son asama cift terapisindeyiz

Beni motive ettiniz cok tesekkur ederim. Insallah.

Rica ederim.
Olumsuz yorumları okuyunca bazı şeylerin insanın kendi başına gelmeden yorumlamanın ne kadar kolay olduğunu anladım bir kez daha.
Eşiniz içip içip sarhoş gelen, parayı çar çur eden, sizi sabah akşam döven bir insan değil. Bir dönemden geçiyor. Annemi kaybettikten sonra bir dönem içimdekilerin patlaması olarak evdeki eşyalardan hıncımı aldığım oldu. Elimde değildi, o an kontrol edemiyordum, bilinçsiz gibiydim, öfkem yatışınca da bir o kadar pişman oluyordum. Ben eşimle aştım,destek almadım. Ama geçti, inanın şimdi kendi kendime sakinleşmeyi bile başarabiliyorum. Ve evliliğimde de her şey yolunda.
Demem o ki, geçer. Geçmez olarak bakmayın. Bu sadece bir süreç.

Babamı hatırlattı bu olay bana. Ben 5 belki 6 yaşındayım hemen hemen aynı şeyleri yaşadık. İçki ,kırılan kapılar, dağılan sofralar... Normalde de dünya şekeri bir adamdır. Hani Kemal Sunal filmlerinde filan dramatik sahneler olur ya onlar da bile hüngür hüngür ağlardı. Annem de sizin gibi hep destek oldu, psikolojik destekle atlattı. Bize de anneme de o gunleri unutturmayı başardı.
Siz güzel kalpli bir eşsiniz, herkes sizin kadar sabırlı olamazdı eminim. Umuyorum en kısa zamanda her şeyin düzenlediğine dair mesajınızı okurum.

Ben yorumlarimi konudaki ilk mesaja gore yaptim. Öncesini sonrasini bilmiyorum.

Tedaviyi kabul etmiş bu düzelmek istediğinin göstergesi. Sabırla ve psikolojik yardımla ve birbirinize olan sevginizle bunu birlikte aşacaksınız. Umudunuzu kaybetmeyin. Boşanmak çok kolay siz savaşmayı tercih edin. Eşinizi bu konuda istekli gördüm. O gayret eder ve gerçekten düzelmek için adımlar atarsa her şey çok güzel olur .

Bir psikiyatrist daha görsün bence. Araştırın biraz özellikle alkolizm üzerine çalışmaları olan birini bulun. Umarım bu alkol problemini atlatırsınız. Size direkt fiziksel zararı olmadığı için boşanın demem. Aman çok sıkı korunun. Bu kötü günler atlatmanızı dilerim.

kırılır mısın bilmiyorum ama senin bu kocandan bir halt olmaz ilk olduğum konuda etraf kan doluydu şimdi her yer kırık adam verdiği hiçbir sözü tutmadı tutacağını da sanmam hatta hamile erken doğum ve ölümü düşünüp gerçekmiş gibi kafayı yiyen birinin şizofren olduğunu düşünüyorum sana gerçekten çok üzüldüm hiçbir kadın böyle bir hayatı hak etmez

Psikiyatrimiz fiziksel degil ruhsal bir bagimlilik soz konusu terapi ile asabilirsiniz dedi. Bencede alkol tedavisi olmasi lazim. Acaba baska bir psikiyatriye mi gitmemiz lazim
Direk alıp amateme götüreceksiniz başka yolu yok. Bağımlı adam ve buna bahane üretiyor. Psikatri ve psikolog size yetmeyecek. Tabi bu benim şahsi fikrim

Bilmiyorum bu adamı kaç kez daha affedersiniz ama lütfen bebek yapmayın (eşiniz çocuk istiyordu hatırladığım kadarıyla).
Dünkü kargaşayı bir çocuğun gözleri önünde yaşasaydınız psikolojisi pert olmuştu.
Siz yaşananları kaldırabilirsiniz idare edebilirsiniz belki ama bir çocuk bunu kaldıramaz.
Ben size üzülüyorum, güçlü bir kadınsınız ama hayatınızı mahvediyorsunuz.

Son düzenleme:
Böyle hastalıklar ve bağımlılıklar kolay kolay tedavi olmuyor,zaman zaman gerilemeler yükselmeler ve inanılmaz yıpratıcı olan birsürü şey yaşanıyor,umuda ihtiyacınız oldugu için olumsuz bişe yazmayın diyorsunuz ama biz o adama aşık olmadığımız için gerçekçiyiz,ve sizin de farkındalığa ihtiyacınız var hatta yüzleştirme yapıp diyorum ki bu adamın toparlanacağını hiç düşünmüyorum ve ihtimal vermiyorum.

