Kayınvalide yüzünden koca boşanır mı?

Merhaba hanımlar,
Bu konuyu ağrıdan çatlayan başıma sardığım çember ile beraber yazıyorum. Evleneli bir sene oldu. Kayınvalidem ilk kez bize geldi. Bir hafta kalıp gidecek az sabretmeye çalışıyorum ama cidden dayanamıyorum. Oğluna aşık bir kadın. Boşanmış, tek yaşayan birisi kırmak incitmek falan istemiyorum ama bu gidişle beni de boşatacak.

Cumartesi günü bize geldi. Giresun’dan İstanbul’a uzun mesafe dinlensin dedim mutfağa pek kendim de sokmadım. Ufak tefek getir götür işleri yaptı. Pazartesi günü işe giderken tavuğu çıkardım. Çorba, tavuk, tatlı yapmış sağ olsun. Eşimin hastanede işi uzun sürecekti biz yiyelim dedim yemek istemedi. Akşam sekize kadar eşimi bekledik.(bunu anlatıyorum alakasız gibi gelebilir ama bugün ben yandım beni yemek için beklemeyi tercih etmedi kendisi)

Akşam yemeğinden sonra birden bire eşimi isteyen eşimin kendisinden 10 yaş büyük komşu kızından bahsetti. Anlatma sebebi de benim oğlum çok iyi herkes onu çok beğeniyor gibisinden. Ben de eşime dönüp seni isteyenler arasında en iyisi benmişim benimki sen misin tartışılır dedim şakayla karışık. Sonra sustu rahatsız olduğumu anlayıp.

Bugün yine işe gittim. Akşam 6 da anca çıkıp eve gelebildim. Geldiğimde içerde oturuyordu. Baktım tavuk küçük bir parça kalmış bir de çorba var. Mutfağa girdim bir şeyler hazırladım. Hiç sesi çıkmıyor. Eşim geldi “sana yardım edeyim” dedi mutfağa girince kayınvalidem “ay bana hiç söylemedi, siz geçin ben yapayım” falan filan şov yaptı. “Yapılacak bir şey kalmadı anne geç sen biz yaparız” dedim. O arada eşim ince giyinmiş kalın giyin dedi çıktı. Makarnayı bir hışım sinirle alıp süzeyim derken karnıma döküldü tüm sıcak su. Banyoya doğru ağlaya ağlaya koştum. Hiç ne olduğu umrunda değil eşim peşimden gelirken gördü hala diyor ki oğlum kalın giyin üşürsün. Bana ne olduğunu sormuyor bile. Eşim söylemese umrunda değil. Yemek için bilerek oyalandım dün oğlunu bekledi bakalım şimdi ne yapacak diye yediler içtiler masayı topladılar. Kapıdan bir “neyin var aa söylesene bana ben yapardım” dedi geçti gitti.

Eşime de aşırı fevri tepkiler veriyorum bu kadın yüzünden bizim aramız geriliyor. Bir yandan bırak annesine ne yapıyorlarsa yapsınlar çünkü bu kadın durulmayacak diyor bir yanımda eşimi seviyorum onun yüzünden neden huzurumu kaçırayım diyor. Bana bir akıl verin lütfen çok canım sıkkın.
😆 kız bunlar takılacak şeylermi yeni evlisiniz sizi tanımıyor bile annesi .ben 3 yıllık evliyim birbirimize alışana kadar ne kavgalar ettik kaynanam benim eviliğimim ilk yılında köyünden yanımıza 1 2 ay kalmaya gelmişti yatak odamızı soruyordu tüylerimi alıyormuyum , gusül alıyormuyum falan 😂😂 oğluma şikayet ederdi yaptığım yemekleri beğenmiyor diye ama şimdi benden iyisi yok yani zamanla sizi tanısın kavganızıda edin (ağır hakaretler olmadan) zamanla yolunu bulur

Yemek hazırlayıp hazırlamaması değil problem. Öyle bir beklentim yok. O olmasa da zaten ben hazırlıyorum. Sorun eşim mutfağa girince onun yapması istememesi, ne bileyim cam siliyoruz mesela eşimin silmesini istememesi. Ona oğlu kıymetli olabilir ama ben de bir hizmetçi olarak dünyaya gelmedim.
amaaaan sizde doktorum kv ler geneli böyle alışırsınız :)
maşallah pamuk gibi diyeyim kvm var o bile öyle oğlu biraz iş yapsın üzülür hemen

kv de den annelik beklemişsiniz unutmayın gelinisiniz kızı değil

amaaaan sizde doktorum kv ler geneli böyle alışırsınız :)
maşallah pamuk gibi diyeyim kvm var o bile öyle oğlu biraz iş yapsın üzülür hemen

kv de den annelik beklemişsiniz unutmayın gelinisiniz kızı değil

Ne bileyim ben iyi anlaşırız sandım heralde. En azından eşimle beraber camı silerken oğlum düşer o sarkmasın diyeceğini de düşünmedim.

