- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
arkadaşlar ben slim in 6 da 6 haftayı bitirdim(arada yapmadığım zamanlar oldu),gerçekten çok etkli video yapmanızı tavsiye ederim,ilk başta zorluyor ,hatta ilk yaptığımda ben çok kötü olmuştum bacaklarım tutmamıştı,nasıl bir insan yapabilir bunu demiştim,ama inanın şimdi o kadar kolay geliyor ki arada bir-iki hafta atladığım tam yapmadığım için 2 hafta daha devam edeceğim,yeni başlayacak olan arkadaşlara tavsiyem gerçekten etkili,pes etmeyin zamanla alışıyorsunuz bir de asla ısınmadan yapmayın en azından slime geçmeden önce 2 millik leslie ile bir yürüyüş yaptıktan sonra başlayın,ve slimin yeni serisini indirin eskisine göre gerçekten çok kolay,bir de slim limber (esneme) videosunu yapmayı sakın ihmal etmeyin,eğer yapmazsanız ağrınız olur,bir de başta ham olacağınız için de ağrı muhakkak olacaktır ama 4-5 gün sürüyor genelde,ben bu süre boyunca 10 kilo verdim tabi diyet te yaparak,gözünüz korkmasın slim zor değil.
selam kustinoro,
tavsiyelerin icin sagolasin. Gercekten denemek ve pes etmemek lazim. Bende bir baslayayim helede.. Sen sey yazmissin, Slim´in yeni serisini indirin" acaba bana özelden link´leri yazabilirmisin? Sanirim özelden yazmaya izin vardir? Eger o da yasaksa ok, anlarim.
Tesekküler
Saglikli güzel günler