Slim in 6

selam Yarenay,

sen hangi videolari indirdin?

merhaba Magrenta,

Allah tamamini erdirsin canim, insallah bir yastikta kocarsiniz... Simdiden mutluluklar diliyorum... sevgiler

selam kızlarr, ben geldimmmm

selam Yarenay,

sen hangi videolari indirdin?

canım ben arama motoruna slim in 6 yazdım, ilk gelen sen de zayıfla diye bir yerdi yanlış hatırlamıyorsam ordan tüm seriyi indirdim. toplam 5 video var.

ilk gün yaptıktan sonra 2 gün yapamadım kızlar, bacaklarım tutmadı, et kırığı olmuştu sanki. amaaaa
dün akşam hem start it up videosunu hem de 12 dakikalık karın egzersizlerini yaptım. çok güzel terletti. ve bugün gayet iyiyim, akşam da eve gider gitmez yapıcam mutlaka. bu kadar terleten bir egzersizin sonuç vereceğine kesinlikle inanıyorum. bakalım yaşayıp görcez.

dün akşam 4. günümdü aralıksız yaptım. önceki 3 gün start it up bittikten sonra karın egzersizlerini de yapıyordum ama dün akşam yapamadım. artık daha rahat yapıyorum hareketleri ve ertesi gün ağrı çok az oluyor. bacakları baya güçlendirecek sanırım çarşamba günü ara verip perşembe günü 2. videoya geçmeyi düşünüyorum. önce bi kendimi dinlicem 2. videoyu yapabiliyor muyum diye. ona göre ya 2. videoya devam edicem ya da ilk videoyu 1 hafta daha devam edicem. şimdilik vücudumda herhangi bir değişim görmedim. zaten diyet falan da yapmadığım için bu kadar kısa sürede bir sonuç beklemiyorum. ama yine de spor yapmak güzelllll

merhaba Yarenay,

nasil gidior canim slim in 6 ile calismalar, faydalarini hissediyormusun? Birde ne zamanlari yapiyorsun sen? calisiyormusun? Ben slim in 6 bir kere yapmaya calistim, ya hizlarina yetisemedim... sen nasil basariyorsun

merhaba Yarenay,

nasil gidior canim slim in 6 ile calismalar, faydalarini hissediyormusun? Birde ne zamanlari yapiyorsun sen? calisiyormusun? Ben slim in 6 bir kere yapmaya calistim, ya hizlarina yetisemedim... sen nasil basariyorsun

gayet güzel gidiyor canım çalışmalarım. henüz faydası var diyemem. zaten 4 günde birşey beklemiyorum. sadece git gide daha rahat yapıyorum hareketleri. dün gece 12'de yaptım ona rağmen şuanda hiç ağrım falan yok çok şükür. ilk günler çok zorluyor ama siz de kendinizi zorlarsanız yapabilirsiniz. ümitsizliğe kapılıp bırakmayın bence. ben çalışıyorum canım. eve gelince önce yemeğimi falan ayarlıyorum, sonra sporumu yapıp duşa giriyorum. hem duş rahatlatıyor da.
şuanda rahat rahat yetişiyorum onların hızlarına. bakalım yarın ilk bölümün sonu. bir gün tatilim var sonrasında ikinci videoya geçiyorummmm

insan yaptıkça kendine güveni geliyor. evimde henüz tartım yok. başladığımda kilom 57 idi. bugün eşim erken gelirse alcam tartı. bakalım bir gelişme var mı

uzun zamandır leslie yapıyordum. sanki biraz incelme oldu ama 10 gün kadar ara vermiştim. sıkılmıştım da lesliden. gece rüyalarımda bile walk, walk, walk diyen halini görüyordum. neyse bugün slim in 6 nın şu ilk serisi varya start onu yaptım. ölüyorum sandım ya. felaket ter attım. ama ben karın hareketlerini yapamıyorum. çok acı çekiyorum. zamanla yaparmıyım acaba.

canım emin ol zamanla yaparsın. daha ilk günden onlarla birebir yapabilsek zaten emin ol kilo derdimiz olmazdı sen sadece kendini zorlayabildiğin kadar zorla. 1 tane fazla yapsan ertesi gün 2 tane fazla yapıyorsun. benim bugün start it up'ın son günü.

merhaba kizlar,

vallah dün bende ilk defa Slim in 6 Start it up paketini yaptim, inan bende baya bir ter attim, yapabildigim kadar yaptim... aksam bacaklarim tutmaz hale geldi , hele bugün zor hareket ediyorum desem yeridir. birde ise arabayla geliyorum ya, araba kullanirken bile aciyo bacaklarim .. ama pilatese ilk basladigimdada ayni sey olmustu, karin kaslarimda... dün mesela karin kaslarini calistirdigi seyi de yaptim, karnimda aci yok, sadece bacaklarda var... demek ki karin kaslarim iyi alismislar...

Bugünde yapacagim insallah, ama aksama misafirler gelecek..onlar vakitli giderlerse yaparim, en azindan agrilarim gecer ertesi güne...

Pes etmek yok arkadaslar, devam... bu göbisi eritecegim ben... ve 2-3 kilo fazlamdan kurtulacagim..

hadydiii bol hareketli günlere el ele...

