- 16 Şubat 2022
- 25
- 7
- 16
- 34
yumurtlama gününüz ne zaman dı acabaMerhaba kizlarr bata 5 / 6 gün kala yaptığım test, 5 dakika dolmadan silik çizgi çıktı
Sizce bişey var mı? Çok heyecanlandım
Kan versem çok mu erken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtlama gününüz ne zaman dı acabaMerhaba kizlarr bata 5 / 6 gün kala yaptığım test, 5 dakika dolmadan silik çizgi çıktı
Sizce bişey var mı? Çok heyecanlandım
Kan versem çok mu erken
Benim de aynı ve her adet öncesi de olur o yüzden biraz keyifsizim açıkçasıYumurta akı gibi şeffaf bazen beyaz bazen şeffaf ama pürüzsüz ve vajina sürekli ıslak yani sizin nasıl akintiniz
Adet gelmiyosa umut vardır keyfini kaçırma hiç bebeğin varsa hisseder yazık etme kendine çok şükür ki umut her zaman varBenim de aynı ve her adet öncesi de olur o yüzden biraz keyifsizim açıkçası
Kızlar bende belirtilerimi anlatmak istiyorum. Tahmin ediyorum ki yumurtlamam 2-5 arası oldu ben gecen ay 27-31 i olarak 2 gün ve 5 i 7si falan degerlendirdim evde misafir vardı yumurtlama zamanımda denk geldi2-6 si arası, kasık agrılarım gaz sancıları oldu yumurtlama belirtisi olarak sonra ayın 6 sondan itibaren gögsüm ün ucu ve kahverengi kısmı genişledi ve koyu mor ve kahverengi oldu ben beyaz tenliyim cok acık pembedir normalde. Basta cok azdı giderek koyulastı sonra gögsüm sızlamalar girmeye basladı ama cok az günde 2-3 kere ve birazda büyüdüler ama deli gibi şişmediler şimdilik acı falan yok anca bastırınca
. Ara ara kasık batmalarım oluyo ama günde 1-2 defa. Akıntım yumurtlama dönemi oldu sonra durdu 2 gündür yine başladı. Normalde adet öncesi hiç belirtim olmaz ne gögsüm ün rengi değişir ne şişer adet ne zaman baslarsa onunla birlikte agrım olur. Gögüs ucu büyümesi ve koyulasması belirtisi olan var mı benim gibi beni süpgeye o düşürdü suan cünkü cok tuhaf gözüküyorlar
![]()
Aynı zamanda aşırı bi duygusallık ve öfke de var şu mesajın gözlerimi doldurmaya yettiAdet gelmiyosa umut vardır keyfini kaçırma hiç bebeğin varsa hisseder yazık etme kendine çok şükür ki umut her zaman var![]()
Sağol canım evet inşallah
Tatlım sen hiç haberdar etmiyorsun bizi ya, ne durumdasın? Artışların nasıl? Ne zaman kese görmeye gideceksin?
Yaaa çok sevindim canım sağlıkla gelsin minigin hayirli olsun ❤-Arwen- canım bebiş ekler misin ismimin yanına bat 18 Şubat BETAHCG 72.31
Aynı zamanda aşırı bi duygusallık ve öfke de var şu mesajın gözlerimi doldurmaya yettiallahım isteyen herkese nasip etsin
Evet bozukEki Görüntüle 3007422
Bu test bozuk dimi
Bozuk canimEki Görüntüle 3007422
Bu test bozuk dimi
Merhaba bende şereflikoçhisarlıyım tesadüfe bakbulunduğum yer köy gibi şereflikoçhisar özel hastane bile yok .
ya ankaraya yada aksaraya gitmem gerekiyorsağlık ocağına gidiyorum orda aile hekimi bakar diye umut ediyorum
Ilk kez bu ay bir garip hayirlisi. Degisik birseyler yasayan varsa yazarsa merakimiz gitmis olur. 9 gün var daha catlayacagim :)Valla bunu bende merak ediyorum inşallah tecrübeli birisi yazar bakalım
Yaa elimde kalan son testtiBozuk canim
Gerçekten çok sınır bozucu bir durum bide bunlar çok pahaliYaa elimde kalan son testti![]()
Her ay farklı bisey yaşıyorum sonuç husranIlk kez bu ay bir garip hayirlisi. Degisik birseyler yasayan varsa yazarsa merakimiz gitmis olur. 9 gün var daha catlayacagim :)
ayyyy nasıl denk geldi :) ben kimse yok diye düşünürdüm şansMerhaba bende şereflikoçhisarlıyım tesadüfe bak![]()
Benim adet olayı çok karışık ne desem yalan yani. Duphaston kullanıyorum bebek olursa tutunsun diye o yüzden şu gün diyemiyorum. Geçen ay ilaç bitikten 1 hafta sonra olmustum mesela. Çatlatma iğnesinin 12.günü öyle bi test yapayım dedim elimde patladıGerçekten çok sınır bozucu bir durum bide bunlar çok pahalikaç gün var adetine
Herşey nasip kısmet güzelim hiç bozma moralini vardır bunda bi hayır de geçBenim adet olayı çok karışık ne desem yalan yani. Duphaston kullanıyorum bebek olursa tutunsun diye o yüzden şu gün diyemiyorum. Geçen ay ilaç bitikten 1 hafta sonra olmustum mesela. Çatlatma iğnesinin 12.günü öyle bi test yapayım dedim elimde patladı