• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakar mısınız kalp atışı sağlıksız gebelik olabilir mi ?

Belkide birde benim hamile olduğumu öğrendiğimde progesteron hormonun çok düşüktü ilk öğrendiğimde 20 lerde seyir etmesi gerekirken 9 ‘idi fitil olarak kullandım günde 1 defa yetersiz mi oldu acaba 1 defa o ilaçta gelişimde sanırım büyük rol oynuyormuş
O herkese verilmiyor mesela ben kullanmıyorum şu an ama bir önce ki gebeliğimde kullanmıştım. Bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor düşüğü engelliyor

O herkese verilmiyor mesela ben kullanmıyorum şu an ama bir önce ki gebeliğimde kullanmıştım. Bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor düşüğü engelliyor
İlk öğrendiğimde de düşük çıkmış dedi hatta ben ne olacak yani sonlanır mı gibi sorular sordum sakin ol öyle bir şey yok daha dedi o şekilde ilacı vermişti ona bağladım biraz acaba hormon yeteri kadar yükselme yapmadı mı diye biraz araştırmasına girdim de 🤷‍♀️😒

İlk öğrendiğimde de düşük çıkmış dedi hatta ben ne olacak yani sonlanır mı gibi sorular sordum sakin ol öyle bir şey yok daha dedi o şekilde ilacı vermişti ona bağladım biraz acaba hormon yeteri kadar yükselme yapmadı mı diye biraz araştırmasına girdim de 🤷‍♀️😒
Yok alakası yok onunla ilaç sadece destekliyor zararında yok. Bebeğin gelişimiyle alakalı yok tutunmasını destekliyor. Bence endişe etmeyin haftaya tekrar gidin kalp atışını duyarsınız inşallah

Konu hakkında hiç bilgim yok ama Allah içini ferahlatıcak güzel haberler nasip etsin

Ben her duruma hazırladım kendimi şu an sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum artık sadece böyle başına gelenler varsa neler oldu diye az öğrenmek istedim 😒 teşekkür ederim güzel duanız için 🌸
Önemli olan süreç içerisinde kese büyümüş mü görselde Sanki küçük bir yok oluşmuş gibi gözüküyor her ultrasonda gelişim devam ediyor mu o yüzden hani kalp atışı geç miyorum kese büyümeye devam ediyor devam ediyorsa kalp atışlarını duyma ihtimali var Mesela benim kayıplarımda gebelik 6 haftada kalmıştı Yani 6 haftalıkken de 6 haftalıktı 8 haftalıkken de 6 haftalık görüntüsünde kalmıştı Yani hiçbir ilerleme hiçbir değişim yoktu bu durumlarda sagliksiz bir gebelik oluştu diyorlar

Önemli olan süreç içerisinde kese büyümüş mü görselde Sanki küçük bir yok oluşmuş gibi gözüküyor her ultrasonda gelişim devam ediyor mu o yüzden hani kalp atışı geç miyorum kese büyümeye devam ediyor devam ediyorsa kalp atışlarını duyma ihtimali var Mesela benim kayıplarımda gebelik 6 haftada kalmıştı Yani 6 haftalıkken de 6 haftalıktı 8 haftalıkken de 6 haftalık görüntüsünde kalmıştı Yani hiçbir ilerleme hiçbir değişim yoktu bu durumlarda sagliksiz bir gebelik oluştu diyorlar
Doktor ilk keseden haftasını söylüyordu dünde 11 gün önce söylediği haftayı söyledi yumurtlama hamile kaldığım zamanıda bilince 6 haftalık olmuyor 1 hafta sonra dedi ama ben 2,3 gün sonra başka doktora da gideceğim sanırım

Back