Babamı hatırlattı bu olay bana. Ben 5 belki 6 yaşındayım hemen hemen aynı şeyleri yaşadık. İçki ,kırılan kapılar, dağılan sofralar... Normalde de dünya şekeri bir adamdır. Hani Kemal Sunal filmlerinde filan dramatik sahneler olur ya onlar da bile hüngür hüngür ağlardı. Annem de sizin gibi hep destek oldu, psikolojik destekle atlattı. Bize de anneme de o gunleri unutturmayı başardı.
Siz güzel kalpli bir eşsiniz, herkes sizin kadar sabırlı olamazdı eminim. Umuyorum en kısa zamanda her şeyin düzenlediğine dair mesajınızı okurum.
Cocuk yapamam ki dediginiz gibi yazik olur. Cift terapisinde insallah iyilesme saglariz. Zaten o iyilesince belki ben tukenmis olacagim ve ayrilacagim olabilir. Suan icin evliligim kosede iyilessin insallah.
Neden bu sitedeki kadinlar, psikolojik destek almasi gereken kisileri hemen bosan, birak, terk et kafasina giriyor? Ya bir insanin iyilesesi varsa da iyilesemez. Adam hasta iste, tedavi olmasi sart ve olma yoluna girmisler iste. Kadini daha fazla uzecek yorumlar neden yapiliyor? Cok zor bir durum. Allah size sabir versin. Terapi ile duzelmeyecek bir sey yoktur. Cift terapisinden once bence esinizin alkol tedavisi almasi, alkol tedavisini hallettikten sonra paikolojik tedavi almasi sart siddet egilimi icin.
Tedaviyi kabul etmiş bu düzelmek istediğinin göstergesi. Sabırla ve psikolojik yardımla ve birbirinize olan sevginizle bunu birlikte aşacaksınız. Umudunuzu kaybetmeyin. Boşanmak çok kolay siz savaşmayı tercih edin. Eşinizi bu konuda istekli gördüm. O gayret eder ve gerçekten düzelmek için adımlar atarsa her şey çok güzel olur .
kırılır mısın bilmiyorum ama senin bu kocandan bir halt olmaz ilk olduğum konuda etraf kan doluydu şimdi her yer kırık adam verdiği hiçbir sözü tutmadı tutacağını da sanmam hatta hamile erken doğum ve ölümü düşünüp gerçekmiş gibi kafayı yiyen birinin şizofren olduğunu düşünüyorum sana gerçekten çok üzüldüm hiçbir kadın böyle bir hayatı hak etmez
Direk alıp amateme götüreceksiniz başka yolu yok. Bağımlı adam ve buna bahane üretiyor. Psikatri ve psikolog size yetmeyecek. Tabi bu benim şahsi fikrim
Bilmiyorum bu adamı kaç kez daha affedersiniz ama lütfen bebek yapmayın (eşiniz çocuk istiyordu hatırladığım kadarıyla).
Dünkü kargaşayı bir çocuğun gözleri önünde yaşasaydınız psikolojisi pert olmuştu.
Siz yaşananları kaldırabilirsiniz idare edebilirsiniz belki ama bir çocuk bunu kaldıramaz.
Ben size üzülüyorum, güçlü bir kadınsınız ama hayatınızı mahvediyorsunuz.
Böyle hastalıklar ve bağımlılıklar kolay kolay tedavi olmuyor,zaman zaman gerilemeler yükselmeler ve inanılmaz yıpratıcı olan birsürü şey yaşanıyor,umuda ihtiyacınız oldugu için olumsuz bişe yazmayın diyorsunuz ama biz o adama aşık olmadığımız için gerçekçiyiz,ve sizin de farkındalığa ihtiyacınız var hatta yüzleştirme yapıp diyorum ki bu adamın toparlanacağını hiç düşünmüyorum ve ihtimal vermiyorum.
