Slim in 6

ya kızla ben yapamıyorum. geçen hafta pazartesiden perşembeye yaptım. ama olmuyor. çocuk anca 10 da uyuyor. başlıyorum. bitti duş aldım falan diyene kadar saat 11'i geçiyor. gün boyu da işteyim. çok istiyorum devam etmeyi bu kadar ara verince sıfırdan mı başlamış olacağım. yada haftada 4 gün falan yapsam faydası olmaz mı yaaa..

canım senin durumun zor tabii. işten gelir gelmez yapma şansın da yok. bence mümkün olduğu kadar yap sen. eminim o kadarı bile yeter, tabii yediklerine de dikkat etmen şart bence. start it up'ı rahat yapınca ramb it up'a geçersin kafana göre. önemli olan mümkün olduğu kadar çok yapabilmek bence.

bende tam bu durumdayım :)
yarın düzenime geri dönüyorummm :80:

günaydin kizlar,

yarenay - bende senin gibi karnim sistimi su icemez hale geliyorum.ama kendimi zorluyorum , dün aksam bende start it up´in ikinci haftasina basladim, ya hareketleri baya yapabiliyorum artik, ilk hafta neydi o - öldürdü beni tam, dün aksam ayrica start it up´tan sonra streching hareketlerini ve birazda six pack hareketlerinden yaptim.. ama karin egzersizlerini tam yapamiyorum daha.. insallah o da olacak... Benim regl´imde yavasladi, ondan yapabiliyorum... bugünde devam edicem iste... ben daha tartilmadim, evde tartim yok... bir akrabam ev hediyesi alicam sana dedi, o yüzden almamistim - olmazsa eczanede bari tartilayim
===========================================

selam jean,

ah su tatlilar olmasa iyi olacakta - ama kendimize hakim olmamiz gerek... sen hangisindesin simdi, start it up´tamisin jean? kas agrilarin gecmistir seninde degil mi?

ya kizlar ne güzel biseyleri paylaasabilmek degilmi?
============================================

bol hareketli günler kizlar

selam kelebek2005,

canim hafta da 4 gün yapsan bile yeterli, bence önemli olan azda olsa düzenli olarak yapabilmek. Start it up´i rahat yapabilene kadar onu yap, ondan sonra diger bölüme gecersin.

Bazen bende senin gibi 11´i gectikten sonra yapabiliyorum... dün aksam mesela saat 10´da basladim, 11´e kadar yaptim

sakin birakma yapmayi, 4 günde yeter inan... hadi bol egzersizli bir gün diliyorum... selamlar

Selamlar,
ben slim in 6'yı daha önce yapmayı denemiştim ama her defası hüsran olmuştu. Yapamıyorum diyerek bırakmıştım. Ama şimdi yeni bir versiyonu çıkmış. Yine slim in 6, ama biraz hafifçe sanki. Dün onu yapmaya başladım. Toplamda 35 dk idi egzersiz, ben 18 dk kala yani tam ortasında su koydum. Bırakıp slim&limber yaptım. Ve o sırada bile şırıl şırıl terlemeye devam ediyordum. Bugün de bacaklarım, popom ve kollarımın üstleri yanıyor. Ne zaman hareketleri onların hızlarında ve sonuna kadar yapabilirim bilemiyorum...

yordam, vazgeçersen olmaz canım. mümkün olduğu kadar zorla kendini. arada biraz dinlen yürüyüş yapar gibi, sonra devam et. zorlamazsan yapamazsın. bu bacak ağrın falan da geçiyor birkaç günde. ama ara verirsen hamlaşır ve bir daha yaptığında yine aynı şekilde ağrır bacakların.

haticecan ben de dün sıfırlamış saydım kendimi. yani önceki günleri sildim ramb it up'tan. 2 hafta yapıcam bu akşam 2. günüm. önceki 3 gün yaptım ya şimdi daha rahat ve daha çok yapabiliyorum. eminim 2 hafta sonunda onlar kadar rahat olmasa da sonuna kadar yapabilcem.

===========================
selam yordam,
Yarenay´in da dedigi gibi sakin birakma, inan sadece ilk hafta zorlaniyorsun, benimde ilk hafta bacaklarim öldü inan ki, araba kullanirken, oturup kalkarken hep eziyetti yani.. ama birakmadim devam ettim. Bu hafta 2ci haftam ve agri falan yok... simdi daha kolay onlarla beraber yapabiliyorum. taki cok yoruldum, hafif dinleniyorum. Ondan sonra yine devam.
Yeni versiyonu var demissin, sen nerden izleyip yapiyorsun? Ben youtube´da arayip oradan yapiyorum.. bana özel´den linki verebilirmisin?
======================================
Evet Yarenay, ben taki hareketleri ne zaman kolay yapabiliyorum, o zaman diger bölüme gecicem, ama bu hafta sonuna kadar sanirim start it up´i iyi yapabilecegim )
==================================

