Slim in 6

neden burda kimse yok!!!herkes zayıfladı da o yüzden mi uğramıyor acaba :) ben devam ediyorum ramp it up 2. haftadayım.yeni birşey deniyecem termal şortum vardı onu giyip yapıcam bakalım sonuç nasıl olacak.umarım hepiniz istediğiniz görüntüye kavuştuğunuz için uğramıyorsunuzdur

slim in 6 e devam eden yok mu kızlar.tek başıma mı kaldım yaaaa :2: ben ramp it up 2.haftadayım yarında yapcam pazartesi son parta geçecem.bu arada jillian 30ds ye başladım ve akşamlarıda callan yapıyorum bakalım sonuçlar nolacak?

birileri sesimi duysun bıraktınız mı slim i?

merhaba canım ben de slim e başlamak istiyorum nerden buldun videolar ya ben bulamadım:26: bir indirebilirsem bende yaparım senle

merhaba canım ben de slim e başlamak istiyorum nerden buldun videolar ya ben bulamadım:26: bir indirebilirsem bende yaparım senle

sonunda sesimi duyan oldu.canım google a slim in 6 hanımefendi yaz çıkan siteden indir. ben 5. haftaya geçicem pazartesi...indirirsen beraber devam ederiz

sonunda sesimi duyan oldu.canım google a slim in 6 hanımefendi yaz çıkan siteden indir. ben 5. haftaya geçicem pazartesi...indirirsen beraber devam ederiz

slim i indirdim bide jillianın videosunu indirdim bana jillian daha çok haraket sağlıyomuş gibi geldi sen en çok hangisinden fayda gördün canım:26:benim çok zamanım yok sadece birini seçmem lazım

slim i indirdim bide jillianın videosunu indirdim bana jillian daha çok haraket sağlıyomuş gibi geldi sen en çok hangisinden fayda gördün canım:26:benim çok zamanım yok sadece birini seçmem lazım

canım ben slim de 5.haftadayım kondisyonum yükseldi bu sayede jillianı yapabileceğimi düşünüyorum.eğer kondisyonun iyise kalbim vücudum dayanır diyorsan jillian yap,bende bugün başlayacağım jilliana 30ds den başlayacağım bitince ripped e geçerim.hareketler benzer ama jillianda daha hızlı ve ara vermeden yapman gerekiyor ve daha çok terletiyor.jillianda mola vermeden yapın diyor yarım saatlik 3 part var.herbiri 10 ar gün yapılıyor.karar senin şekerim...

offf bu sabah slim i tam yapamadım 30dk dan sonra pilim bitti regl olucam tansiyonumda düştü karın hareketlerini yapıp duşa girdim çünkü ter içinde kalmıştım.esnemeleride duştan sonra yaptım.akşam jillianla callan yaparım dedim ama jilliandan sonra da dayanamadım 10dk karın hareketi yaptım 10dk tiffany yapıp bıraktım.evolutionda kaldı.
yarında hastane işleri var slim iptal akşama sadece jillian yaparım artık.herkese kolay gelsinnnn

yaa bu jillianın videosu öldürdü beni spor yapmaya daha yeni başlıyorum ban sanırım ağır geldi biraz.kaş yaparken göz çıkarmayalım.en iyisi slim yapim ben jillian için vücudumun hazır olması lazım

kızlar jillian nedir acaba ? hiç duymamıştım ?

canım jillian diye bahsettiğimiz jillian michaels diye bi kadın var the biggest loser da da antrenörlük yapmış onun videosu.internette jillian michaels 30 day shred diye aratırsan çıkar videosu.30 günde incelme sağlıyomuş yapanlar memnun ama ben dayanamadım.hiç spor yapmadan birden dalınca yürüyemez oldum

evet canım önce vücudunun hazır olması lazım ben slim de 5.haftadayım ama jillianı tam olarak yapamıyorum desem yeridir.buarada slim in 6 in 3.videosunu 3 hafta yapmayı düşünüyorum onuda çok zor yapıyorum çünkü regl dönemi zor geçiyor

buarada bugün hastaneye gittim doktoruma spor yapıyorum 2 aydır ancak kilo veremiyorum üstelik şişiyorum dedim.hormonlarım kontrol edilecek kan verdim.sabah pantolonlar olmadı deli oldum ya kendimi zayıflamış hissediyorum göbeğimin küçüldüğünü hissediyorum ama iş kıyafete gelince sanki 10 kilo almış gibi dizimden yukarı çıkmıyor çıksada adım atamıyorum o kadar sıkı.öncesinde göbeğim pörtlemiş gibi hissederdim içime çekmeye çalışırdım tek fark göbeğimi içime çekemiyorum rahatım o konuda.bakalım haziranda bitsin sonucu o zaman görcez

canım spor yapınca şişiyomuş bacaklar galiba. sanırım ondan olmuyo pantolonlar.ben şuan 70 kiloyum vermem gereken 10 kilo var.önce hızlı zayıflamak adına cardio yapim diyorum sonrada kasların şekle girmesi için pilates ya da cal yaparım.

bacaklarım öncesinde yumuşacıktı birde iğne kullanıyorum o yüzden önü arkası heryeri selülit olmuştu jöle gibi sallanıyordu ama şimdi sıkı hatta neredeyse taş gibi.ama hiç incelme yok,başlangıç 57cm,bugün ölçtüm 58 cm olmuş.dün düşündümde pantolonlar olmazsa olmasın bacaklarım vücudum sağlıklı olsunda.kalın ama görüntüsü güzel bu programlar bitsin KPSS ye gireyim çıkayım o dertte bitsin platese başlar inceltirim

benden başka slim yok herhalde :) gerçi bende bıraktım 5 hafta yaptım son video bana göre değil bir haftam kaldı ama yapamıyorum.ben de bu hafta ripped in 30 a başladım sabahları ripped akşamları 30ds yapıyorum.
slim in 6 i merak edenler için anlatayım.gerçekten inanılmaz kondüsyon sağlıyor.vücudumu elbetteki şekillendirdi kaslarım var bacaklarımda karnımda hissediyorum ama üzerindeki yağlar yüzünden tam belli olmuyor.2-3 cm lik bir incelme sağladım buarada bacaklarım artık 56 cm.slim sayesinde artık jillian ın bütün videolarını yapabiliyorum rahat rahat.ben artık bu topicde yokum slim maceram bitti.artık jillian micheals topicinde olacağım.

slim i denemek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim gerçekten insanı güçlendiriyor.zaten turbofire p90x gibi programlarda da başlamadan önce mutlaka slim in 6 yada onun gibi fitness programlarını bitirmiş olmanız isteniyor.yani slim in 6 ve benzeri programlar aslında vücudu daha zor programlara hazırlama amaçlı,bir nevi warm up kısmı.herkese başarılar umarım hepinizistediğiniz vücuda kavuşursunuz

bende level1 de 4. günümdeyim buna bide jillian ekledim toplamda 1 saat spor yapmış oluyorum ve inanılmaz ter attırıyor inşallah yılmadan tamamlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…