- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.096
Ruh sagligi hastanesinden randevu aldim 1 ay sonraya vermislerdi beraber gidecektik
Sanssizligima is seyahatim cikti tek gitti ve aradi beni ne olur beni bir daha buraya gonderme dedi orasi yaramadi ona. Ozele gidiyoruz
Beni motive ettiniz cok tesekkur ederim. Insallah.
Ben yorumlarimi konudaki ilk mesaja gore yaptim. Öncesini sonrasini bilmiyorum.Siz alkolik olduğunu saklayan bir adamla kızınız evlensin istermisiniz.Daha Yen'i evli bunlar kız gece sokaklarda alkolik kocasını dolaştırıp onunla bunla kavga etmesine engel olmak zorunda mı?
Anasımı babasını bu kız onun
Adam şimdi bişey yapmıyorsa sustuğundan az sesini çıkarsa kapıyı kıran adam kıza neler yapmaz.
Kim verecek hesabını o zaman
Tedaviyle düzeleceği ne malum sonra?
kırılır mısın bilmiyorum ama senin bu kocandan bir halt olmaz ilk olduğum konuda etraf kan doluydu şimdi her yer kırık adam verdiği hiçbir sözü tutmadı tutacağını da sanmam hatta hamile erken doğum ve ölümü düşünüp gerçekmiş gibi kafayı yiyen birinin şizofren olduğunu düşünüyorum sana gerçekten çok üzüldüm hiçbir kadın böyle bir hayatı hak etmezSelam kizlar,
Dun yine berbat bir gece gecirdim.
Esim uzun zamandir icmiyordu. En son tartismamizdan beri daha dogrusu.
Ben arkadaslarimla disardayken esim beni aradi kendine dikkat et, is yerinden birini isten cikarmistim aradi babasi tehtit etti telefonumu kapatiyorum eve gelmene gerek yok eglenmene bak dedi. Tabi ben nasil egleneyim. Hemen eve gectim. Eve bir gittim bizimki zoom. 1 sise sarap icmis. 6 7 tane extra bira icmis. Baktim sinirli hicbirsey demedim. Kufur etti tehtit etti iyki evde degildin adama dunyanin kufurunu ettim dedi. Bosver dedim her insanin bedduasi kabul olsaydi gokten kemik yagardi dedim. Takma dedim birden kalkti dogum gununde aldigim daha 1. Taksitini odemedigim bilgisayari kirdi (bu 3. Kirdigi bilgisayar) kapilarima vurdu 3 kapimi kirdi kapilar kullanilamaz halde. Avizemi kirdi. Durduramiyorum durmuyor. Aglamaya basladi ustunu basini yirtti ya sana birsey olursa diyor. Ne yapacagimi sasirdim kontrol edemedim. Eli kaniyor. Agliyor. Apar topar disari cikardim. Kapiyi kitlicem yan komsu cikti esime oglum sesler duydum dedi. Esim disardan gelmistir teyze dedi. Esim asansore binerken bana iyi misin gozde polis cagirim mi dedi. Bende iyiyim dedim. Asagi iniyoruz cope vuruyor. Arabaya bindik arabaya vuruyor Zaptedemiyorum. Amcasina yazdim. Daha once sadece ona bahsetmistim. Delirdi yine durduramiyorum dedim. Gelim mi dedi gelme dedim. Durduramiyorum cunku. Hastaneye gidelim dedim haberlere cikmak istiyorsan gidelim 4 5 kisiyi doverim diyor. Esimin amcasi doktor belki bana birseyler der diye aradim. Bir yandan araba suruyorum bir yandan ona dinletiyorum gordu kimi aradin diyor bagiriyor telefonu kapattim arama listesinden sildim. Suan kim gelirse gelsin elimden kimse alamaz diyor. Kirmizi isikta duruyorum yandaki arabalara laf soyluyor. Adamlara deli bu birsey demeyin diyorum caktirmadan.polisin Yanindan geciyoruz polise laf atiyor polis belki sofor koltugunda olmadigi icin laf soylemedi. Yuruyene laf atiyor. Cok sukur kimse cevap vermedi. Ben tikandim artik gece saat 12 yi gecti yorgunum travma yasiyorum araba surerken aglamaya basladim ve gozumu kirpamiyorum dumduz tikandim bakamiyorum bir yere konusamiyorum araba suruyorum dur dedi duramiyorum stabil nasilsam oyle devam