Hayırlısı her şeyin önce senin sağlığın gerisi elbet gelecekHaklısın kuzum, stres yaptıkça da gelmeyecek sanırım. Umarım sabaha güzel haberlerle günaydın derim size
Öyle korkunç bir tecrübe ki benim için, Allah kimseye yaşatmasınişin içinde çatlatma iğnesi olunca bu kadar gecikmeyle sağlıklı bir gebelik olmaz kuzum ya, o yüzden regl olmak için dua ediyorum şu anda. Allah hepimize geç de olsa sağlıkla versin ama bunu düşünerek uyumayacağım
Bi kaç gündür şiddetli baş ağrısı var bulantimda var ama normalde de sürekli midem bulanirKasıklarım da ağrı var ve şiş, baş ağrısı var biraz bulantı birde kahve akıntı var benim adet başlamadan 2-3 gün önce başlar bu akıntı yani yüksek ihtimalle adet olacağım :) senin var mı bir belirtin :)
İnşallah zorluk çıkarmazlarbulunduğum yer köy gibi şereflikoçhisar özel hastane bile yok .
ya ankaraya yada aksaraya gitmem gerekiyorsağlık ocağına gidiyorum orda aile hekimi bakar diye umut ediyorum
üzme sen kendini bak bebisi düsün. Ne desem ki tr de doktorlarin cogu burnu havada, agresif Özel yada devlet farketmiyor. Yazin tr de hastanede asansördeyim, kapi acilinca biri direk üstüme atladi bende kim olduguna bakmadan biraz yavas dedim, böyle havadan havadan ameliyata yetisiyor olabilirmiyim acaba dedi, bende ciktim dönüp terbiyesiz dedimevet kesinlikle öyle hormonlar daha da endişeli yapıyor insanı. ama çok üzdü beni doktor tatlı dilli değil en azından tatlı dille de dile getirebilirdi.
eşimde aynısını dedi sende lafını söyleseydin diye ama yapamadım ne yazıkki
Benim de 18 19 şubat gibi bat ama regl belirtilerim varBenim de 18 Şubatama adet olacak gibiyim dün kaset test yaptım negatif
Benimde akintim cok ama adet ağrısı gibi ağrım yok fena halde bi haftadır midem yaniyo kasıklara gelincede çok hafif bi sizi var ama sabit deil gelip geciyo nasip yaa çok heyecanliyizzzzBenim de 18 19 şubat gibi bat ama regl belirtilerim varkasıklarım, belim ağrıyor ara ara aniden gelen bulantı oluyor ama sanmam ki hamilelikten olsun. Akıntım var bi de durup durup kesin şimdi adet oldum diyip tuvalete koşuyorum. Batı 18 19 şubat olanlarla ortak test etkinliği mi yapsak acaba
Bulantı ve baş ağrısı bende de var bakalım gelmediği sürece umut var diyoruzBi kaç gündür şiddetli baş ağrısı var bulantimda var ama normalde de sürekli midem bulanirsağ kasigim gece çok agridi ama şuan sadece şişlik var gibi bide 3 gündür tuvalete çıkma konusunda hafif zorlaniyorum bakalm nasip
Hiç bisey belli olmaz bi baktım supriz oldu umudunu asla kaybetmeBulantı ve baş ağrısı bende de var bakalım gelmediği sürece umut var diyoruzgerçi benim bildiğin adet öncesi dönem
Ben pazartesiden başladım bileBenim de 18 19 şubat gibi bat ama regl belirtilerim varkasıklarım, belim ağrıyor ara ara aniden gelen bulantı oluyor ama sanmam ki hamilelikten olsun. Akıntım var bi de durup durup kesin şimdi adet oldum diyip tuvalete koşuyorum. Batı 18 19 şubat olanlarla ortak test etkinliği mi yapsak acaba
