Slim in 6

slm arkadaşlar sanırım şu sıralar yapan kimse yok slimi.... benim kurtarıcımdı bi zamanlar:)) kışları 55 ten 59-60 a çıktığımda hemen bi kaç haftada etkisini gösterirdi acaba şimdide işe yarar mı ki çünkü çok kilo aldım bugün başlıyorum umarım bi 10 kg verebilirim 2-3 ay içerisinde

ewet bugün başladım ben yapmaya .2 videodan başladım ama sondaki hareketlerin bazılarını ve şınavları yapmadım boyun fıtığı olduğundan ...

çok uzun bir aradan sonra bugün tekrar başladım. kol, bacak, göbek, kalça heryeri çalıştırıyor. düzenli yapılırsa müthiş sonuçlar veriri. daha önce yaptığımda faydasını görmeye başlamıştım ama bıraktım sonmradan.

slim in 6 nın yenı versıyonu cıkmış kızlar ben bende slım ın 6 var leslıe 1 var ama slım ın 6 nın yenı versıyonunun lınkı olan var mı elınde

Selam kizlar bende araniza yeni katilanlardanim artik nerdeyse 3 rakamlara cikicam hadi desteginizi bekliyorum cesaretlendirilmeye ihtiyacim var ama azimliyim koca gobegimden kurtulucam

Bu Kadar yararli egzersiz video topigi nasil yorumsuz kalir yahu
Nerdesiniz slimciler ?

Ben uzun bir aradan sonra dün tekrar start it upla basladim
1.levele 10 gün Kadar devam etmeyi düsünüyorum.
Kol, bacak ve karin bögesini inanilmaz calistiriyorr.
Ben kollarimdan yana sikayetciyim,
1. Level tam anlamiyla Kollar icin diyebilirim..
Haydin toplanalim tekrar...

Merhaba arkadaşlar bende göbek ve bacaklarimi eritmek için egzersiz programı arıyorum dum acaba bu program göbek ve bacak için etkili olur mu

Merhaba arkadaşlar bende göbek ve bacaklarimi eritmek için egzersiz programı arıyorum dum acaba bu program göbek ve bacak için etkili olur mu

ilk etap kol agirlikli, tabi bacaklar ve göbekte calisiyor ama Kollar Kadar degil.
2. Level ve 3.level göbek bacak agirlikli.. ama öncesinde kondisyon kazanman icin
1.levelden baslaman gerekli

ilk etap kol agirlikli, tabi bacaklar ve göbekte calisiyor ama Kollar Kadar degil.
2. Level ve 3.level göbek bacak agirlikli.. ama öncesinde kondisyon kazanman icin
1.levelden baslaman gerekli

canım ben önce 20 dakika koşu bandında yürüyüp sonra level 2 ve 3 ü yapmaya başlıyorum
acaba koşu bandı yerine dediğin gibi level 1 den başlamak dahamı iyi olur

canım ben önce 20 dakika koşu bandında yürüyüp sonra level 2 ve 3 ü yapmaya başlıyorum
acaba koşu bandı yerine dediğin gibi level 1 den başlamak dahamı iyi olur

Kosu bandi mantikli, vucüdün isinmis olur.
Tavsiye edilen sekilde baslamalisin yani 1.etabi es gecme derim.
Hem de dedigim gibi kollari cok iyi calistiyor

Vee bugün 4.günümdü.
egzersizin sonunda pestilim cikiyor ama sonrasinda inanilmaz rahatlamis oluyorum :)

Vee bugün 4.günümdü.
egzersizin sonunda pestilim cikiyor ama sonrasinda inanilmaz rahatlamis oluyorum :)

Bende bu egzersizler i yapınca cok rahatliyorum ve gun içinde de daha dinamik oluyorum
yalnız bu egzersizleri yaparken belim çok ağrıyor
Acaba bir yerde bir şeyi yanlış mı yapıyorum

Bu topige niye ragbet yok ? Nasil faydali oldugunu bilseniz bu topicten cikmazsiniz..
Ben ramazan nedeniyle ara vermistim tekrar basladim bugün 3.günüm
bu sefer start it up yerine ikinci asama yani ramp it up ile basladim
iyiki de öyle yapmisim, 2 gündür vucüdümdaki neredeyse cogu kasin calistigini hissediyorum
1 ayin sonunda sonucu heyecanla bekliyorum.. Hirsla devam edicem.

Son düzenleme:
Bende bu egzersizler i yapınca cok rahatliyorum ve gun içinde de daha dinamik oluyorum
yalnız bu egzersizleri yaparken belim çok ağrıyor
Acaba bir yerde bir şeyi yanlış mı yapıyorum

Mutlaka yanlis bir hareket vardir yoksa agri olmazdi ya da bel fitigi sorunun da olabilir.
Ani hareketlerden kacinmalisin ve popo calistirma hareketine ne bele ne dize yüklenmiceksin
Popo altindaki kaslarina yükleniceksin

Canım ne durumdasın yapmaya devam ettin mi bende yeni başladım.Start it up bile zorladı bayağı açıkçası.Diğerlerini nasıl yapıcam bilemiyorum.

Canım ne durumdasın yapmaya devam ettin mi bende yeni başladım.Start it up bile zorladı bayağı açıkçası.Diğerlerini nasıl yapıcam bilemiyorum.

Cook iyi gidiyordum maalesef yarida birakmak zorunda kaldm. Sil bastan baslayacak hevesim yok suan :/

yarın bende başamaya karar verdim iyi sonuç alanlar özellikle de bacaklarında incelme görenler paylaşırsa çok sevinirim

Selam arkadaslar bu konuya neden ragbet yok cook sasırdım suan ramp it up besıncı gunumdeym ve kalcamı gormenız lazım resmen havaya kalktı ve karnım daha duz olmaya basladı kılom 48 boyum 156 benm derdım basenlerm onlsrdada olucak ıncelme ınanıorum gorenler bana sen naptın vucuduna nolmus senın bı makınaya falanmı gırıosun dogru sole dıolR:))cok hosuma gıdıo kı ben bunu 56 kılo veren bı kızdan ogrendm o cok onerıo bunu jıllıand yaptm ama bunun kadar sonuc almadm arkadaslar sıddetle onerırım:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…