Kayınvalide yüzünden koca boşanır mı?

Yemek yapıp yapmaması umrumda değil. O olmasa da zaten ben yapacağım ekstradan bir kişilik tabak koymak değil canımı sıkan. Sadece oğlu iş yapmasın, oğluna her şey hazır gelsin oğlum oğlum oğlum düşüncesi. Kendi bozulan evliliğindeki eş rolüne eşimi koyması fikri benim canımı sıkıyor. Eltimle böyle değil ama benle sürekli bir it dalaşı halinde
Bu tüm oğlan analarında var sanırım eşimden bi şey istesem hemen o koşar dur oğlum ben yaparım yada baban yapsın sen dur diye

Yemek hazırlayıp hazırlamaması değil problem. Öyle bir beklentim yok. O olmasa da zaten ben hazırlıyorum. Sorun eşim mutfağa girince onun yapması istememesi, ne bileyim cam siliyoruz mesela eşimin silmesini istememesi. Ona oğlu kıymetli olabilir ama ben de bir hizmetçi olarak dünyaya gelmedim.
Eşim salata yapmaya yardım etmişti kv kişisi bana hiç böyle yardım etmedin dedi düşün artık beterin beteri var iyisi yok

Bana yakın oturacak gibi geliyor. Sanırım hırçınlığım biraz da ondan. Onu yaşadığı şehire bağlayan hiçbir şey yok. Favori oğlu da eşim olduğu için gelecek gözümü korkutuyor
Yakın olalım gibisinden konuşmalar yapıyor mu peki

Doktorcum normal yurdum kayınvalidesi bu.
Bunlara takılırsan sen daha doğum yaptığında yapacaklarına ne dersin,naparsın bilemedim 🤣

Sorun sen yada kayınvalide değil aslında eşin zamanla oda denge kurmayı öğrenecek daha yeni. Ama o zamana kadar sabır edebilir misin bilmem 🤷

Diğer konundan anladığım kadarıyla o annene sabrediyor birazda sen onun annesine sabret canım sonuçta oda senin hatırın içindir 👍

Ne bileyim ben iyi anlaşırız sandım heralde. En azından eşimle beraber camı silerken oğlum düşer o sarkmasın diyeceğini de düşünmedim.
Aman kimse düşmesin. Benim ablam bir keresinde anneannemin kucağındayken yukarıdan perde korneji düşmüş, anneannemin kafasına düşmüş. Annem de ablamı hemen alıp (kendi annesine) "iyi ki de senin kafana düştü, çocuğun kafasına düşmedi" demiş. Anneannem bu lafın üzerine ağlamış. Evlat yani. Cam silen koca bulmuşsunuz, boşamayın bence :) Kayınvalidenize karşı da bu kadar sinirli olmayın. Vurdum duymaz olun. Sanki adı kaynana diye biraz takıyorsunuz gibime geldi.

X