Şüphe

Konuyu açarken bir umut abartiyorsun diyeceksiniz sandım ama sanırım herşey bariz ortada şüphelerimde haksız değilmişim 😔 Inanın herşeyi olduğu gibi yazdım. Ben bu durumda nasıl devam edeceğim. Böyle birşey nasıl yok sayılırki, nasıl hazmedilir.
Babanız annenizi aldatmış belki de bilinç altınız bunu bahane edip size oyun oynuyordur.
Bilinç altı çok karmaşıktır annenizin yerine kendinizi koyuyor olabilirsiniz.
Fevri hareket etmeyin mümkünse bir psikoloğa gidin.
Siz geçmiş travmanızdan dolayı mevcut olayları çok farklı yorumluyor olabilirsiniz.

Bu psikolojiye girip kendinize, oğlunuza ve eşinize hayatı dar etmeden önce psikolojik destek almaya bakın.

Anlattıklarınızdan bu üçününde aşırı laubali olduklarını anlıyorum.Kadının anneside bu işin içerisinde.

Sana sürekli evdesin niye dışarıda değilsin iması yapmasıda niyetinin iyi olmadığını gösteriyor.Hayırdır yani ev boş kalınca ne yapmayı düşünüyor

Eşine o kadının arabasının yanına parketme dedikçe başka yer yokmuş gibi ısrarla yanına parketmeside hiç hoş değil.Derdi seni kızdırmak değilse anlaması lazım.Bu inat niye

Burnuma hiç hoş kokular gelmiyor

Eşin neden böyle pislik yapıyor sana karşı? Sana hem birey olarak hem eşi olarak saygı duymuyor. Seni baskılaması, izole etme çabası, sonra bu şekilde arabayı burun buruna park etme hırsı. Nedeni ne?

Bu arada çirkefleş. Ve dikkat et etrafına, bu adam bunu senin gözünün önünde bu kadar yapabiliyorsa, iş yeri gibi senin olmadığın yerde neler yapıyordur.
Komplekstendir.Bazı erkekler kadının kendisinden üstte olmasından hoşlanmıyorlar kendilerindeki yetersizliği kadını ezerek ya da dediğini yaptırmak için manipüle ederek baskılamaya çalışıyorlar.

X