ediyorum yavas bir hizla. El frenini cekti durduk. Bu sefer kendisi geldi ve anlatti. Kontrol edemedim kendimi olecegim sandim dedi.adamin ettigi beddua kafamda canlandi dedi seni hamile dusundum erken dogum basladi ve ameliyata aldilar seni sen öldün boyle dusundum dedi. Benim takintim sensin sensiz yasayamam kimse dil uzatamaz sana dedi. Dedim boyle seveceksen sevme beni. Bana kimse zarar vermiyor sen zarar veriyorsun dedim. Aglaya aglaya eve geldik. Yatak odasina yatti. Bende oturma odasinda aglaya aglaya uyumusum. Sabah uyandim saat 10a psikiyatriden randevu almistim. Kaldiracagim kapilari etrafi gordum aglamaya basladim. Neyse uyandi ozur diliyor hic konusmadim. Hazirlandik dr a gittik. Beraber iceri girdik. Psikiyatrimiz once esimi dinledi sonra beni dinledi ve esime ben gozdenin yerinde olsam seni coktan bosamistim dedi. Kiz travma yasiyor bunlar ondan cikacak zamanla ne hakkin var dedi. Bende dedim ki hocam ben evlilikten gectim suan tek istegim iyilesmesi normalde elimi bir yere vursam kirk kere open insan boyle biri degil dedim. Insan olarak goruyorum hayatinda ben olayim olmayim iyilessin istiyorum dedim. Esim orada anlatti babam beni icer icer doverdi bilmiyorum belki onlar cikiyor benden suan dedi. Psikiyatrimiz ne olursa olsun bunun asla bahane olamayacagini soyledi ve terapi icin dr onerdi. Randevu aldim. Oradan ciktik esimi eve biraktim. Bana eve simdi gelme gez ben heryeri temizleyecegim oyle gel dedi. Kapilar icin yarin adam gelecek her yeri de temizlemis. Simdi eve geldim kizlar. Uzun oldu kusura bakmayin ozetlemeye calistim. Kirici yorum yapacak olanlar lutfen yapmasin. Tesekkurler.
Direk alıp amateme götüreceksiniz başka yolu yok. Bağımlı adam ve buna bahane üretiyor. Psikatri ve psikolog size yetmeyecek. Tabi bu benim şahsi fikrimPsikiyatrimiz fiziksel degil ruhsal bir bagimlilik soz konusu terapi ile asabilirsiniz dedi. Bencede alkol tedavisi olmasi lazim. Acaba baska bir psikiyatriye mi gitmemiz lazim
Canım bu tip psikolojik durumlarda eski tanıdık bir doktorun fikrini ben daha çok önemserim. Sonuçta hep bildiği bi insan, objektif olamaz diye düşünme. Tanımasa belki olaya çok başka yerden bakabilir sizi yanlış yönlendirebilirdi. Tabi ki için rahat etmiyorsa git başka bir doktora ama ilk doktorun söylediğiyle başla tedaviye. Sonuç alamazsan bunu da deneyelim diyebilirsin.Dogru soyluyorsunuz. Yrd.doc. dr du gittigimiz esiminde devamli doktoru 6 7 senedir ayni kisiye gidiyordu. Ama baska bir dr unda fikrini alacagim.
Rica ederim.
Olumsuz yorumları okuyunca bazı şeylerin insanın kendi başına gelmeden yorumlamanın ne kadar kolay olduğunu anladım bir kez daha.
Eşiniz içip içip sarhoş gelen, parayı çar çur eden, sizi sabah akşam döven bir insan değil. Bir dönemden geçiyor. Annemi kaybettikten sonra bir dönem içimdekilerin patlaması olarak evdeki eşyalardan hıncımı aldığım oldu. Elimde değildi, o an kontrol edemiyordum, bilinçsiz gibiydim, öfkem yatışınca da bir o kadar pişman oluyordum. Ben eşimle aştım,destek almadım. Ama geçti, inanın şimdi kendi kendime sakinleşmeyi bile başarabiliyorum. Ve evliliğimde de her şey yolunda.
Demem o ki, geçer. Geçmez olarak bakmayın. Bu sadece bir süreç.
Basiniz sagolsun. Aynen esimde oyle anlarda sanki elinde degilmis gibi oluyor hissediyorum anliyorum. Bugün hic konusunu açmadım ozur diledi zaten sabah psikiyatriye de gitmistik. Bende inaniyorum hersey guzel olacak