Sizin gibi bi yakınım vardı benzer özellikler gösteriyordu eşi,bir tatil sırasında alınan fazla alkol sonucu adam kızı hastanelik edecek kadar dövünce ve kaldıkları otel çalışanları adamın elinden kızı alınca arkadaşım ancak karar verdi boşanmaya,eşyaya gösterilen şiddet de ciddi sinyaldir,bu sinyali iyi alın.

Psikolog ile çok uzun sürede sonuç alırsınız 1 yıl 2 yıl falan sürer. İşe yaramadı deyip bırakmayın söyleyeyim dedim, psikolog önce görüşme yapacak, sonra zamanla her şeyinizi anlayınca sizi tanıyınca ona göre bir terapi yapacak.yani minimum 1 yıl sürer

ayy bu ne yaa...gece yarısı gencecik kadın şarhoş adamı avutmaya çalışıyor...annen yaşındayım yavrum... çok zor bu adamın normale dönmesi...çok yakınımda yaşadık biz bunu...ben uzaklaş derim...alkolik insanların hepsi çok duygusal zaten...yani çok iyi adam ama alkol alınca sapıtıyor fikrini çıkar aklından...bu işi yüklenme... yazık gençliğine...sonuç almak mucize çünkü...

Eşinizde psikoz ve davranış bozukluğu ile birlikte delirium denen bir rahatsızlık var. Bunun sebebi büyük ihtimal çocukken görmüş olduğu şiddet...Bu tür rahatsızlıkları olan insanların tedavi olmadan evlenmesini doğru bulmuyoruz ama bu demek değildir ki tedavi edilemez..İradenizi ve sabrınızı tebrik etmek istiyorum kolay olan kaçmaktır eğer tedaviyi reddetseydi boşanmanın doğru bir seçenek olacağını düşünürdüm birde şöyle bir şey var en kötü tablo bu durumda olan insanlar boşanma ve yalnızlık halinde intihara hazır bir kişiliğe sahip oluyor....Umarım doğru tedavi ile sonuca ulaşırsınız..Bu durumu evlenmeden önce farketmemeniz çok kötü...

Sen bosamazsin bunu yapar yapar gonlunu alir bi sekil..

Anatemlik, girdigi ortamda rezil edecek seni ona buna laf atmalar falan..
Baska yerine iciyo bu tarz adamlar.

Dogru soyluyorsunuz. Yrd.doc. dr du gittigimiz esiminde devamli doktoru 6 7 senedir ayni kisiye gidiyordu. Ama baska bir dr unda fikrini alacagim.
Canım bu tip psikolojik durumlarda eski tanıdık bir doktorun fikrini ben daha çok önemserim. Sonuçta hep bildiği bi insan, objektif olamaz diye düşünme. Tanımasa belki olaya çok başka yerden bakabilir sizi yanlış yönlendirebilirdi. Tabi ki için rahat etmiyorsa git başka bir doktora ama ilk doktorun söylediğiyle başla tedaviye. Sonuç alamazsan bunu da deneyelim diyebilirsin.
Bir de çok takdir ediyorum seni. Eşini gerçekten çok sevip önemsiyorsun üatelik kendinden fazla. Umarım düzelir ikinizinde yaraları. Cennetlik bir kadınsın

Basiniz sagolsun. Aynen esimde oyle anlarda sanki elinde degilmis gibi oluyor hissediyorum anliyorum. Bugün hic konusunu açmadım ozur diledi zaten sabah psikiyatriye de gitmistik. Bende inaniyorum hersey guzel olacak

Basiniz sagolsun. Aynen esimde oyle anlarda sanki elinde degilmis gibi oluyor hissediyorum anliyorum. Bugün hic konusunu açmadım ozur diledi zaten sabah psikiyatriye de gitmistik. Bende inaniyorum hersey guzel olacak

Teşekkür ederim.

Bazı şeylerin zamana ihtiyacı vardır. Psikoloji bunun başında gelir. O kadar çok sevgiye ve merhamete acıkıyor ki insan. Hemen düzelmiyor, hemen geçmiyor ama siz buna sabredip, onaracak kadar güçlü bir kadınsınız. O yüzden ikiniz el ele verin, üstesinden gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…