Ben seni takdir ediyorum. Senin kadar sabırlı olabilir miydim bilmiyorum ama şu anki yaklaşımın çok doğru bence. Eşinin alkol problemini bir evlilik sorunu olarak görmek yanlış olurdu. O yüzden alkolün evliliğiniz üzerindeki etkilerini irdelemeyi ertelemiş olmanız iyi fikir. Böylece karı-koca kavgası etmek yerine asıl sorun üzerinde durabilirsiniz. Umarım tedavi ve terapi işe yarar ve emeklerin, sabrın, ümidin çöpe gitmez.
Sizin gibi bi yakınım vardı benzer özellikler gösteriyordu eşi,bir tatil sırasında alınan fazla alkol sonucu adam kızı hastanelik edecek kadar dövünce ve kaldıkları otel çalışanları adamın elinden kızı alınca arkadaşım ancak karar verdi boşanmaya,eşyaya gösterilen şiddet de ciddi sinyaldir,bu sinyali iyi alın.
Psikolog ile çok uzun sürede sonuç alırsınız 1 yıl 2 yıl falan sürer. İşe yaramadı deyip bırakmayın söyleyeyim dedim, psikolog önce görüşme yapacak, sonra zamanla her şeyinizi anlayınca sizi tanıyınca ona göre bir terapi yapacak.yani minimum 1 yıl sürer
ayy bu ne yaa...gece yarısı gencecik kadın şarhoş adamı avutmaya çalışıyor...annen yaşındayım yavrum... çok zor bu adamın normale dönmesi...çok yakınımda yaşadık biz bunu...ben uzaklaş derim...alkolik insanların hepsi çok duygusal zaten...yani çok iyi adam ama alkol alınca sapıtıyor fikrini çıkar aklından...bu işi yüklenme... yazık gençliğine...sonuç almak mucize çünkü...
Eşinizde psikoz ve davranış bozukluğu ile birlikte delirium denen bir rahatsızlık var. Bunun sebebi büyük ihtimal çocukken görmüş olduğu şiddet...Bu tür rahatsızlıkları olan insanların tedavi olmadan evlenmesini doğru bulmuyoruz ama bu demek değildir ki tedavi edilemez..İradenizi ve sabrınızı tebrik etmek istiyorum kolay olan kaçmaktır eğer tedaviyi reddetseydi boşanmanın doğru bir seçenek olacağını düşünürdüm birde şöyle bir şey var en kötü tablo bu durumda olan insanlar boşanma ve yalnızlık halinde intihara hazır bir kişiliğe sahip oluyor....Umarım doğru tedavi ile sonuca ulaşırsınız..Bu durumu evlenmeden önce farketmemeniz çok kötü...
Canım bu tip psikolojik durumlarda eski tanıdık bir doktorun fikrini ben daha çok önemserim. Sonuçta hep bildiği bi insan, objektif olamaz diye düşünme. Tanımasa belki olaya çok başka yerden bakabilir sizi yanlış yönlendirebilirdi. Tabi ki için rahat etmiyorsa git başka bir doktora ama ilk doktorun söylediğiyle başla tedaviye. Sonuç alamazsan bunu da deneyelim diyebilirsin.
Bir de çok takdir ediyorum seni. Eşini gerçekten çok sevip önemsiyorsun üatelik kendinden fazla. Umarım düzelir ikinizinde yaraları. Cennetlik bir kadınsın
Ona yardımcı olun..Onu kaderine terk etmeyin...Herkezin başına gelebilecek bir şey olduğunu unutmayın..Bazı sorumsuz babalar anneler yüzünden bir sürü insanlar mağdur olmakta ve maalesef bu dramların acısını anneler ve çocuklar çekmekte..Onu ayağa kaldıracak olan sizsiniz..Ne terketmez bir çözüm ne boşanmak nede intihar etmek..Sendromu atlatınca iyi bir hayatınız olacağını hayal edin ama kesinlikle korunmaya devam edin..Hamile iken bu ağırlığı taşımak mümkün olmayabilir.Merhaba.yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Cok teknik oldu internetten arastiracagim. Evet bende cok korkuyorum. Dun bana dediki sana bunu yasatmaya hakkım yok kurtulacaksin benden dedi olecegim dedi. Bende korktum sensiz naparim sacmalama Allah uzun omur versin sana dedim. Iyilesir mi peki
Eeee siz bu evlilikte bir son görüyor musunuz? Komşular kapılara çıkıyor , rezil olmuşsunuz.