Ne bileyim ben iyi anlaşırız sandım heralde. En azından eşimle beraber camı silerken oğlum düşer o sarkmasın diyeceğini de düşünmedim.
Bnmkıde evden kovardı oglunu erkk adam evde durmaz.. Yemek yapardım uzun yola gıderkn eşime aç kalmasın dıye "bn yapmadım sende yapma derdı... Klasık kv. Oglunda can var sende yok

Yemek yapıp yapmaması umrumda değil. O olmasa da zaten ben yapacağım ekstradan bir kişilik tabak koymak değil canımı sıkan. Sadece oğlu iş yapmasın, oğluna her şey hazır gelsin oğlum oğlum oğlum düşüncesi. Kendi bozulan evliliğindeki eş rolüne eşimi koyması fikri benim canımı sıkıyor. Eltimle böyle değil ama benle sürekli bir it dalaşı halinde
zamanında onunla da öyleymiştir artık onların düzenleri oturmuştur karışmasının bi etkisi kalmamıştır kimse üzerinde ondan şimdi sıra sende

Merhaba hanımlar,
Bu konuyu ağrıdan çatlayan başıma sardığım çember ile beraber yazıyorum. Evleneli bir sene oldu. Kayınvalidem ilk kez bize geldi. Bir hafta kalıp gidecek az sabretmeye çalışıyorum ama cidden dayanamıyorum. Oğluna aşık bir kadın. Boşanmış, tek yaşayan birisi kırmak incitmek falan istemiyorum ama bu gidişle beni de boşatacak.

Cumartesi günü bize geldi. Giresun’dan İstanbul’a uzun mesafe dinlensin dedim mutfağa pek kendim de sokmadım. Ufak tefek getir götür işleri yaptı. Pazartesi günü işe giderken tavuğu çıkardım. Çorba, tavuk, tatlı yapmış sağ olsun. Eşimin hastanede işi uzun sürecekti biz yiyelim dedim yemek istemedi. Akşam sekize kadar eşimi bekledik.(bunu anlatıyorum alakasız gibi gelebilir ama bugün ben yandım beni yemek için beklemeyi tercih etmedi kendisi)

Akşam yemeğinden sonra birden bire eşimi isteyen eşimin kendisinden 10 yaş büyük komşu kızından bahsetti. Anlatma sebebi de benim oğlum çok iyi herkes onu çok beğeniyor gibisinden. Ben de eşime dönüp seni isteyenler arasında en iyisi benmişim benimki sen misin tartışılır dedim şakayla karışık. Sonra sustu rahatsız olduğumu anlayıp.

Bugün yine işe gittim. Akşam 6 da anca çıkıp eve gelebildim. Geldiğimde içerde oturuyordu. Baktım tavuk küçük bir parça kalmış bir de çorba var. Mutfağa girdim bir şeyler hazırladım. Hiç sesi çıkmıyor. Eşim geldi “sana yardım edeyim” dedi mutfağa girince kayınvalidem “ay bana hiç söylemedi, siz geçin ben yapayım” falan filan şov yaptı. “Yapılacak bir şey kalmadı anne geç sen biz yaparız” dedim. O arada eşim ince giyinmiş kalın giyin dedi çıktı. Makarnayı bir hışım sinirle alıp süzeyim derken karnıma döküldü tüm sıcak su. Banyoya doğru ağlaya ağlaya koştum. Hiç ne olduğu umrunda değil eşim peşimden gelirken gördü hala diyor ki oğlum kalın giyin üşürsün. Bana ne olduğunu sormuyor bile. Eşim söylemese umrunda değil. Yemek için bilerek oyalandım dün oğlunu bekledi bakalım şimdi ne yapacak diye yediler içtiler masayı topladılar. Kapıdan bir “neyin var aa söylesene bana ben yapardım” dedi geçti gitti.