Kizlar pes etmek yok, devam... bu hareketler hem vücudumuzun zindeligi icin iyi bence.. zaten bütün gün büro´da otur otur hareket etmiyoruz... )

ben de senle aynıyım haticecik
2.hafta daha rahatım,ağrım olmuyor
hatta bugün arkasından karın hareketlerini de yaptım
azcık zorlandım bazen durdum ama başardım
inş yakın zamanda kilo vereceğiz
regl dönemi tatlı krizi çok zor tarçın tavsiye ederim azcık azaltıyor :)

Yaa bana şimdi bugün de bacaklarım ağrıyo olsa bile yap mı diyorsunuz? :18:
Ben henüz özelden mesaj atamıyorum. Ama burdan biraz şifreyle söyliyim :) Google'a "slim in 6 rapid results yeni versiyon" yazıp aratınca karşına çıkacaktır. Torrentten indirmeyi biliyorsan aynı şekilde "slim in 6 rapid results" yazarak da videoları bulabilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

günaydin Jean,
Tarcin tavsiyen icin tskrler, denerim. Start it up 2ci hafta gercekten ilk haftaya göre daha rahat , neydi o ilk hafta ya, iste falan yerimden kalkip yürürken agriyordu bacaklarim . Dün aksam ramp it up´i izledim söyle bir göz ucuyla aboooo o start it up´in gelistirilmisi - daha zor görünüyor, ondada galiba iyi ter aticaz . sende start it up´tasin daha degil mi Jean?
===========================================================
Selam yordam,
Bacaklarin agrisa bile yavas yavas yapman gerek, yoksa agrilarin gecmiyo, yapa yapa aciliyor kaslar. Cünkü su ana kada spor yapmadigimizdan iyice hamlasiyoruz. Ikinci hafta sende daha rahat yapacaksin inan...
============================================================

selamlar

evet canım start it up yapıyorum
daha rahat yapıyorum artık
ramp it up daha hızlı ve daha değişik ve çok hareket var
o da ilk hafta zorluyor ama ikinci hafta yine rahat
haftaya geçelim ramp it up a :)

evet canım start it up yapıyorum
daha rahat yapıyorum artık
ramp it up daha hızlı ve daha değişik ve çok hareket var
o da ilk hafta zorluyor ama ikinci hafta yine rahat
haftaya geçelim ramp it up a :)

tamam canim,

haftaya ramp it up´liyoruz - gazamiz mübarek olsun ... hadi tüm bayanlar spor yapmaya.. hamile kalmadan vücudumu sIKIlastirmam gerek... yoksa sonra zor spor yaparim..

Ebru Salli´ya bakiyorumda, kadin 2 cocuk dogurmus gibi degil, gayet ince ve kilo fazlasi yok, göbek möbek yok - o yaptiysa pilatesle bizde yapariz slim in 6´le... haksizmiyim?

sevgiler

yaparız tabiii
arada diyet başarı öykülerini okuyorum iyi geliyor :80:

bende başladım kızlar start it up 15dk sürüyo dimi,acaba diom yanlış video mu indirdim,zorlanmadım pek

bende başladım kızlar start it up 15dk sürüyo dimi,acaba diom yanlış video mu indirdim,zorlanmadım pek

hayır canım 15 dk sürmüyor,eski seri 25 dk yeni seri 30 dk dan fazla,acaba slim limber ı (esneme videosu) mı indirdin ya da pack(karın videosunu)

hayır canım 15 dk sürmüyor,eski seri 25 dk yeni seri 30 dk dan fazla,acaba slim limber ı (esneme videosu) mı indirdin ya da pack(karın videosunu)

evet slim six pack miş indirdiğim canm ya sağol.

benim göbek var baya bun packi yapmaya devam etsemmi kaçgün yapılıyo bileniniz varmı kızlar

evet slim six pack miş indirdiğim canm ya sağol.

benim göbek var baya bun packi yapmaya devam etsemmi kaçgün yapılıyo bileniniz varmı kızlar

sevgili nidah,6 gün yapıp 1 gün ara vermen gerekiyor,istediğin sonuca ulaşana kadar bu videoyu yapmanda sakınca yok,yalnız bu videoyu yapmadan önce yarım saat ısınmanı tavsiye ederim(yürüyüş yapabilirsin),yağ yakımın hızlanır.

Son düzenleme:

tşk.ler canım,start it up serisi nasıl karın bölgesi için ideal olurmu yoksa buna devam etsem yetermi

tşk.ler canım,start it up serisi nasıl karın bölgesi için ideal olurmu yoksa buna devam etsem yetermi

sevgili nidah,slim 6 programı daha çok bacak çalıştıran bir program,armut vücutlara yönelik,bacaklarınla ilgili bir sıkıntın yoksa sana bu programı tavsiye etmem,karın bölgesi için daha etkili programlar araştırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…