Selam kızlar bende varım
programa göre uygulayamasam da haftada 5 gün yapabiliyorum
bacak ve basen bölgesinde incelme oldu ama ara verdiğim için
tekrar 1.videodan başladım umarım ara vermeden devam ederiz :80:

selam Jean,

hosgeldin aktif bayanlarin arasina ), hafta da 5 gün yapabilmek cok iyiii - demek incelme oldu sende.... insallah bizdede olur ya... ben daha dün basladim... aslinda ölcmek gerek öncesi ve sonrasi diyebilmek icin...

iyi fikir, ölceyim bende bari ... kizlar izlenimlerimizi burada paylasalim olur mu?

selamlar

selam Hatice bende dün başladım
önceden düzenli yapmıştım 3.haftada inceldim
sonra 2 hafta ara verdim ve maalesef ilk videodan başladım
ölçmek lazım haklısın ama mezuram yok :)giydiklerimden belli olur artık
haftada en az 4 en fazla 5 kez yapabiliyorum
diyet ve bol suyla devam ediyorum
güzel gelişmeleri yazarız inş :13:

selam jean,

benim bugün ilk haftam bitiyor. ama ben diyet yapmıyorum. sadece olabildiğince çok su içmeye çalışıyorum. yarın tatil günüm o yüzden sadece karın egzersizlerini yapcam. benim sorunum daha çok bel çevrem ve göbişle. ama bacaklarım ve baldırlardan biraz giderse de sevinirim yani. çünkü biz ailecek alttan kilo alıyoruz. belim incedir ama alt genişleyince hoş olmuyor. bakalım hep beraber birbirimize yardımcı oluruz. şu anda 3 kişiyiz sanırım. bizi duyan gelir diye düşünüyorummm

canım benim boyum da sana yakın 1.68 kilomda 63.5 sadece bacak ve basenmden şikayetçiym acaip kalın bende dikkat etmeye başladım tatlıyı flan kestim buna başlamak istiyorum bacakların inceldimi sen çok güzel sonuçlar almışsın çünkü 15 haziranda kep töreni var bacaklarm incelsin birde 63.5 dan 55 e düşiyim istiyorum ama bacaklarım incelsin işte çnkü üst tarafım çok ince zaten.. yarın başlasam 5-6 haftam var sanırım yeterli olur.. bana da özelden videoların linkini msj atablirmsn acaba? şimdiden teşkkr ederm..

bende geldimm:) yarın başlıyorum inşallh videoları blursam:) bnmde sorunum bacak baldır basen.. boyum 1.68 kilom 63.5.. rejim değil ama tatlı kızartma flan yemiyorum bikaç gündür bakalım 5 hafta sonra kep töreni var inşallh gider bacaklar

Hoş geldin tweety
sen de zayıfla.com dan indiriyor kızlar bana arkadaşım indirmişti
o yüzden link atamıyorum
hazirana kadar çok yol alırsın hele bide düzenli yaparsan
1,5 ay düzenli yaptım hem karın hem bacak hem basenlerim inceldi

şimdi de sporunu yaptım ara öğünü yedim geldim :)

aktif kizlar günaydin,

yeni katilanlarda hosgeldiler, tweety, hosgeldin canim... dün ikinci defa Start It up cd´sini yaptim, agrilarim biraz hafifler belki diye , kizlar inanin bacaklarimi kipirdatamiyorum yaptigim günden beri ama kaslarim hamlamis iyice de ondan oluyor, demek ki ise yariyor diye düsünüyorum...

bugün 3cü günüm olacak Allah izin verirse.. Pilatese baslamistim Ebru Salli´yla ama ona devam etmedim... ama bu sefer kararliyim, göbisimi yok edecegim...bu slim in 6 daha hareketli...insallah hepimize faydasi olacak kizlar... pes etmeden yapalim

bu arada boylarimizi ve su an ki kilolarimizi yazalim ne dersiniz ve ulasmak istedigimiz ideal kiloyuda... ben basliyorum:

Boy: 1.52 - Kilo: 54 - 55 Kg - Ideal istedigim kilo ise 51-52 Kg

gününüz hareketli olsun kizlar

selam :)aynı şekilde arka bacaklarımda ve popomda ağrı var ama cidden işe yarıyor
ben yaparken terliyorum
karın hareketlerine gelince ebruyu anmamak elde değil
sevgilim hep derdi ama inanmazdım ebruyla spor mu yapıyorsunuz
sanki oyun oynuyosunuz üff püff diyordu doğru valla
kaç ay platesle uğraştığıma değmedi

54 kilo olarak o kadar dert etme canım
senin kilon 1 ayda gider
ben yazmayam utandım

merhaba Jean,
inan bu start it up hareketlerini yaparken bende baya bir ter atiyorum, iyi oluyor aslinda.. her yerimizin agrimasindanda faydasi olacagini anlayabiliyoruz ... Ebru Salli ile pilateste bu kadar ter attigimi hatirlamiyorum. Pilates biraz daha sakin... insanin kendini dinlemesine yardimci oluyor hareketleri yaparken...

Insallah dedigin gibi kilom 1 ayda gider.. sekerli abur cubur yememeye calisiyorum, zaten yaklasik 2-3 yildir caylarimi falan sekersiz iciyorum...

Kilonu yazip yazmasanda olur.. sorun degil... sen ne isinde calisiyorsun Jean?

merhaba
start it up ta bugün benim de 3. günüm olacak. bacaklarım felaket ağrıyor. merdiven inemiyorum. ama yine de yapacağım. tabi dün çok iyi yapamadım. çok cıdı bacaklarım.

boyum: 1,67
kilom pazartesi günü 63,8 idi. pazartesiden beri diyet denmesede yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.
60 olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…