İnşallah umudumuzu kaybetmeyelim en hayırlı tez vakitte yavrularımızın haberini alalım :)Hiç bisey belli olmaz bi baktım supriz oldu umudunu asla kaybetme
Hayırlıı olsuunSelam kızlar, sağlık ocağında hormon tahlillerimi yaptırmıştım ve PROLAKTİN hormonu yüksek çıkmıştı diye yazmıştım sağlık ocağındaki doktorum kadın doğumcuya gitmem gerektiğini söyledi ve bu gün gittim gitmişken BETAHCG Tahlili istedim veeeee BETAHGC 72.31 çıktı
Şuan bende aynı şeyleri yaşıyorum sol Kasımda hafif ağrı var dolgunluk var ve belime vuruyor ağrısı hafif ama çok hafif önceden regl olacağım zamanlarda bayağı bir şiddetli olurdu ağrısı bir kaç defada midem yandı geçti o biraz şüphelendirdi beni arada bır de başım ağrıyorBenimde akintim cok ama adet ağrısı gibi ağrım yok fena halde bi haftadır midem yaniyo kasıklara gelincede çok hafif bi sizi var ama sabit deil gelip geciyo nasip yaa çok heyecanliyizzzz
Hayırlı haberler alalım inşallahŞuan bende aynı şeyleri yaşıyorum sol Kasımda hafif ağrı var dolgunluk var ve belime vuruyor ağrısı hafif ama çok hafif önceden regl olacağım zamanlarda bayağı bir şiddetli olurdu ağrısı bir kaç defada midem yandı geçti o biraz şüphelendirdi beni arada bır de başım ağrıyor
Valla bunu bende merak ediyorum inşallah tecrübeli birisi yazar bakalımKizlar ilk adet olusumdan beri en az bat’tan 10-12 gün önce gögüs agrim baslardi böyle sallaninca, dokununca acirdi bayagi adet belirtisi olarak. Hatta dogumdan sonra da adet belirtilerim tamamen ayniydi ama bu ay su an 9 gün kaldi adete gögüslerimde agri yok sislik desem belki biraz. normalde baya siserdi niye boyle oldu ki ya off iyice moralim bozuldu tamam zaten hamilelik belirtisi icin erken ama adet belirtilerim nereye gittihic böyle birsey basina gelen oldumu? Cok kafamiza takiyoruz ya ne bileyim o bir farklilik yaratirmi acaba diye dusundum
İnşallah canım hepimizHayırlı haberler alalım inşallah
Nasıl bi akıntı acaba bende de var çünkü. Yumurtlamadan sonra 7. GünümdeyimBenimde akintim cok ama adet ağrısı gibi ağrım yok fena halde bi haftadır midem yaniyo kasıklara gelincede çok hafif bi sizi var ama sabit deil gelip geciyo nasip yaa çok heyecanliyizzzz
@dceke @sedacamasal @sumuhallebisi
Sonuç yeni çıktı kızlar 2.7 şu anda ağrıdan geberiyorum. Kasıklarım belim kopuyor ağrıdan, bacaklarıma kadar vuruyor. Dış gebeliği de bugünlerde 6 değerle öğrenmiştim sonra çok güzel yükselmişti hatta, yine yükselir diye korkuyorum şu anda. Umarım bu kadar ağrı regl olacağım içindir
Yumurta akı gibi şeffaf bazen beyaz bazen şeffaf ama pürüzsüz ve vajina sürekli ıslak yani sizin nasıl akintinizNasıl bi akıntı acaba bende de var çünkü. Yumurtlamadan sonra 7. Günümdeyim
Yok hayır kullanmıyorumDuphaston kullanıyor musunuz peki
Sağol canım evet inşallahHayırlısı her şeyin önce senin sağlığın gerisi elbet gelecek
Tatlım sen hiç haberdar etmiyorsun bizi ya, ne durumdasın? Artışların nasıl? Ne zaman kese görmeye gideceksin?Hayırlıı olsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?