniversite hastanesine gidiyorum devlete yani ilk devlette denemek istedim burda olmazsa öyle özele gideceğim malum çok masraflı tüp bebek süreci burdan ön hazırlıklarını yapmak istedim sen nereye gidiyosun
İyi yapmışsın canım ben özele gidiyorum ama üni hastanesine geçmeyi düşünüyorum

Ben femara kullandım 3 yumurta oluştu 2 gür yumurta ağrısı çektim hiç olmamıştı daha önce ilk kez yaşıyorum ovulasyon testine göre çatladı bugün inşallah gebelik oluşur cnm🌸
Merhaba bende klomen kullandım 11. Günde 22 mm di 13,14 değerlendir dedi çatlama verdi ama artık gelmiyor dedi eczacılar herkese sordum bulamadım kendi kendine bıraktım kaşık ağrım çok oldu afedersiniz kasığım böyle ıkınınca taş gibi oluyordu lavobada ve sırtım göğsüm az ağrıdı dün yoğun bir şekilde idi bugün az. Düzenlide adet olurum çatlama olasılığı kendi kendine nedir acaba

Merhaba bende klomen kullandım 11. Günde 22 mm di 13,14 değerlendir dedi çatlama verdi ama artık gelmiyor dedi eczacılar herkese sordum bulamadım kendi kendine bıraktım kaşık ağrım çok oldu afedersiniz kasığım böyle ıkınınca taş gibi oluyordu lavobada ve sırtım göğsüm az ağrıdı dün yoğun bir şekilde idi bugün az. Düzenlide adet olurum çatlama olasılığı kendi kendine nedir acaba
Kendi kendiside çatlar tabi neden çatlamasıh siz değerlendirin

Back
X