Bende burn ıt up yapıorm bugun ıkıncısını yaptım valla arkadaslar bu programın nekadar faydalı oldgunu bılseler burdan cıkmazlar emınım:))kalcam resmen havaya kalktı ve attıgım tekmeler sayesnde bacaklardada ıncelme basladı karın desem zaten tam ıstedgm gıbı kesınlıkle tavsıye edıorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aa çok iyi vallaBen başka bir sitede ilk videoyu 1 hafta 2.sini 2 hafta 3. videoyu ise 3 hafta yapmak gibi bir seçenekte görmüştüm siz nasıl yaptınız ilk videoyu 2 hafta olarak mı ?
Evet aynen bende bırıncısı bı hafta ıkıncısı ıkı hafta yaptım ve suan ucunsundeyım ınanılmaz etksını gordum yaa ben daha bole ter attıran ve heryerımı calıstıran bı spor yapmamıstm:))kesınlıkle onerırım sızede ınsallah sızde faydasını bu denlı gorursunuz:))
Ya çok iyiymişBende kararsızdım ama şimdi diğer hafta 2.videoya geçmeye karar verdim biraz değişiklik olsun en azından.Bu iki haftadan sonra tatile gidicem orada da yapmayı düşünüyorum inşallah bu 6 haftayı tamamlarım.Valla içime yine istek geldi İnşallah istediğimiz sonuçları alırız.Burda sonuçları paylaşırsak daha iyi olur hem hırslanırız bırakmayız sporu
Bende bu uc hafta bıtınce tatıle gıdıcem:))ınsallah hepımızı ıstedgımız sonucları alırız arkadasm valla ben dedıgım gıbı sımdıden gordum bıle kalcam resmen kalktı aynaya bakıp bakıp duruorm ınanamıorm:)))karnım sabahları zaten ıcıne gıdıo resmen aksamlarıda fena deıl bıde bacaklarm ıncelırse yemede yanında yat😋😋hadı bakalm bırakmak yok ben smdıden hazırladm matı bılgısayarı vs yarın sabah altıbucukta kalkp ıse gıtmeden once yapcam☺️☺️
Canmmm supersınnn sennn:)aynen bendede fena bagımlılık yaptı sormaa evet canım bırgun ara verıosun bende ole yapmıstım bende ıkıgundur yemedgm sey kalmadı dondurma cıkolata ama kılo vermısım bıde ıncelmısım bı kotum vardı olmuodı bugun gıydım tas gıbı oldum ayıptr solemesı:))canm bak ıkıncıyı bıtır ozaman buyuk fark gorceksın ben hala kalcama ınanamıorm gobegmde aksamları bıle sısmıo fazla sabahları zaten dumduz ahh canmm ınsallah ıstedgmz gıbı olurrrr:))
Canım lastık almadım ben bıde dambella yapıo bırısı eger dumbelın varsa onla yap bende vardı ben onla yapıorm eger o da yoksa su şişeleryle yap zaten lastık sart deıl oyuZden bırıde lastık olmayan ıcın dumbella gosterıo ayyy bakk gorceksın bu da bıtsın vucudundakı farklılıga sende sasrcaksın:)))benm ucuncusunun yarın bı haftası bıtmıs oluoooooo😄😄😄
Ay çok sevindim şimdisu şişesiyle yaparım Benim zaten şu basenler popo bacak yani alt bölgem sorunlu.Bacaklarında inceldi mi seninde.Tatile çıkınca orda da yapıcam umarım azimliyim bırakmıcam Ay hadi heycanlandım yine gitsin şu yağlar
Aynen canımm bende basen ve bacak sorunu vardı basen sorunum ortadan kalkmaya basladı:))popo zaten bıldıgın tas gıbı olup havaya kalktı:))bacaklardada ıncelme var ama ıstedgm kadar deıl ınsallah onuda halledıcem canım supersın bırakmakk yokkk:))hatta benm program bıtınce ben yınede bu ucuncusunu haftada uc kere falan yapcam ayrıca yuruyuste yapcamm gıtsınnnn yaglarrr gelsınnnn tas gıbı vucutlarrrrr:)))))
Ay tebrikler canım yaDarısı başıma Bende yarın 2.videoya başlıcam bakalım yazarım sonrasında.Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama anladım ki yazın o kadarda dikkat edemiyorum dışarı çıkıyosun sürekli dışarda canın onu bunu çekiyor derken arada kaçırıyorum ama tatile çıkınca birde yüzmeye başlıcam o da iyi gelir az da olsa en azından :))
Cokk tskederm canım ınsallah darsı basına bugun ıtıbarıyle ılk haftam bıtmıs bulunmaktaaa yarın dınlenmece:)))aynen dedıgıne katılıorm bende kendımı bazen tutamıorm ama sunu farkettm ben bu egzersızı yapmadan once farklı egzersızler yaparken fazla kacrdgmda kılomda deısıklık oluodu ama nedense bunda dondurma cıkolata falan yıyorm ama masallah dıyelm:)olmuo demekkı super bı egzersız bu yaa ben cok sevdm zaten bu egzersızı 56kılo veren bı bayandan ogrenmıstm o da dıodu ınanılmaz etkılı dıe hadı son gaz devammm:)))
Canım şimdi 2.videoyu yaptım valla çok terledim 2 kere dinlendim su içmek için birde bazı hareketleri tam yapamadım özellikle yerde yaptığı kalça hareketlerinde dinlendim çok yordu çünkü..Umarım 2 3 defadan sonra iyice hepsini yapabilirim.Bu haftanın sonunda resmimi tekrar çekip inceler sonuçları söylerim..
Supersın canım bende bu ucuncude ılk yaptıgımda cok zorlanmıstım ama sonradan alıstım olabılır bole sakın bırakma canım ınsallah ıstedgımız sonucları alcaz sabırsızlıkla beklıormmm:))
Merhaba kızlar
Slim ben de yaptım bir ara 3. Düzeye hiç geçemedim ama kalçam falan çok güzel şekil almıştı. Eylül de ben de katılacağım inşallah size