Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçmiş olsun.Ins dusundugunz gibi değildir.Internette arastirdigimda 3 gune kadar surebilecegi de yaziyor yerlesme kanamasinin.
Halamin da yerlesme kanamasi uzun surmustu diye hatirliyorum.
Geçmiş olsun.Ins dusundugunz gibi değildir.Internette arastirdigimda 3 gune kadar surebilecegi de yaziyor yerlesme kanamasinin.
Halamin da yerlesme kanamasi uzun surmustu diye hatirliyorum.
Yerleşme ihtimali kalktı gibi geliyo bana, ya kimyasal gebelik geçirdim de adet oldum, ya da düşük yapıyorum, çünkü pıhtılı kan geliyo artık. pazar olduğu için kendi doktoruma da ulaşamıyorum, dün akşam acile gittik nöbetçi kadın doğumcu önemseme kanamayı 3 gün sonra yine gel dedi tabi bu kanama başlamadan sadece akıntıykendi. Ağlamaktan harap oldum..
Ben de kan testini bekleyecektim normalde ama şu an test almak istiyorum kararlılık deyince de ben regl olmazsam eğer yarın yani pazartesi sabah ilk idrarla yapacağım testi. Bu arada kızlar siz testi nasıl yapıyorsunuz? Üstüne mi çiş yapıyosunuz? Öyle her yerine geliyo ben bardağa yapıp batırıyorum
Doktor demeden böyle düşünme asla bilemeyiz gabriel, pazartesiyi mi bekle dedi doktorun? Kendi doktoruna gidersin o seni bilgilendirir inşallah. İçin rahat etmediyse bu gün nöbetçisi olan bir hastaneye git baktır
Yerleşme ihtimali kalktı gibi geliyo bana, ya kimyasal gebelik geçirdim de adet oldum, ya da düşük yapıyorum, çünkü pıhtılı kan geliyo artık. pazar olduğu için kendi doktoruma da ulaşamıyorum, dün akşam acile gittik nöbetçi kadın doğumcu önemseme kanamayı 3 gün sonra yine gel dedi tabi bu kanama başlamadan sadece akıntıykendi. Ağlamaktan harap oldum..