Eşimin iş yerindeki kadın

srbst

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
33
-8
25
Merhaba herkese,
Eşimle yeni evlendik bir ara staj yaptığı işe yeniden başladı. Orda iki kişi olarak çalışıyolar. Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip. İlk başlarda takmadım ama artık çok rahatsız oluyorum. Önceleri ne yapıyorsunuz dediğimde sevmiyorum o kızı sorma bana vs diyordu. Sonra sürekli birlikte iş yerinde bir şeyler yapmaya başladılar. Eşimin yakın arkadaşlarını eve çağırdık oda gelsin dedi bende tanışmıyorlar bile ne alaka dedim. Gelmesine izin vermedim.O hep çağırıyor bizi ayıp olmasın diye dedi.Kuyumcuya gidiyorlar. Yok markete gidiyorlar onun önerdiği şeyi alıyor eşim. Araba yıkamaya bile birlikte gittiler. Sonra bunun kirası ile sorunu vardı eşim yine avukat arkadaşıyla yardımcı olmuş. Sonra araba arıyormuş kız eşim ona wpden Öneri atmış. İşte nakit çekememiş atmden eşime atmış birlikte para çekmişler. En son doğum gününe bilerek kızı çağırdım ay seninle tanışmak çok istiyorum vs dedi bana geldi eşimin istediği bir şey vardı o şeyi unutmamış eşime onu almış. Ailesinin çok özel bir durumu vardı eşimin kıza onu bile anlatmış Eşime diyorum ki hani sevmiyordun neden bu kadar yakınsın her şeyi neden beraber yapıyorsun rahatsız oluyorum. Ne yapayım biz iki kişi çalışıyoruz diye kendini savunmaya çalışıyor. Aralarında cidd bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bu yakınlıktan rahatsızım eşim ben kötü bir şey yapmıyorum sen abartıyorsun diyor kaileye almıyor gülüyor Ne yapmalıyım?

20 li yaşlarda 30 yaşlı geliyor ama 30lara girdiğinde hiç de yaşlı olmadığını anlıyorsun. o yüzden yaş sebebi ile kendini daha avantajlı görme ya da eşim ona mı bakacak diye düşünme . konuda anlattıkların senin bildiklerin sadece onlar sürekli eşin ile senden daha fazla vakit geçiririyor dolayısı ile paylaşımlarının da fazla olması normal.

ama bence burada kritik olan şey sen eşine ben yapsam hoşuna gider miydi sorusuna hayır gitmezdi demiş demek ki kadına karşı bir şeyler hissederek yapıyor bu yaptıklarını
Benim zaten avantajlı gördüğüm bir durum yok kim haklı kim haksızıda tartışmıyorum bu sorunun nasıl çözülmesi gerektiğini merak ediyorum sadece eşim için belki bir sorun değil ama benim için öyle

Benim zaten avantajlı gördüğüm bir durum yok kim haklı kim haksızıda tartışmıyorum bu sorunun nasıl çözülmesi gerektiğini merak ediyorum sadece eşim için belki bir sorun değil ama benim için öyle

bu konuda yapabileceğin bir şey yok ki, eşinle çalışıyor kadın. anlattığın şeyler olağanüstü şeyler değil. seni rahatsız eden eşinin kadına karşı bir şeyler hissettiğini farketmen, 36 yaşında genç sanıyor kendini diye anlatmışsın. muhtemelen kadın enerjik ve neşeli birisi. bence eşine sürekli kadın hakkında imada bulunup da kadını daha fazla o yönde düşünmesini sebep olma.

36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip.
Haa bu arada ben de 36 yaşındayım. Eşim benden 2,5 yaş küçük. Bu işler yaşa bakmaz. 36 yaş genç bir yaş. Ben de istemezdim 30 ları görmeyi ama bu yaşların da güzelliği bambaşka. Bu yaş kadınları ne istediğini çok iyi bilir. Kocan zaten dünden razi ise kadın ona gel dese gider. Yapabileceğin hiçbir şey yok. İşten ayrılsa numarası vardır. Yani zor bir durum.