Eşime de aşırı fevri tepkiler veriyorum bu kadın yüzünden bizim aramız geriliyor. Bir yandan bırak annesine ne yapıyorlarsa yapsınlar çünkü bu kadın durulmayacak diyor bir yanımda eşimi seviyorum onun yüzünden neden huzurumu kaçırayım diyor. Bana bir akıl verin lütfen çok canım sıkkın.
abartmissiniz. klasik kayinvalide iste. biraz sakin kalin kadini gozlemleyin. sonra ona gore bir davranis bicimi belirlersiniz. mesela laf sokmadan anliyorsa onu yaparsiniz usulunce, gormezden gelmek gerekiyorsa cevap vermeyip onemsemezsiniz vesaire

Merhaba hanımlar,

Abartmışsınız

Peki eşim için o benim hem oğlum, hem sırdaşım, hem kocam demesi normal mi? Bana onu boşandığı eşinin yerine koyuyor gibi geliyor. Sürekli gözümün önünde öpme, sevme seansları rahatsız ediyor. Bu süreç düzelecek mi

Düzelmeyecek. Daha da kötüye gidecek. Sakın çocuk yapmayın. Amacım sizi üzmek değil. Hazırlıklı olun.

Benzer şeyleri yaşamışız. Ex kayınvalidem de '' sen doğmadan önce ben vardım, o benim sırdaşım, hayatımın anlamı, aşkım, kocam '' derdi ve benim kayınpederim yurtdışında yabancı uyruklu bir kadın ile yaşıyordu yıllarca kayınvalidemi yapayalnız bırakmış sorumsuz bir adamdı. Ex kayınvalidem ile ex eşim evliydi sanki ben kumaydım. Birlikte uyurlardı. Kol kola hatta bazen el ele sokakta yürürlerdi. Ex kayınvalidem olmadan herhangi bir yere gitmemiz mümkün değildi. Ex eşim duş alırken kayınvalidem banyoya girerdi eşimi çıplak gördüğünde şok olurdum.

Senin zihniyetin kirli Claire o benim anam anam..anamı istemeyenin hayatımda yeri yok ! derdi. Hay hay efendim Claire çeker gider sıkıntı yok.

Annenle karı koca hayatı yaşamaya devam et annenden evlat sahibi olursun öyleyse dedim ve boşandık. Çok pişman oldu, özürler diledi defalarca ailemi ve akrabalarımı ziyaret etti bana ulaşmak için nafile. İstediğin oldu annen tüm ihtiyaçlarını karşılamıyor mu dedim.

Kayınpeder ortada yoksa veya vefat etmiş ise vay halinize.

Boşandıktan 2,5 ay sonra başkasıyla evlendim. Şimdiki eşimin annesi gelinlik provama gelmek istemişti çok heves etti kadıncağız.. eşim ise hayır senlik durum yok ana, dedi. Evlendikten sonra sabah kahvaltısına çağırdı, eşim ''hayır anne gelemeyiz yataktan çıkmayı düşünmüyoruz '' dedi kapattı telefonu.

Eşim ex eşimle yaşadığım üzüntülere ve buhranlara bizzat şahit olduğu için ne annesini ne de görümcelerimi hiçbirşeye müdahele etmiyor. Kendi çekirdek ailemizi kurduk.

Anne ve babalar başımıza baki değil, erkeğin karısı o'nun geleceğidir der eşim hep.

En mahrem bölgelerini gören ben, önüne yemek koyan ben, hasta olduğunda ona bakan ben, akşam olup herkes kapısını kapadığında onun yanında kalan sıkıntılarını dinleyen ben..

Babaannem vefat edeli çok oldu..babamın kahrını annem çekiyor

İnsanı hayvanlardan ayıran en önemli özellik empati yapabilmesidir. Sizin babanız, eşinizin yanında '' benim biricik kızım, ilk aşkım, sırdaşım, KARIM '' der ise eşinizin tepkisi ne olur ??

Karı / koca kelimelerinin mecaz anlamları yok ki tek anlama geliyor. Gece olduğunda yanınıza uzandığında eşinize deyin ki ''annene kocalık yap, onun yanında yat ''

Kayınvalidenizin evi yok mu ? Neden memleketinde kalmıyor ki

İşte uzak oturmak bazen daha kötü oluyor. Uzaklığı bahane edip aylarca kalabiliyorlar

Siz kayınvalidenize karşı politik olun. Onun yanında eşinizi öpün sarılın. Yanına oturun . Fantazi gecelik giyin hiç utanmayın utanması gereken o, siz değilsiniz orası sizin eviniz ve eşinizi yatakta defalarca red edin. Annen varken sevişemiyorum rahat edemiyorum ses duyuluyor diyerek hayal kırıklığına uğratın.

