son asama cift terapisindeyiz

Perlitik

.
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
3.852
4.811
Selam kizlar,
Dun yine berbat bir gece gecirdim.
Esim uzun zamandir icmiyordu. En son tartismamizdan beri daha dogrusu.
Ben arkadaslarimla disardayken esim beni aradi kendine dikkat et, is yerinden birini isten cikarmistim aradi babasi tehtit etti telefonumu kapatiyorum eve gelmene gerek yok eglenmene bak dedi. Tabi ben nasil egleneyim. Hemen eve gectim. Eve bir gittim bizimki zoom. 1 sise sarap icmis. 6 7 tane extra bira icmis. Baktim sinirli hicbirsey demedim. Kufur etti tehtit etti iyki evde degildin adama dunyanin kufurunu ettim dedi. Bosver dedim her insanin bedduasi kabul olsaydi gokten kemik yagardi dedim. Takma dedim birden kalkti dogum gununde aldigim daha 1. Taksitini odemedigim bilgisayari kirdi (bu 3. Kirdigi bilgisayar) kapilarima vurdu 3 kapimi kirdi kapilar kullanilamaz halde. Avizemi kirdi. Durduramiyorum durmuyor. Aglamaya basladi ustunu basini yirtti ya sana birsey olursa diyor. Ne yapacagimi sasirdim kontrol edemedim. Eli kaniyor. Agliyor. Apar topar disari cikardim. Kapiyi kitlicem yan komsu cikti esime oglum sesler duydum dedi. Esim disardan gelmistir teyze dedi. Esim asansore binerken bana iyi misin gozde polis cagirim mi dedi. Bende iyiyim dedim. Asagi iniyoruz cope vuruyor. Arabaya bindik arabaya vuruyor Zaptedemiyorum. Amcasina yazdim. Daha once sadece ona bahsetmistim. Delirdi yine durduramiyorum dedim. Gelim mi dedi gelme dedim. Durduramiyorum cunku. Hastaneye gidelim dedim haberlere cikmak istiyorsan gidelim 4 5 kisiyi doverim diyor. Esimin amcasi doktor belki bana birseyler der diye aradim. Bir yandan araba suruyorum bir yandan ona dinletiyorum gordu kimi aradin diyor bagiriyor telefonu kapattim arama listesinden sildim. Suan kim gelirse gelsin elimden kimse alamaz diyor. Kirmizi isikta duruyorum yandaki arabalara laf soyluyor. Adamlara deli bu birsey demeyin diyorum caktirmadan.polisin Yanindan geciyoruz polise laf atiyor polis belki sofor koltugunda olmadigi icin laf soylemedi. Yuruyene laf atiyor. Cok sukur kimse cevap vermedi. Ben tikandim artik gece saat 12 yi gecti yorgunum travma yasiyorum araba surerken aglamaya basladim ve gozumu kirpamiyorum dumduz tikandim bakamiyorum bir yere konusamiyorum araba suruyorum dur dedi duramiyorum stabil nasilsam oyle devam ediyorum yavas bir hizla. El frenini cekti durduk. Bu sefer kendisi geldi ve anlatti. Kontrol edemedim kendimi olecegim sandim dedi.adamin ettigi beddua kafamda canlandi dedi seni hamile dusundum erken dogum basladi ve ameliyata aldilar seni sen öldün boyle dusundum dedi. Benim takintim sensin sensiz yasayamam kimse dil uzatamaz sana dedi. Dedim boyle seveceksen sevme beni. Bana kimse zarar vermiyor sen zarar veriyorsun dedim. Aglaya aglaya eve geldik. Yatak odasina yatti. Bende oturma odasinda aglaya aglaya uyumusum. Sabah uyandim saat 10a psikiyatriden randevu almistim. Kaldiracagim kapilari etrafi gordum aglamaya basladim. Neyse uyandi ozur diliyor hic konusmadim. Hazirlandik dr a gittik. Beraber iceri girdik. Psikiyatrimiz once esimi dinledi sonra beni dinledi ve esime ben gozdenin yerinde olsam seni coktan bosamistim dedi. Kiz travma yasiyor bunlar ondan cikacak zamanla ne hakkin var dedi. Bende dedim ki hocam ben evlilikten gectim suan tek istegim iyilesmesi normalde elimi bir yere vursam kirk kere open insan boyle biri degil dedim. Insan olarak goruyorum hayatinda ben olayim olmayim iyilessin istiyorum dedim. Esim orada anlatti babam beni icer icer doverdi bilmiyorum belki onlar cikiyor benden suan dedi. Psikiyatrimiz ne olursa olsun bunun asla bahane olamayacagini soyledi ve terapi icin dr onerdi. Randevu aldim. Oradan ciktik esimi eve biraktim. Bana eve simdi gelme gez ben heryeri temizleyecegim oyle gel dedi. Kapilar icin yarin adam gelecek her yeri de temizlemis. Simdi eve geldim kizlar. Uzun oldu kusura bakmayin ozetlemeye calistim. Kirici yorum yapacak olanlar lutfen yapmasin. Tesekkurler.

