Peki eşim için o benim hem oğlum, hem sırdaşım, hem kocam demesi normal mi? Bana onu boşandığı eşinin yerine koyuyor gibi geliyor. Sürekli gözümün önünde öpme, sevme seansları rahatsız ediyor. Bu süreç düzelecek mi
Düzelmeyecek. Daha da kötüye gidecek. Sakın çocuk yapmayın. Amacım sizi üzmek değil. Hazırlıklı olun.
Benzer şeyleri yaşamışız. Ex kayınvalidem de '' sen doğmadan önce ben vardım, o benim sırdaşım, hayatımın anlamı, aşkım, kocam '' derdi ve benim kayınpederim yurtdışında yabancı uyruklu bir kadın ile yaşıyordu yıllarca kayınvalidemi yapayalnız bırakmış sorumsuz bir adamdı. Ex kayınvalidem ile ex eşim evliydi sanki ben kumaydım. Birlikte uyurlardı. Kol kola hatta bazen el ele sokakta yürürlerdi. Ex kayınvalidem olmadan herhangi bir yere gitmemiz mümkün değildi. Ex eşim duş alırken kayınvalidem banyoya girerdi eşimi çıplak gördüğünde şok olurdum.
Senin zihniyetin kirli Claire o benim anam anam..anamı istemeyenin hayatımda yeri yok ! derdi. Hay hay efendim Claire çeker gider sıkıntı yok.
Annenle karı koca hayatı yaşamaya devam et annenden evlat sahibi olursun öyleyse dedim ve boşandık. Çok pişman oldu, özürler diledi defalarca ailemi ve akrabalarımı ziyaret etti bana ulaşmak için nafile. İstediğin oldu annen tüm ihtiyaçlarını karşılamıyor mu dedim.
Kayınpeder ortada yoksa veya vefat etmiş ise vay halinize.
Boşandıktan 2,5 ay sonra başkasıyla evlendim. Şimdiki eşimin annesi gelinlik provama gelmek istemişti çok heves etti kadıncağız.. eşim ise hayır senlik durum yok ana, dedi. Evlendikten sonra sabah kahvaltısına çağırdı, eşim ''hayır anne gelemeyiz yataktan çıkmayı düşünmüyoruz '' dedi kapattı telefonu.
Eşim ex eşimle yaşadığım üzüntülere ve buhranlara bizzat şahit olduğu için ne annesini ne de görümcelerimi hiçbirşeye müdahele etmiyor. Kendi çekirdek ailemizi kurduk.
Anne ve babalar başımıza baki değil, erkeğin karısı o'nun geleceğidir der eşim hep.
En mahrem bölgelerini gören ben, önüne yemek koyan ben, hasta olduğunda ona bakan ben, akşam olup herkes kapısını kapadığında onun yanında kalan sıkıntılarını dinleyen ben..
Babaannem vefat edeli çok oldu..babamın kahrını annem çekiyor
İnsanı hayvanlardan ayıran en önemli özellik empati yapabilmesidir. Sizin babanız, eşinizin yanında '' benim biricik kızım, ilk aşkım, sırdaşım, KARIM '' der ise eşinizin tepkisi ne olur ??
Karı / koca kelimelerinin mecaz anlamları yok ki tek anlama geliyor. Gece olduğunda yanınıza uzandığında eşinize deyin ki ''annene kocalık yap, onun yanında yat ''
Kayınvalidenizin evi yok mu ? Neden memleketinde kalmıyor ki
İşte uzak oturmak bazen daha kötü oluyor. Uzaklığı bahane edip aylarca kalabiliyorlar
Siz kayınvalidenize karşı politik olun. Onun yanında eşinizi öpün sarılın. Yanına oturun . Fantazi gecelik giyin hiç utanmayın utanması gereken o, siz değilsiniz orası sizin eviniz ve eşinizi yatakta defalarca red edin. Annen varken sevişemiyorum rahat edemiyorum ses duyuluyor diyerek hayal kırıklığına uğratın.
Evin içerisinde gecelikle dar taytla dolaşın ve eşinize sırnaşın. Kayınvalidenizin tepkisiyle gerçek yüzünü eşiniz o zaman görecek ve eşiniz diyecek ki '' anne evliliğimizi yıkma sen gelme ''
Annesinin ağzına bakmaya devam ediyorsa sakın ama sakın hamile kalmayın.
Rahmetli dedem, annem 6 yaşındayken vefat etmiş. Rahmetli anneannem hayatının 20 yılından fazlasını dedem olmadan evlenmeden geçirmiş. Dayılarım evlendiklerinde anneannem hiç karışmadı. Herkes evine haydi evli evine köylü köyüne derdi.
Her kayınvalide böyle değil korkmayın. Şimdiki kayınvalidemde böyle tuhaflıklar yok.
Eşiniz bu saçmalıklara müsade etmeyecek. Kavga etmeden güzellikle konuşun.