son asama cift terapisindeyiz

Cok uzuldum ama sonu guzel baglanmis mutlu oldum. Cok tesekkur ederim. Insallah sizinde mutlulugunuz daim olsun. Ben esim duzelmeden bebek yapmayı dusunmuyorum cocugum bunlari gorsun istemiyorum. Ve cocuk oldugunda hem cocukla hem esimle ilgilenemem cok yipranirim. Simdi geldik eve. Aksam arkadas ortamimizla eglencemiz vardi. Ve kahve icti sadece. Diger herkes alkol alirken biz soda kahve ictik. Herkes sasirdi. Antibiyotik kullaniyorum yasak dedi. Aciklama yapmamak icin

Cocuk yapamam ki dediginiz gibi yazik olur. Cift terapisinde insallah iyilesme saglariz. Zaten o iyilesince belki ben tukenmis olacagim ve ayrilacagim olabilir. Suan icin evliligim kosede iyilessin insallah.

Eeee siz bu evlilikte bir son görüyor musunuz? Komşular kapılara çıkıyor , rezil olmuşsunuz.

Ben sizin sevginizin sebebinin %90 başkasını bulamam şeklinde bir özgüvensizlikten oluştuğunu düşünüyorum. Bu adama en başında bu kadar bağlanma sebebiniz buydu bence. Şimdi de aynı sebepten bağımlısınız.

Ben size cidden üzülüyorum. Genç bir kadınsınız, işiniz de var ama dertsiz başınıza zorla dert elmış bir alkoliğin arkasını toplayarak hayat tüketiyorsunuz.

Sizin evliliğinizin sonu olmadığını siz de biliyorsunuz, ben de. Çocuk yapmicam yazmışsınız, nereye kadar? 40 yaşınıza geldiğinizde bir sarhoşun arkasında çarçur edilmiş yıllarınız, çocuksuz, tükenmiş yalnız bir kadın olacaksınız. Bu mu istediğiniz? Buysa buyrun devam edin. Rica ederim hayatınızı ziyan etmeyin. Yıllar o kadar hızlı geçiyor ki bir de dönüp bakarsınız ben neden kendimi ziyan etmişim dersiniz ama iş işten geçmiş olur.

Cherry vurdun öldürdün dicekler:) amma velakin ben gerçekten sizin iyiliğinizi düşünüyorum. Boşa kürek çektiğinizi göre göre gittiğiniz bu yolda size motive edici şeyler yazamam. Umarım üzülmemişsinizdir ama bence gerçekten mutlu olmayı hakediyorsunuz. çile çekmeden de, saçmalıklarla uğraşmadan da sevgi olabileceğini bilseydiniz, görseydiniz keşke.

Son düzenleme:

Sizce neden olabilir, kendini düşünmüyorsa bile insan evladını düşünüyor. İçen sağa sola saldıran, vuran kıran kapıları parçalayan bir babanın çocuğa yaşatacağı dehşeti düşünebiliyor musunuz? Adamın sinir anında çocuğu alıp duvara çarpmayacağı ne malum? Dengesiz tiplerden, alkolikten, kıran dökenden baba olmaz hanımefendi. Bana sorarsanız koca da olmaz ama kadınlar zorla oldurmaya meraklı işte.

Insallah cok tesekkur ederim

Ben seni takdir ediyorum. Senin kadar sabırlı olabilir miydim bilmiyorum ama şu anki yaklaşımın çok doğru bence. Eşinin alkol problemini bir evlilik sorunu olarak görmek yanlış olurdu. O yüzden alkolün evliliğiniz üzerindeki etkilerini irdelemeyi ertelemiş olmanız iyi fikir. Böylece karı-koca kavgası etmek yerine asıl sorun üzerinde durabilirsiniz. Umarım tedavi ve terapi işe yarar ve emeklerin, sabrın, ümidin çöpe gitmez.

Doktoruna sordum. Bende sizofreni diye cok korktum. Fakat lustral ustune asiri alkol ve anksiyete krizi boyle durumlar olusturuyormus. Haklisiniz fakat suan bosanma davasi acsam yili doldurmadik anlasmali olmaz. Diger turlu esim birakmaz. Ben evliligimi rafa kaldirdim. Once tedavisi tamamlanacak.

