- 28 Şubat 2016
- 1.499
- 3.688
-
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
Bi günde delirmedik be domdomİnsanlardan iğrenir gibi bahsediyorsunuz. Yarın bir gün sizde kaynana olacaksınız. Tavır hiç hoş değil. Benim eşim ailem hakkında böyle konuşsa acayip rahatsız olurdum.
İçten içe adamı istemiyorum bu çok bariz, evet evet öyle
Hiç kapı kilitlemedimKapı kilitlemek çok ayıp bana göre
Şahsen ben çok üzülürdüm öyle bir durumda
Evet biraz takıntılısınız,buda yaşadıklarınızdan kaynaklıdır
Umarım kimse incinmeden bu kafanızdaki olumsuz düşünceleri değiştirirsiniz
Valla kk kadınları ajan gibidir istesem de saklayamam
Hah şöyle açıkça söylesene şimdi hak verdim
Bende hazetmedigim için bende istemezdim
Doğru diyorsunValla kk kadınları ajan gibidir istesem de saklayamam
Sakin kalabilmek için konu açtım iyi de yapmışım, teşekkürler..Bence biraz sakin kalin bisey olursa esiniz de mudahale eder.
Çok güldüm yemin ederimBen sevgilisi geliyor sandım kv nin
Kayınbaba imiş
O zaman eşinizin hatrına buna kimse kırılmadan çözüm üreteceksiniz.Eşim babasının yanlışlarını görüyor ama yine de atamıyor ki haklı da. Eşim iyi biri ve iyi bir evlat ...
Hayır diğer üyeler yazmış yol göstermiş kendilerinceHiç kapı kilitlemedim
Mihrimah bu konuda net haksizsin! Baska seyler de yazardim ama seni severim o yuzden bu kadarcik yazdim :)
Anladım, teşekkür ederim..Hayır diğer üyeler yazmış yol göstermiş kendilerince
Onlara istinaden yazdım
Daha önce çatıştığınız insanların oğluyla evlisiniz farkında mısınız? Hatta onların geninde olan bir de çocuğunuz var! O çocuğu onlara baktırmayacaksınız o zaman!Daha önce çok çatıştık fikirsel ve kültürel olarak ...
Eşim tüm düşüncelerimi biliyor. Zamanında çok sorun yaşadık ailesi ile ...Düşünceleriniz hiç sağlıklı değil. 1gün geliyorlarmış çamaşırlarını toplayın o günü çok zor olmasa gerek?
Mahremiyetten bahsediyorsunuz dede gelip altını değiştirmiyor ya çocuğun ?
Erkeklerden korkuyor diyorsunuz böyle erkeklerden soyutlarsanız bu korkuyu aşamaz çocuğunuz zaten.
Evlendiğiniz adamın ailesini sürekli eziklemişsiniz bizim evimiz daha güzel burası konforlu geliyor diye. Eşinizin ailesinden bahsediyorsunuz umarım farkındasınızdır. Eşiniz bu şekilde düşündüğünüzü bilse ne kadar üzülür bunuda bir düşünün.
Saçma bir düşünce, genini alınca ne oluyor ki , onlar bir sperm verdiyse biz de bir yumurta verdik yaniDaha önce çatıştığınız insanların oğluyla evlisiniz farkında mısınız? Hatta onların geninde olan bir de çocuğunuz var! O çocuğu onlara baktırmayacaksınız o zaman!
İstemediğin için olmuyor biliyor musun iste biraz yaAy herkesi kabullendim de şu kayinpeder yok muuuDüzelteceğiz insallah zamanla ( umarım)
Diğer yorumlarda herseyi yazdım evet sevemiyorum1 gun demissiniz. Haftada 1 gun degil mi?
Kayinpederi sevmiyor olabilir misiniz?
anneanne, babaanne, hala vs ye cocuk baktiriyosak sınırlar azaliuor, kendimde buna dahilim maalesef. 5 tane seyi yapma diyosaniz 3unu yapiyolar arkanizdan. En azindam güvenilir bir yerde, ac degil, acikta degil deyip gormezden gelin. Haftada bir gun sinirlerinizi bu kadar zıplatmasın