Evin içerisinde gecelikle dar taytla dolaşın ve eşinize sırnaşın. Kayınvalidenizin tepkisiyle gerçek yüzünü eşiniz o zaman görecek ve eşiniz diyecek ki '' anne evliliğimizi yıkma sen gelme ''

Annesinin ağzına bakmaya devam ediyorsa sakın ama sakın hamile kalmayın.

Rahmetli dedem, annem 6 yaşındayken vefat etmiş. Rahmetli anneannem hayatının 20 yılından fazlasını dedem olmadan evlenmeden geçirmiş. Dayılarım evlendiklerinde anneannem hiç karışmadı. Herkes evine haydi evli evine köylü köyüne derdi.

Her kayınvalide böyle değil korkmayın. Şimdiki kayınvalidemde böyle tuhaflıklar yok.

Eşiniz bu saçmalıklara müsade etmeyecek. Kavga etmeden güzellikle konuşun.

Zaten gidecekmis cokta kendinizi doldurmayin. Ogluna duskun, sizide gormezden geliyor iste. Aman nolmus sizde onu sevmeyin olsun bitsin. Iste kocanizin hatirina birbirinizin yuzune guluyorsunuz sonucta. Kasti bir saygisizlik yapmadikca bence beklentilere giripte kahrolmaya gerek yok.

İşte bu cümleden sonra da yaptığı her şey bana beni rakip kadın görüyor psikolojisine soktu sanırım. Herkesin kayınvalidesi aynıymış ama ben benimki beni yerimden etmeye çalışıyor gibi geldi. Annesiyle bırakayım ne yapıyorlarsa yapsınlar deme sebebim oydu.

Teşekkür ederim yorumunuz için ❣️

Herkesin kayınvalidesi aynı değil işte. Benim annem asla erkek kardeşime ve evliliğine karışmaz. Gelinimizi hiç bunaltmayız. Kendisi de biliyor önceki evliliğimde çektiğim sıkıntıları. Özel günler bayramlar v.s. dışında mıc mıc görüşmeyiz sevmeyiz.
Mesafe can'dır. Fazla samimiyet tez ayrılık getirir. Sınırlar ihlal edildiğinde saygı ortadan kalkar. Nötr olmak gerek. Kayınvalideden ne kadar uzak kalırsan o kadar huzurlu olursun hiç üzme kendini dünyaya bir kere geliyoruz bizi anamız kayınvalidelere paspas olalım diye doğurmadı.

Siz de babanızı çağırın. Babanız da bir haftadan fazla kalsın. O benim babam herşeyim onsuz yapamam diyin ve her plana babanızı dahil edin. Eşinize yansıtma yapın.

Başka türlü kafaları basmıyor erkeklerin

Kayınvalideniz ile sohbet etmeyin buz gibi olun surat asın. İstenmediğini anlasın. Soru sorduğunda duymazlıktan gelin. Kulaklıkla evin içinde dolaşın müzik dinleyin ama bak eşinizin yanında '' ay annecim anneciiiimm kahve yapayım mı tatlı getireyim mi ay ay '' dolaşın.

Sizin üzerinize kaynar su dolu tencere dökülmüş yazıklar olsun insanlık namına gelir ilgilenirdi düşmana yapılmayacak şey bu kadar mı insanlıktan çıkmış fesat kadınmış doğrusu..

ama tekrar yazıyorum bakın evliliğinizi rayına oturtmadan asla ama asla hamile kalmayın

önce eşinizi hizaya sokun şu kaynana nın ayağını evinizden kesin fena gelin olmanın zamanı çoktan gelmiş demek ki