Haa bu arada ben de 36 yaşındayım. Eşim benden 2,5 yaş küçük. Bu işler yaşa bakmaz. 36 yaş genç bir yaş. Ben de istemezdim 30 ları görmeyi ama bu yaşların da güzelliği bambaşka. Bu yaş kadınları ne istediğini çok iyi bilir. Kocan zaten dünden razi ise kadın ona gel dese gider. Yapabileceğin hiçbir şey yok. İşten ayrılsa numarası vardır. Yani zor bir durum.
Yani ben insanların tercihlerine zaten karışan biri değilim benimle bir evlilik yapmış olmasaydı kendinden büyük biriyle ilişki yaşaması kimseyi bağlamazdı kadınla bir kere oturdum onda da evlenmek istediğinden bahsetti size göre genç olabilir ama içinde başka bir kullanıcının dediği bazı şeyler için geç kalmış vs hissediyor olabilir yani benim annemde 36 yaşında bekar bir kadındı hiç bir zaman özellikle evli bir erkeğe kendi işlerini yaptırmadı yardım istemedi duruş meselesi

Aslında tam tersi çok fazla kız arkadaşı yok genelde erkek arkadaşları ile takılır fakat bu kişiyle sınırını ayarlamaması beni rahatsız ediyor
eşiniz kadın sıcak davranıp işlerini yaptırdıkça bir egosu tatmin olmuş
kaba tabirle erkek gibi misinizdir?
hani her işini kendi gören

biraz salın bakalım kendinizi ne olacak.. Oflayıp puflarsa da benim işlerime de yetiş vs dersiniz

İlk başta sakin konuşmak, sonra ikna edici örnekler sunmak vs vs.
Bunların hiçbiri duruş değil, hepsi laf.
Sizin lafa değil duruşa ihtiyacınız var.
Attığım video ardına şunu da izleyin lütfen.

Bir Tülay Kök hayranı olarak attığınız videoları belki 4-5er kez izledim.
Çok teşekkürler burada paylaşıp da faydalanacak arkadaşlara vesile olduğunuz için arkadaşım..

Merhaba herkese,
Eşimle yeni evlendik bir ara staj yaptığı işe yeniden başladı. Orda iki kişi olarak çalışıyolar. Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip. İlk başlarda takmadım ama artık çok rahatsız oluyorum. Önceleri ne yapıyorsunuz dediğimde sevmiyorum o kızı sorma bana vs diyordu. Sonra sürekli birlikte iş yerinde bir şeyler yapmaya başladılar. Eşimin yakın arkadaşlarını eve çağırdık oda gelsin dedi bende tanışmıyorlar bile ne alaka dedim. Gelmesine izin vermedim.O hep çağırıyor bizi ayıp olmasın diye dedi.Kuyumcuya gidiyorlar. Yok markete gidiyorlar onun önerdiği şeyi alıyor eşim. Araba yıkamaya bile birlikte gittiler. Sonra bunun kirası ile sorunu vardı eşim yine avukat arkadaşıyla yardımcı olmuş. Sonra araba arıyormuş kız eşim ona wpden Öneri atmış. İşte nakit çekememiş atmden eşime atmış birlikte para çekmişler. En son doğum gününe bilerek kızı çağırdım ay seninle tanışmak çok istiyorum vs dedi bana geldi eşimin istediği bir şey vardı o şeyi unutmamış eşime onu almış. Ailesinin çok özel bir durumu vardı eşimin kıza onu bile anlatmış Eşime diyorum ki hani sevmiyordun neden bu kadar yakınsın her şeyi neden beraber yapıyorsun rahatsız oluyorum. Ne yapayım biz iki kişi çalışıyoruz diye kendini savunmaya çalışıyor. Aralarında cidd bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bu yakınlıktan rahatsızım eşim ben kötü bir şey yapmıyorum sen abartıyorsun diyor kaileye almıyor gülüyor Ne yapmalıyım?
35 im yaşlı oldugumu ogrendım . vay arkadas :işsiz: kadın hıc evlenmemıs dıye bı kotu yaftalama yaptın sankı arada kaynamasın o ahlaksız kadınlardan bahsedıyor sankı. onun ne sucu var . senın kocan evlı olan edebıyle oturması gereken o. neyse. ben bı erkek arkadasla bıle daha yenı tanısılmış bu kadar yuz goz olunmasını ıstemem sevmem. kocan az gerı durmalıydı ınsanlar bısı ıster bekler sureklı . reddetmek de bı secenek. hayır demede sıkıntı mı yasıyor kocan ?? . ben bırinın ıcınde bı ahlaksızlık aldatma egılımı varsa sık gorusmeler bunu tetkler derım ama adam akıllı bı ınsansa ısterse 7 24 beraber bısı yapsınlar gozu mozu kaymaz. ya guveneceksın ya guvenmeyeceksın.. bu 20 lık kadın olsa da aynı 35 lık kadın olsa da 70 lık de de :)....

