- 28 Ağustos 2024
- 30
- 6
- 1
- 30
Bende kasik agrisi olmaz regl olmaya yakın.O nedenle kasık agrisinda umutlanmistim.Kasik agrim kesilince beklentim azaldi .Uyku,gogus hassasiyeti regl belirtilerim arasinda var zaten.Cildimde de yağlanma arttı yuzumde ozellikle.Herhalde regl olacagimKasık ağrım tekrar başladı. Tam regl ağrısı gibi… Kendi kendime zaten tutmayacak diyordum ama demek içimde bir umut varmış demek ki.. streslendim bu gün, üzülüyorum..
Ben de ter kokuyorum rollon kullanmama rağmen, hormonlardan olsa gerek iğneler vs. Uyku hep var bendeBende kasik agrisi olmaz regl olmaya yakın.O nedenle kasık agrisinda umutlanmistim.Kasik agrim kesilince beklentim azaldi .Uyku,gogus hassasiyeti regl belirtilerim arasinda var zaten.Cildimde de yağlanma arttı yuzumde ozellikle.Herhalde regl olacagim
Icimde yine de umut var dediginiz gibi.Cifte guzel haber paylasiriz ins carsamba gunu.Ben de ter kokuyorum rollon kullanmama rağmen, hormonlardan olsa gerek iğneler vs. Uyku hep var bendesemptomlarım ise regl semptomu
Hanımlar galiba ben bebeğimi kaybediyorum, mutfakta buzluğu çekerken geriye doğru düştüm sırtımı çarptım, sonra bel ve kasık ağrısı başladı, sonra kahverengi akıntı başladı, hastaneye gittik eşimle, bet hcg yükselmişti ama lavaboya gittiğimde kırmızı lekelenme gördüm, doktor 3 gün bekle yine gel dedi, şimdi akıntım bel ağrım kasık ağrım devam ediyor, inşallah sabaha kesilmiş olur da yerleşme kanamasıdır der geçerim, ama içimden bi ses bebek gitti diyo
İnşallah öyle birşey değildir ya iyi düşün lütfen dualarımız seninleHanımlar galiba ben bebeğimi kaybediyorum, mutfakta buzluğu çekerken geriye doğru düştüm sırtımı çarptım, sonra bel ve kasık ağrısı başladı, sonra kahverengi akıntı başladı, hastaneye gittik eşimle, bet hcg yükselmişti ama lavaboya gittiğimde kırmızı lekelenme gördüm, doktor 3 gün bekle yine gel dedi, şimdi akıntım bel ağrım kasık ağrım devam ediyor, inşallah sabaha kesilmiş olur da yerleşme kanamasıdır der geçerim, ama içimden bi ses bebek gitti diyo
Yaa inşallah yerleşme kanamasıdır. Yani kötü bir denk geliş olmuş olur inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dikkat et kendine dinlen sürekliHanımlar galiba ben bebeğimi kaybediyorum, mutfakta buzluğu çekerken geriye doğru düştüm sırtımı çarptım, sonra bel ve kasık ağrısı başladı, sonra kahverengi akıntı başladı, hastaneye gittik eşimle, bet hcg yükselmişti ama lavaboya gittiğimde kırmızı lekelenme gördüm, doktor 3 gün bekle yine gel dedi, şimdi akıntım bel ağrım kasık ağrım devam ediyor, inşallah sabaha kesilmiş olur da yerleşme kanamasıdır der geçerim, ama içimden bi ses bebek gitti diyo
Âmin inşallah, sizin de mi test gününüz çarşamba?Icimde yine de umut var dediginiz gibi.Cifte guzel haber paylasiriz ins carsamba gunu.