Ben sadece konuyu okudum, arada yorumlara baktım, korkunç. Kötü bir kaynana da olabilir ama henüz böyle davranışlar sergilememiş. Kadın bir senede ilk defa oğlunun evine gelmiş. Daha ikinci gün beklentim yok diyorsunuz ama aslında yemek yapmadı diye sinirlenmişsiniz. Başka şeyleri bahane etmeyin. Haftasonu iki üç çeşit yemek yapabilirdiniz, mutfak masasına bir börek, kurabiye koyabilirdiniz. Bir tavuk, ikinci gün makarnayla durum müsaitse kimse ağırlanmaz.
O kadın oğlunun evine ilk defa geliyor, dolaba girmeye çekinebilir, aç kalabilir. Sizi kızı gibi görmek zorunda değil, kimse görmez, siz de anneniz gibi görmüyorsunuz zaten ki böyle tavırlar sergilemişsiniz. Üzüldüm, her kayınvalide kötü değil, her gelin de iyi değil, üstelik konuda koca boşamalık bir durum yok. Ama boşanın çünkü sizde olayları kabartma huyu devam ederse daha büyük şeyler yaşyabilirsiniz.
Kendi ailesine kapısını sonuna kadar açıp, günlerce birlikte yaşayan, eşinin zarar görmediği annesine ise kapıyı kapatacak bahaneler arayan kadın da erkek de evlenmesin lütfen. Eş herşeydir diye diye saygısızlık yapmanın manası yok bence. Evine kayınvalidesini istemeyen kadınlar kocalarını tek başlarına annelerine göndersinler, hasret gidermelerine izin versinler madem. Şehir dışında olanlar özellikle. Onu da bunu da yapmaya yanaşmayanlar bir zahmet evliliğe girişmesinler.

Herkesin kayınvalidesi aynıymış
Herkesin kv si aynı değil. Yerini,haddini,hududunu bilen hatırı sayılı kv ler var. Biri annem. Biri kendi kayınvalidem. Kendisini çok severim. Canımdır o derece. Kayınvalide olursam inşaallah idolüm diyebilirim🙂
Ama sizin kv "kocam" diyorsa sorun. Size tavsiyem doktor hanım mesafenizi hep koruyun. Yüz vermeyin pek. Sonra ilerisi için sorun olur. Ne kadar çok mesafe o kadar çok bilgi azlığı demek.
Bundan boşanma olmaz. Oğlunun suçu yok. Sevmek zorunda değilsiniz. Ama mesafe koymak sizin elinizde. Oğlu da bir şey derse dersin ki kendisinden şu şu nedenle pek hoşlanmıyorum. Detaya girmene de gerek yok.
Ben seni çok iyi anladım. Endişelerin çok normal. Tek çocuk sahibi olup boşanmış kadınların psikolojileri sorunlu olabiliyor.
Mümkün mertebe de çok az görüşmeye bak.

Hiç politik değilsin hiç. Baktım yemek mi yok ay bugün de dışarıda yiyelim annecim de. Kocana ince giyinmişsin dediğinde bence de cnm kalın giyin de. Çok dramatize etmişsin. Yok yere de kendini yakmışsın. Geçmiş olsun. Yarın dışarı da yiyin sonra da sonra da🤣🤣 bir arada anne senin şu yemeğin harika oluyor hem oğluşun da çok seviyor yap da yiyelim de😂😂
Ama bu da bir tarz işte herkes politik olamıyor:)) net kişiler net davranışlar bekliyor. Öyle olunca da konu sahibi gibi kriz geçirme oluyor:) ama söylediğiniz yöntem güzel:)

Ben sadece konuyu okudum, arada yorumlara baktım, korkunç. Kötü bir kaynana da olabilir ama henüz böyle davranışlar sergilememiş. Kadın bir senede ilk defa oğlunun evine gelmiş. Daha ikinci gün beklentim yok diyorsunuz ama aslında yemek yapmadı diye sinirlenmişsiniz. Başka şeyleri bahane etmeyin. Haftasonu iki üç çeşit yemek yapabilirdiniz, mutfak masasına bir börek, kurabiye koyabilirdiniz. Bir tavuk, ikinci gün makarnayla durum müsaitse kimse ağırlanmaz.
O kadın oğlunun evine ilk defa geliyor, dolaba girmeye çekinebilir, aç kalabilir. Sizi kızı gibi görmek zorunda değil, kimse görmez, siz de anneniz gibi görmüyorsunuz zaten ki böyle tavırlar sergilemişsiniz. Üzüldüm, her kayınvalide kötü değil, her gelin de iyi değil, üstelik konuda koca boşamalık bir durum yok. Ama boşanın çünkü sizde olayları kabartma huyu devam ederse daha büyük şeyler yaşyabilirsiniz.
Kendi ailesine kapısını sonuna kadar açıp, günlerce birlikte yaşayan, eşinin zarar görmediği annesine ise kapıyı kapatacak bahaneler arayan kadın da erkek de evlenmesin lütfen. Eş herşeydir diye diye saygısızlık yapmanın manası yok bence. Evine kayınvalidesini istemeyen kadınlar kocalarını tek başlarına annelerine göndersinler, hasret gidermelerine izin versinler madem. Şehir dışında olanlar özellikle. Onu da bunu da yapmaya yanaşmayanlar bir zahmet evliliğe girişmesinler.
Kadın oğlundan "kocam" diye bahsediyor. Böyle bir insanın güzellemesini yapmayın lütfen. Bu hastalıklı bir ruh halidir. Kocamızla sevişiriz. Annesi nasıl oluyor da kocam diyor?

