Canım alkol giren eve bereket girmez bir kere . Alkol benim kırmızı çizgim çünkü adam ne kadar iyi olursa olsun alkol alıpta sapıtmayanı görmedim .Biliyor ama o an Gercekten anlatamam Allah kimseye yasatmasin bambaska biri oluyor gozleri bile baska bakiyor.
Çocuğun yoksa yapma. Yavruya yazık olmasın. Ruh sağlığı belli ki bozuk. Kendisi özünde iyi bir insan olabilir ama herkes de okadar özüne inince iyi. Tedavi olsun muhakkak olmadığı koşulda ya da düzelmediği koşulda ayrılma şansınız varsa ayrılın. Kimse kimseye bu denli yük olmamalı ve kimse de kimseyi sırf evlendi diye çekmek zorunda değil. Tek endişem olur da boşanmak istersen sana rahat vermemesi.Böyle vahşice davranması. Üzüldüm inşallah düzelir.
Canım alkol giren eve bereket girmez bir kere . Alkol benim kırmızı çizgim çünkü adam ne kadar iyi olursa olsun alkol alıpta sapıtmayanı görmedim .
O ne iş yapıyor bu arada ?
Canım alkol giren eve bereket girmez bir kere . Alkol benim kırmızı çizgim çünkü adam ne kadar iyi olursa olsun alkol alıpta sapıtmayanı görmedim .
O ne iş yapıyor bu arada ?
Aynen oyleNe hali varsa görsün bırak .
Hadi ya ik cı bir de . Daha insancıl olması anlayışlı olması gerekirTurkiyede cok taninmis bir firmada insan kaynaklarinda calisiyor.
Hadi ya ik cı bir de . Daha insancıl olması anlayışlı olması gerekir
Bu sitedede ozellikle bekarlar en ufak sorunda direkt bosan yaziyor hi tabi ya oyle olsa insan her ay evlenip bosanit sevgilikle karistiriliyor galiba benim esimde boyle bi durum yasadi seviyorsa yaninda ol duzelir ins hersey emin ol ama beraber vakit gecirin yapmadiginiz seyleri deneyin ufak bi tatil yapin baktin icmeyi birakmiyor o zaman zaten yapman gerekeni yaparsin bu adam sank9 birazda kendisini yanliz hisdediyor biraz daha ilgli ol seni kaybetmek istemiyor kafayi yemis biraz cok sevgide iyi degil bazen ama sen o guveni versen bosanmamak adina zamanla gecer
Hep boylemiydi esin yani boyleydiyse niye aldin boyle degildiyse nasil boyle oldu ozel degilse tabi merak ettimEsim beni psikopat gibi seviyor. Normal ve saglikli degil aslinda. Gecen hafta kapadokyadaydik ki. Ilgiliyim aslinda.ama hep yaninda olayim istiyor.haftada 1 2 tek disari cikiyorum. Elli kere ariyor
Konuyu kim açtığını okumadan acaba bu bahtsizmuhendis mi dedim hemen anladım..kırıcı yorum neden yapalım okadar zor şeyler yaşatıyor ki sana. Alkol almadığı zaman iyi birimi anlaşabiliyormusun neden gizliyorsun ailenden? Sana zarar vermesinden korkuyorum.
Hep boylemiydi esin yani boyleydiyse niye aldin boyle degildiyse nasil boyle oldu ozel degilse tabi merak ettim
Okurken beynim yoruldu Allah kolaylik versin
Kendimi sizin yerinize koydum sanırım bende aynısını yapardım.
Çabanız, yapmaya çalıştıklarınız büyük fedakarlık. Fakat arada nefes alın, boşluk oluşturun, kendinize vakit ayırın. Allah yardımcınız olsun
Acil tedavi olması gerek . Kapıları kırması vs hiç normal olmadığını gösteriyor malesef ki ... Bir de insanlar göründüğü gibi olmuyor işteNormalde oyle biri ki. Eskiden ayni sirketteydik. Hala mavi yaka birine birsey dedigimde gozde hanim x bey nasil Allah razi olsun bana cok iyiligi dokundu der. Is yerinde onun esi olmam hala daha cok isime yarar. Normalde dunya tatlisi biri. Gercekten elinde olmuyor kontrolu kaybediyor. Domuzluguna yaptigina inansam 1 dakika yaninda durmam.
Sadece alkolluyken mi boyle normalde nasil pekiEsim alkol kullaniyordu ama haftada 1 aliyordu hafta sonlari. 1 2 bardak iciyordu bir taskinligi olmuyordu. Megersem evde de iciyormus bunu evlenince ogrendim.