- 24 Ocak 2021
- 10.736
- 24.056
-
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
Bu da bir bakış açısı, herkesin yorumlarına göre karar vereceğim...Bence sorunlusunuz.
Bu nasıl bir düşünce? Dedesi değil mi? Yani daha önce bir şey mi oldu? Hiç sağlıklı bir düşünce değil bu! İç çamaşırını toplamak da zor olmasa gerek!kızımın da mahrem olarak rahat edemeyeceğini düşünüyorum zaten erkeklerden çok korkuyor ve ağlıyor hemen ,
Kırmak için değil sorunu sizde bulduğum için. Umarım halledersiniz.Bu da bir bakış açısı, herkesin yorumlarına göre karar vereceğim...
Haklısın lakin hergun bakmayacak sadece bir gün 11 e kadar , ve bunu eşim teklif etti başka kimseye güvenemeyiz dedi , ayrıca maddi anlamda hiç sorun yok , kayınbabam biraz değişik birisi bu yüzden hiç yıldızımız barışmadı belki bunun da etkisi var bende ...Size karşiliksiz olarak yardimci olan kisi size uymak zorunda degil siz ona/onlara uymak zorundasiniz.
"Torunu" sonucta diyeceksiniz olabilir ama hani sizin durum ayda yilda bir işimiz düştü ilgilendi gibi degil düzenli olarak cocuk baktirmak başka ve torunu da olsa o yaşta insanlar gelip devamli cocuga bakim vermek zorunda değil.
Başkalarinin tonla para aldigi işi bedavaya kvye yaptirip üstüne sizin kurallariniza birebir uymalarini beklemeniz bana doğru gelmiyor.
Haklısın lakin hergun bakmayacak sadece bir gün 11 e kadar , ve bunu eşim teklif etti başka kimseye güvenemeyiz dedi , ayrıca maddi anlamda hiç sorun yok , kayınbabam biraz değişik birisi bu yüzden hiç yıldızımız barışmadı belki bunun da etkisi var bende ...
Çok teşekkür ederim Rachel hanım, beni az çok tanıdı insanlar gerçekten kötü niyetli değilim sadece eş ailesi ile travmatik 2 yılım geçti, aşırı müdahaleci insanlar, kültür olarak da çok farklıyız, yorumunuz çok kıymetli teşekkür ederim ❤Seni tanıdığım kadarıyla sen sınırlarını çok net çizebilen, mantıklı, akıllı, net bir kadınsın. Senin misafirperver olmadığını veya herkesten bu kadar rahatsız olacağını düşünmüyorum eğer oluyorsan senin içinde bir yerlerde bildiğin bir sebep vardır. Yani bence ben de mi bir sorun var ben mi takıntılıyım diye düşünme.
Eş ailesine gelirsek, eş ailesi maalesef oğullarının evini de kendi evleri gibi gördükleri için gelinin mahremiymiş vs diye akıllarının ucundan geçtiğini bile sanmıyorum.
Eğer bu durum sizi ve bebeğinizi çok rahatsız etmiyorsa bence bir süre idare edilebilir. Güzel canınızı sıkmayın
Bebeğimin mahremiyeti bir de evimde özel eşyalarım vs ...Konu sadece mahremiyet değil ise neden adamı evde istemiyorsunuz üstelik sizde evde yoksunuz o vakitlerde?
Kayinbabam aşırı tutucu , muhafazakar ama kendi uymaz , kadınlara karşı ataerkil bir zihniyet zaten bu yüzden hiç anlaşamadık, asla kavgamız falan olmadı sadece mesafe koymuştum bu nedenlerden dolayı, yeni evliyken çok bunaltmışlardı lakin son senelerde beni tanıdıkça baskı uygulamayı bıraktılar, konu bebeğim olunca da aşırı hassaslaştım, kayınbabam geri kafalı mesela kızıma kızarak iç, ye , sus diyebilen birisi ...Konu eger ayrintisinda farkli seyler barindiriyorsa soru isaretim olur, cocuga zarar verecek kendine cocuklarina hayri olmamis bir insan mi? Yoksa sadece evinize gelmesi mi sorun?
Bebeğimin mahremiyeti bir de evimde özel eşyalarım vs ..,
Dedesi aksi bir insan kızımı korkutuyor demeniz farklı, mahremiyet olarak yorumlamanız farklı. Bence biraz kendinizle kalıp etraflıca bir düşünün çünkü pek sağlıklı eleştiriler değil yazdıklarınız.Kayinbabam aşırı tutucu , muhafazakar ama kendi uymaz , kadınlara karşı ataerkil bir zihniyet zaten bu yüzden hiç anlaşamadık, asla kavgamız falan olmadı sadece mesafe koymuştum bu nedenlerden dolayı, yeni evliyken çok bunaltmışlardı lakin son senelerde beni tanıdıkça baskı uygulamayı bıraktılar, konu bebeğim olunca da aşırı hassaslaştım, kayınbabam geri kafalı mesela kızıma kızarak iç, ye , sus diyebilen birisi ...