- 19 Kasım 2016
- 5.482
- 4.096
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorum-
Evde olsa ben şimdi yapacam da yokCanım ben sabırlı değilim hiç zaten merak etme kesin yaparım hahahahas

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde olsa ben şimdi yapacam da yokCanım ben sabırlı değilim hiç zaten merak etme kesin yaparım hahahahas
Sadece bu ay femara kullandım canım ilk yaniCanım senim kaç kere ilaçla denemen oldu
İnşallah ramazanda güzel hayırlı haberlerinizi alırız inşallahson adetin olsun inşalllaaaah 9 ay araya çıkarsın alllahım inşallahhhhhh
Amin inşallah canımİnşallah ramazanda güzel hayırlı haberlerinizi alırız inşallah![]()
Anladım canım sen devlete mi gidiyorsun özele miSadece bu ay femara kullandım canım ilk yani
Bende yaklaştığımda alıcam şimdi alırsam duramam hshhssh iğne etkisini takip etmek istemiştim ama kendimi strese sokmayayım dedimEvde olsa ben şimdi yapacam da yokdaha yıl var ama olsun
![]()
Nerde buldunuz acaba bende bursadaym daCanım onur Eczanesi‘nde yoktu Edirne’de vardı da kargo yapmadı ama ben buldum iğneyi teşekkür ederim
İyi yapmışsın en iyisi bende almadım daha yarın alsam zaten 8 gün kaldı 3 gün kargo sürse anca Eve geldiği gibi yaparımBende yaklaştığımda alıcam şimdi alırsam duramam hshhssh iğne etkisini takip etmek istemiştim ama kendimi strese sokmayayım dedim
Canım ben istanbuldayım sordum başka var mı elinizde diye bir tane dediler sonuncuyu ben almış bulundumNerde buldunuz acaba bende bursadaym da
Amin amin. İnşaallah isteyen herkese Allah sağlıklı hayırlı kolay evlatlar nasip ederOrası hiç belli olmaz ilişki sonrası yüz üstü de yatmayı deneyın olur mu bol dua allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat bambaşka bişi rabbim her isteyene versın
Amin aminAmin amin. İnşaallah isteyen herkese Allah sağlıklı hayırlı kolay evlatlar nasip eder
İnşallah işe yarar Allah nasip etsin vesile kılsın inşallahCanım ben istanbuldayım sordum başka var mı elinizde diye bir tane dediler sonuncuyu ben almış bulundum![]()
Üniversite hastanesine gidiyorum devlete yani ilk devlette denemek istedim burda olmazsa öyle özele gideceğim malum çok masraflı tüp bebek süreci burdan ön hazırlıklarını yapmak istedim sen nereye gidiyosunAnladım canım sen devlete mi gidiyorsun özele mi
İyi yapmışsın canım ben özele gidiyorum ama üni hastanesine geçmeyi düşünüyorumÜniversite hastanesine gidiyorum devlete yani ilk devlette denemek istedim burda olmazsa öyle özele gideceğim malum çok masraflı tüp bebek süreci burdan ön hazırlıklarını yapmak istedim sen nereye gidiyosun
Ben memnunum femara başladık yine 12.gün kontrol varİyi yapmışsın canım ben özele gidiyorum ama üni hastanesine geçmeyi düşünüyorum
Geçen ay Klomen miydi canım kacıngı gunj içmeye başlıcaksınBen memnunum femara başladık yine 12.gün kontrol var
Femaraydı yine canım 3.gün başladım 5 gün kullandım bakalım nasıl olacakGeçen ay Klomen miydi canım kacıngı gunj içmeye başlıcaksın
Merhaba bende klomen kullandım 11. Günde 22 mm di 13,14 değerlendir dedi çatlama verdi ama artık gelmiyor dedi eczacılar herkese sordum bulamadım kendi kendine bıraktım kaşık ağrım çok oldu afedersiniz kasığım böyle ıkınınca taş gibi oluyordu lavobada ve sırtım göğsüm az ağrıdı dün yoğun bir şekilde idi bugün az. Düzenlide adet olurum çatlama olasılığı kendi kendine nedir acabaBen femara kullandım 3 yumurta oluştu 2 gür yumurta ağrısı çektim hiç olmamıştı daha önce ilk kez yaşıyorum ovulasyon testine göre çatladı bugün inşallah gebelik oluşur cnm![]()
Kendi kendiside çatlar tabi neden çatlamasıh siz değerlendirinMerhaba bende klomen kullandım 11. Günde 22 mm di 13,14 değerlendir dedi çatlama verdi ama artık gelmiyor dedi eczacılar herkese sordum bulamadım kendi kendine bıraktım kaşık ağrım çok oldu afedersiniz kasığım böyle ıkınınca taş gibi oluyordu lavobada ve sırtım göğsüm az ağrıdı dün yoğun bir şekilde idi bugün az. Düzenlide adet olurum çatlama olasılığı kendi kendine nedir acaba