Gabri bak olan olmuş keşke şöyle böyle demeyeceğim. Ama bu bebek kesinleştikten sonra böyle şeyler yapma lütfen. Buzluk çekmek nedir balım? Zamanı mı buzluk çekmenin? Düşmese bile itmek çekmek sakıncalı yavrum ya. Şimdi bol bol dinlen aklına kötü şeyler getirme. Ayakta da çok durma uzan. İş görme bir süre. Gönlünü ferah tutHanımlar galiba ben bebeğimi kaybediyorum, mutfakta buzluğu çekerken geriye doğru düştüm sırtımı çarptım, sonra bel ve kasık ağrısı başladı, sonra kahverengi akıntı başladı, hastaneye gittik eşimle, bet hcg yükselmişti ama lavaboya gittiğimde kırmızı lekelenme gördüm, doktor 3 gün bekle yine gel dedi, şimdi akıntım bel ağrım kasık ağrım devam ediyor, inşallah sabaha kesilmiş olur da yerleşme kanamasıdır der geçerim, ama içimden bi ses bebek gitti diyo
Hayırlısı olsun, acele etme bir ay dinlen bence, stresini at. Tüpte tutacak inşallahkızlar bende elendim bu ay. Pazartesi günü gidince tüp için bilgi alacağım. Pozitiflerin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbenim gibi negatifler yine beraberiz sıkmayın canınızı
Gecmiş olsun.Mental olarak kendinizi yormayin.Belki yerlesme kanamasidir.Simdilik dinlenmeye bakin.Agir ve riskli is vs yapmayin bence ilk 12 haftadaHanımlar galiba ben bebeğimi kaybediyorum, mutfakta buzluğu çekerken geriye doğru düştüm sırtımı çarptım, sonra bel ve kasık ağrısı başladı, sonra kahverengi akıntı başladı, hastaneye gittik eşimle, bet hcg yükselmişti ama lavaboya gittiğimde kırmızı lekelenme gördüm, doktor 3 gün bekle yine gel dedi, şimdi akıntım bel ağrım kasık ağrım devam ediyor, inşallah sabaha kesilmiş olur da yerleşme kanamasıdır der geçerim, ama içimden bi ses bebek gitti diyo
Evet carşamba benimde test günüm.Istanbulda umraniyede asilama tedavisine başladim..Bnm ilk aşılamamdi bu ay.Ins tutar.Asilamaya baslamadan 4 ay enfeksiyon tedavisi gordum.Tedavi surecim anca hastaneye basladiktan 6 ay sonra basladi.Mental olarak yordu beni hastane sureci.Bende iliski olur olmaz cocuk hemen olur sananlardandimÂmin inşallah, sizin de mi test gününüz çarşamba?
Benim regl günüm bu gündü. Her akıntıda kalbim atıyor, sonra bakıyorum progestan akıntısı huhhhh diyorumEvet carşamba benimde test günüm.Istanbulda umraniyede asilama tedavisine başladim..Bnm ilk aşılamamdi bu ay.Ins tutar.Asilamaya baslamadan 4 ay enfeksiyon tedavisi gordum.Tedavi surecim anca hastaneye basladiktan 6 ay sonra basladi.Mental olarak yordu beni hastane sureci.Bende iliski olur olmaz cocuk hemen olur sananlardandim
Kan vermeyi bekleyecegim ben.Sabretmek zor ama surekli aklimda hamile miyim degil miyim diyeBenim regl günüm bu gündü. Her akıntıda kalbim atıyor, sonra bakıyorum progestan akıntısı huhhhh diyorumpazartesiye kadar olmazsam test alacağım totem yaptım. Ama yarın olmazsam yarın zor dururum gibi geliyor sen yapacak mısın test yoksa kan vermeyi mı bekleyeceksin
Canım bende 13 Şubat'ta aşılama oldum belirtilerin nelerKızlar bende 14 şubatta aşılama oldum beklemedeyim Allah hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah
Canım 13 nde aşılama oldum adet sancım var ben de olacağım gibiBen 12sinde aşılama oldum şu an adet semptomlarım var. Kasık ağrısı meme hassasiyeti.. o yüzden hiç test yapasım yok..
benim belim sırtım göğüslerimde hafif ağrı ve hassasiyet var ama kesinlikle çok değilCanım bende 13 Şubat'ta aşılama oldum belirtilerin neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?