Kadın oğlundan "kocam" diye bahsediyor. Böyle bir insanın güzellemesini yapmayın lütfen. Bu hastalıklı bir ruh halidir. Kocamızla sevişiriz. Annesi nasıl oluyor da kocam diyor?
Yorumumda yazmıştım, sadece konuyu okudum, öyle bir ayrıntı hatırlamıyorum sonradan mı eklendi bilmiyorum. Sadece o konuya bile korkunç yorumlar okudum. Hiçbirşey görmeden baştan soğuk davranıp kayınvalidenin ayağını kesme tavsiyeleri mesela ki konu sahibi zaten yeterince böyle davranmış. Annesi oğlundan Kocam diye bahsediyorsa ve koca kişisi de bu lafa müdahale etmiyorsa o kocada da var bir tuhaflık. Kocayı böyle kabul edip anneye tepki vermek de tuhaf. Anne oğul normal değiller o zaman. Ben böyle bir durum olsaydı ilk konuda bahsederdi diye düşünüyorum. Es geçilecek bir nokta değil. Kocam diye bahseden anne de oğlunun evine 1 seneden sonra gelmez diye düşünüyorum ki konu sahibinin ailesiyle iç içeler sürekli. Benim tepkim buna. Kimsenin güzellemesini yapmıyorum yani. Ailelere saygıda eşit, tavırda nazik olmanın tarafgirliğini yapıyorum. Kimse ailemiz gibi olamaz, annemiz gibi de, ama eşin annesine yoktan tahammülsüzlüklere tepkimi ortaya koydum.

Ay ben şeye takıldım. Siz yandınız, su tuttunuz, odaya geçtiniz daha çıkmamışsınız ve o sırada eşiniz ve annesi yemek mi yedi ? Eğer anladığım gibiyse kayınvalide yüzünden değil oğlu yüzünden büyük olay çıkarırım.

Yorumumda yazmıştım, sadece konuyu okudum, öyle bir ayrıntı hatırlamıyorum sonradan mı eklendi bilmiyorum. Sadece o konuya bile korkunç yorumlar okudum. Hiçbirşey görmeden baştan soğuk davranıp kayınvalidenin ayağını kesme tavsiyeleri mesela ki konu sahibi zaten yeterince böyle davranmış. Annesi oğlundan Kocam diye bahsediyorsa ve koca kişisi de bu lafa müdahale etmiyorsa o kocada da var bir tuhaflık. Kocayı böyle kabul edip anneye tepki vermek de tuhaf. Anne oğul normal değiller o zaman. Ben böyle bir durum olsaydı ilk konuda bahsederdi diye düşünüyorum. Es geçilecek bir nokta değil. Kocam diye bahseden anne de oğlunun evine 1 seneden sonra gelmez diye düşünüyorum ki konu sahibinin ailesiyle iç içeler sürekli. Benim tepkim buna. Kimsenin güzellemesini yapmıyorum yani. Ailelere saygıda eşit, tavırda nazik olmanın tarafgirliğini yapıyorum. Kimse ailemiz gibi olamaz, annemiz gibi de, ama eşin annesine yoktan tahammülsüzlüklere tepkimi ortaya koydum.
Evet dediğiniz gibi eş ve annesi problemli. Sadece annede suç aramak hata.

Neden herkes konu sahibine abartma vs gibi şeyler yazmış anlamadım
Ben size gayet hak verdim. Tipik yurdum kaynanası. Ama eşiniz ve kayınvalideniz bambaşka olmalı kafanızda. Kv yüzünden eşinizden niye boşanıyorsunuz ?
Kadına sinir olmuşsunuz anlıyorum ama zaten sizin yuvanızda mutlu olmanız çekemiyorsa eğer kadın içinde güzel bir ceza bence.
Bir hafta için canınızı hiç sıkmayın derim. Sürekli görüşseydiniz başka konuşurdum zaten

X