Ben sizin sevginizin sebebinin %90 başkasını bulamam şeklinde bir özgüvensizlikten oluştuğunu düşünüyorum. Bu adama en başında bu kadar bağlanma sebebiniz buydu bence. Şimdi de aynı sebepten bağımlısınız.
Ben size cidden üzülüyorum. Genç bir kadınsınız, işiniz de var ama dertsiz başınıza zorla dert elmış bir alkoliğin arkasını toplayarak hayat tüketiyorsunuz.
Sizin evliliğinizin sonu olmadığını siz de biliyorsunuz, ben de. Çocuk yapmicam yazmışsınız, nereye kadar? 40 yaşınıza geldiğinizde bir sarhoşun arkasında çarçur edilmiş yıllarınız, çocuksuz, tükenmiş yalnız bir kadın olacaksınız. Bu mu istediğiniz? Buysa buyrun devam edin. Rica ederim hayatınızı ziyan etmeyin. Yıllar o kadar hızlı geçiyor ki bir de dönüp bakarsınız ben neden kendimi ziyan etmişim dersiniz ama iş işten geçmiş olur.
Cherry vurdun öldürdün dicekler:) amma velakin ben gerçekten sizin iyiliğinizi düşünüyorum. Boşa kürek çektiğinizi göre göre gittiğiniz bu yolda size motive edici şeyler yazamam. Umarım üzülmemişsinizdir ama bence gerçekten mutlu olmayı hakediyorsunuz. çile çekmeden de, saçmalıklarla uğraşmadan da sevgi olabileceğini bilseydiniz, görseydiniz keşke.
En güzeli tabii hiçbir çocuk görmemeli, yaşamamalı böyle şeyleri. Hikaye tanıdık olunca farklı etkileniyor insan.Inanın sizin adınıza sizin kadar mutlu oldum umarım her akşam bu akşam ki gibi çabalar eşiniz. Malesef herkes hazır pembe bulutlarda yaşayamıyor, önemli olan birlikte yaraları sarıp o pembe bulutları çekmek. Sabrınıza tekrar şapka çıkardım doğrusu.Cok uzuldum ama sonu guzel baglanmis mutlu oldum. Cok tesekkur ederim. Insallah sizinde mutlulugunuz daim olsun. Ben esim duzelmeden bebek yapmayı dusunmuyorum cocugum bunlari gorsun istemiyorum. Ve cocuk oldugunda hem cocukla hem esimle ilgilenemem cok yipranirim. Simdi geldik eve. Aksam arkadas ortamimizla eglencemiz vardi. Ve kahve icti sadece. Diger herkes alkol alirken biz soda kahve ictik. Herkes sasirdi. Antibiyotik kullaniyorum yasak dedi. Aciklama yapmamak icin
Ona yardımcı olun..Onu kaderine terk etmeyin...Herkezin başına gelebilecek bir şey olduğunu unutmayın..Bazı sorumsuz babalar anneler yüzünden bir sürü insanlar mağdur olmakta ve maalesef bu dramların acısını anneler ve çocuklar çekmekte..Onu ayağa kaldıracak olan sizsiniz..Ne terketmez bir çözüm ne boşanmak nede intihar etmek..Sendromu atlatınca iyi bir hayatınız olacağını hayal edin ama kesinlikle korunmaya devam edin..Hamile iken bu ağırlığı taşımak mümkün olmayabilir.