Psikiyatrimiz fiziksel degil ruhsal bir bagimlilik soz konusu terapi ile asabilirsiniz dedi. Bencede alkol tedavisi olmasi lazim. Acaba baska bir psikiyatriye mi gitmemiz lazim

Psikiyatrimiz fiziksel degil ruhsal bir bagimlilik soz konusu terapi ile asabilirsiniz dedi. Bencede alkol tedavisi olmasi lazim. Acaba baska bir psikiyatriye mi gitmemiz lazim
bence iyice bi araştırıp iyi bi psikiyatriste daha görünün. Alkol tedavisi de görmesi gerekebilir. İnsanlar senelerce okuyup meslek icra ediyolar benim burdan bi şey söylemem uygun olmaz. Sadece bağımlılıklar üzerine de uzman olan bi psikolog veya psikiyatristle de görüşmeniz..

Sizinki de ona bağımlılık .Yapmayın kurtulun.

Inanin suan evliligim gozumde degil. Benim tek derdim iyilesmesi. Soyledim ona da. Evliligi konusmayacam seninle. Durumumuzu sen iyilesince konusacagiz dedim. Mosmor oldu. Aci cekiyorum dedi. Esim degil baskasida olsa gormezden gelemem. Ailesinde is yok bende birakirsam cok daha kotu olur.

Çocuğun yoksa yapma. Yavruya yazık olmasın. Ruh sağlığı belli ki bozuk. Kendisi özünde iyi bir insan olabilir ama herkes de okadar özüne inince iyi. Tedavi olsun muhakkak olmadığı koşulda ya da düzelmediği koşulda ayrılma şansınız varsa ayrılın. Kimse kimseye bu denli yük olmamalı ve kimse de kimseyi sırf evlendi diye çekmek zorunda değil. Tek endişem olur da boşanmak istersen sana rahat vermemesi.Böyle vahşice davranması. Üzüldüm inşallah düzelir.

herkesin bi sınavı var şu hayatta. Kolay bi şey yaşamıyosunuz evet ama hemen her zorlukta bırakıp gidecek olsak ortada yuva kalmaz. Ben sizi takdir ediyorum.

Tedavisini olsun. Kendini toplar iyi olursa evliliğiniz bitmemeli bence. Çünkü dşiniz çabalıyo. Bunu yapmayan çok insan var. Eşiniz de onlardan biri olsa ayrılın derdim.. Baktınız bi düzelme yok o zaman kendi yolunuza bakarsınız.

Bu hayat sizin ,tekrarı yok .Bu yaptıkları normal boyutlarda değil .Zaman hızlı akıyor .Siz ona annelik, babalık,yapıyorsunuz bu sizin göreviniz değil .Bu ayrımı yapın .Onunda eşe ihtiyacı var sizi anne babası gibi kullanamaz .Terkedin onu iyilik yapın.

Dogru soyluyorsunuz. Yrd.doc. dr du gittigimiz esiminde devamli doktoru 6 7 senedir ayni kisiye gidiyordu. Ama baska bir dr unda fikrini alacagim.

Cok tesekkur ederim. Allah a dua ediyorum. Insallah ektigimi bicecegim. Kolay olan birakmak. Zaten esim normal alkol yokken bana kotu davranda 1 dakika durmazdim.

Karakter olarak hic bir zaman zoru gordum mu kacan biri olmadim. Esimin duzelecegine inaniyorum. Zaten evleneli 1 yil olmadi bosanmaya kalksak cekismeli olur ve o zaman daha yipranirim. Suan yuksek lisansim bitti doktora derslerim baslayacak. Is yerinde terfimi verdiler is cok sikintili. Suan icin evliligimi bir kenara koydum ve onu insan olarak gorup iyilesmesi icin caba sarfedecegim. Kimseye anlatmadigim icinde burada sizlerle dertlesmek bana cok cok iyi geliyor.

Cok tesekkur ederim. Allah a dua ediyorum. Insallah ektigimi bicecegim. Kolay olan birakmak. Zaten esim normal alkol yokken bana kotu davranda 1 dakika durmazdim.
bende dua edicem sizin için. İnşallah bi an evvel eşiniz iyi olur evliliğiniz huzurla ağız tadıyla mutlulukla devam eder.. Allah her ikinizin de yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…