Direk alıp amateme götüreceksiniz başka yolu yok. Bağımlı adam ve buna bahane üretiyor. Psikatri ve psikolog size yetmeyecek. Tabi bu benim şahsi fikrim

Hastaneye yatarsa ve duyulursa kariyeri biter. Suan icin saglam bir sekilde psikiyatri ve psikolog deneyecegiz.

Insallah meyvesini toplarim.

Suan icin evliligim gozumde degil. Esimin insan olarak birey olarak iyilesmesi onceligim. Arkadasimda olsa ayni sekilde ugrasirdim. Esime de ugrasacagim.

Beni anlamissiniz. Yorumunuz icin çok tesekkur ederim. Aynen suan onu birey olarak duzeltmek.istiyorum.evliligimi rafa kaldirdim. Ona da soyledim psikiyatrimizin yanindada tekrarladim. Suan onceligim iyilesmesi iyilestikten sonra konusacagim evliligimize devam mi tamam mi diye dedim. Belki cok yorulmus hissedecegim ve gorevimi tamamladigimdan ayrilacagiz bilmiyorum. Ama hayatimds ben olayim olmayayim cok kotu boyle yasanmaz dedim. Hayirlisi olsun insallah.

ben takdir ettim sizi. evlilik bu kimin ne zaman rahatsızlanacağı belli mı olur? sizin eşiniz kendi rahatsızlığının farkında ve tedaviyi kabul ediyor. bu çok önemli. umarım bu günleri atlatırsınız. eşinizle mutlu olursunuz.

Cok uzuldum. Allah korusun. Belkide dogru ben sesimi cikarmadigim icin o an onu sakinlestirip konttol altina almaya çalıştığım icin bana birsey yapmadi belkide. Bir daha yasarsam benimde gozum donecek cok kotu seyler olacak belkide. Ama ben su karari aldim alkol alirsa ayni evde kalmayacagim zaten.

Okadar uzun surer mi. Ozaman psikolojik kansere yakalanmisiz. Hayirlisi olsun insallah

Reactions: Den

Ablacim bu terapi onunda kopruden once son cikisi zaten. Ben elimden geleni yapayim gerisi onakalmis

Merhaba.yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Cok teknik oldu internetten arastiracagim. Evet bende cok korkuyorum. Dun bana dediki sana bunu yasatmaya hakkım yok kurtulacaksin benden dedi olecegim dedi. Bende korktum sensiz naparim sacmalama Allah uzun omur versin sana dedim. Iyilesir mi peki?

Estafurullah cok tesekkur ederim. Psikiyatrimizin verdiği terapistten randevu aldim. Alkol ilaci ile ilgili belki baska bir dr a daha danisabilirim.

Ona yardımcı olun..Onu kaderine terk etmeyin...Herkezin başına gelebilecek bir şey olduğunu unutmayın..Bazı sorumsuz babalar anneler yüzünden bir sürü insanlar mağdur olmakta ve maalesef bu dramların acısını anneler ve çocuklar çekmekte..Onu ayağa kaldıracak olan sizsiniz..Ne terketmez bir çözüm ne boşanmak nede intihar etmek..Sendromu atlatınca iyi bir hayatınız olacağını hayal edin ama kesinlikle korunmaya devam edin..Hamile iken bu ağırlığı taşımak mümkün olmayabilir.

Ben ozguveni tam biriyim ve cevrem cok genis. Evlilikte hic dusunmuyordum birden oldu bizimki hicbirsey anlamadim nerdeyse. Okadar cok isteyenim vardi ki. Yine ayrilirsam kimseyi bulamam kimse beni sevmez diye dusunmuyorum. Ben evliligimi rafa kaldirdim vazgectim zaten. Onceligim sadece esimin iyi olmasi.

En güzeli tabii hiçbir çocuk görmemeli, yaşamamalı böyle şeyleri. Hikaye tanıdık olunca farklı etkileniyor insan.Inanın sizin adınıza sizin kadar mutlu oldum umarım her akşam bu akşam ki gibi çabalar eşiniz. Malesef herkes hazır pembe bulutlarda yaşayamıyor, önemli olan birlikte yaraları sarıp o pembe bulutları çekmek. Sabrınıza tekrar şapka çıkardım doğrusu.

Sizinle ayni fikirdeyim. Ailesi suan biraksam destek olmaz ona daha da ustune giderler. Siz psikiyatri doktoru musunuz. Bana biraz daha taktik verir misiniz? Cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…