Bunlar erkek gibi hissedecek diye yaşam becerilerinden bihaber mi davranıcaz ya? Kalsın onun erkekliği. 😂 Nerde eksikli tip var zaten hazırda bekliyor bi kadın gelse bana kavanoz kapağı açtırsa da az erkek hissetsem diye. Zavallılık.
Kiz öyleleri kıymetli oluyor rahmetli kemal sunalin filimlerindeki repliklerindede var " Ne kadar da güçlü bir erkek " diye :))))))

eşiniz kadın sıcak davranıp işlerini yaptırdıkça bir egosu tatmin olmuş
kaba tabirle erkek gibi misinizdir?
hani her işini kendi gören

biraz salın bakalım kendinizi ne olacak.. Oflayıp puflarsa da benim işlerime de yetiş vs dersiniz
Bende erkeksel bir ego olarak görüyorum ama neden buna ihtiyaç duyuyor. Yani erkeksi olduğumu düşünmüyorum ama her işimi kendim halledebilen biriyim evet

Bende erkeksel bir ego olarak görüyorum ama neden buna ihtiyaç duyuyor. Yani erkeksi olduğumu düşünmüyorum ama her işimi kendim halledebilen biriyim evet
instada videolar donuyor oyle. kocan varken kavanoz bıle acmayacaksın :KK70: o yokken koltukları kaldır yerınden . o varken camasır sepetını bıle ona tasıt :KK70::KK70::KK70: dogru bu he.

Cocukla uğraşırken yarım kaldı mesaj elim degdi herseyi siz yapmayın yani kocanizada sahip çıkın kadının yaptığı tavırlar beraber yaptığı işler malesef eşinizin hoşunuza gidiyor böyle olmamalı yaptıkları şeyler ufak işler de olsa bu şekilde olmamali

Bana normal gelmiyor. İş yerinde calisma arkadaslarimla evet sohbet ediyoruz birlikte yemek yiyoruz kahve iciyoruz ama ötesi yok yani ve bunu erkekler icin soylemiyorum sadece kadinlarla dahi ötesi yok ben de yeniyim isyerinde.
Aile ici özel bir şeyimi anlatmam kimseye isterse yıllarca is arkadasim olsun. Bunlarin aksi davranan bir insanla ben birlikte olmazdim. Eşim, is arkadasi diye butun gun başka kadinin peşinde gezip her ozel şeyi anlatip önerisiyle alisveris yapamaz yani.(ne alisverisi gerci o da onemli) 😄

Ciftlerin birbirlerinin bakis acisina uygun olmasi lazim diyecegim ama eşiniz klasik ben yaparim karim yapamaz diyen erkeklerden...
Yaptigi da normal degil birlikte calisiyor diye bu yaptiklarinin bir anlami yok. Hosuna gidiyor bir seyler belli ki.

Koca kadın genç erkek bulmuş gönlünü eğliyor işte. Ona bir gözdağı vermenin zamanı geldi de geçiyor. Eşiniz sütten çıkmış akkaşık demiyorum ama adama sürtünmesi doğru değil

Sizin eşiniz gibilere biz a.salak diyoruz. Maalesef nerde böyle beceriksiz, yardıma muhtaç, biraz da cilveli kadın var mutlaka peşinde böyle bir adam vardır. Kadın da tabi yılların tecrübesiyle anlamış eşiniz böyle biri, fırsattan istifade değerlendiriyor. Size geçmiş olsun çekeceğiniz var bu adamdan, hele şöyle 40 45ten sonra yandınız yani.

X