Slim in 6

Yok yok canım bırakmam tam gaz devam !

Çok iyi olur canım gerçekten çok güzel bir egzersiz programı bende umarım sonuna kadar yaparım bırakmadan.Ne kadar kalabalık yaparsak o kadar çok hırslanırız en kısa zamanda sende başlamalısın :)

Aynen canım devammm:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar
Slim ben de yaptım bir ara 3. Düzeye hiç geçemedim ama kalçam falan çok güzel şekil almıştı. Eylül de ben de katılacağım inşallah size

Katıl canm katıl bırbırımıze destek olalmmm beklıoruz senıde:)))

27 agustosta Slim in 6 programina baslamak istiyorum. Benimle baslamak isteyen var mi?
(her hafta olcu ve kilo bildirimi yaparak)

Kızlar nasıl gidiyor slim in 6 ben 2.haftamın sonuna gelmek üzereyim :)
Canım yaa sukurler olsun kavusturana resmen cıldırmak uzereydım sıte yenılenmıs telden gırdgm ıcın acılmadı guncelleme gelmemıs bıturlu beceremedm bende dıorm neden hıckımse yazmıo sımdı dırek ınternetten gırdım..ahh canım yaa ne durumdasın morelm cok bozıldu tam bı haftam kalmıstı maalesef burn ıt up kalkmıs sıteden:KK43: sabah actm resmen yıkıldm kaydetmedımde aramadagm yer kalmadk resmen yarım kaldı sen naptın canım??

Suan evimde degilim ama gittigimde atmaya calisicam. Kac kilosun?
Allah razı olsun senden yaa cok sevınırım valla ben 71kıloydum suan 49kıloyum ama boyum kısa oldugu ıcın benm ıdeal kılom 45 gene aldım kılo bunuda yapalı baya oldu ınanılmaz etkılı bı spor kalcam toparlandı kalktı vs super bı spor yanı sıddetle tavsıye ederm

Allah razı olsun senden yaa cok sevınırım valla ben 71kıloydum suan 49kıloyum ama boyum kısa oldugu ıcın benm ıdeal kılom 45 gene aldım kılo bunuda yapalı baya oldu ınanılmaz etkılı bı spor kalcam toparlandı kalktı vs super bı spor yanı sıddetle tavsıye ederm
Selam arkadasm hatırlatım dedım acaba eve gıttnmı vıdeoları atarsan cok sevınırım:)

Merhaba kızlar .Beni de aranıza alıın :KK70:
Benim kalçam ve bacaklarım sorun.Biraz da kollarım.Çok güzel şekillendirdiğini okudum.Bunu yapanlar sizcede öyle mi ?

Bide benim anlamadığım hangi gün hangisini yapıcaz. http://www.workout-calendar.com/wp-content/uploads/2012/03/Slim-in-6-Workout-Calendar.pdf
benim bulduğum takvim bu .Bu doğru mu ? Lütfen yardım edin

Aslında topiği açan arkadaş ilk sayfalarda çok güzel açıklamış.
İlk hafta start, sonraki 2 hafta ramp, son 3 hafta da burn yapılacak.
Kesinlikle harika bir program!

Ne kadar çok kilo vermişsin canım bravo :KK9::KK9::KK9::KK9: Ne kadar sürede verdin ve neler yaptın merak ettim

Canım
Ne kadar çok kilo vermişsin canım bravo :KK9::KK9::KK9::KK9: Ne kadar sürede verdin ve neler yaptın merak ettim
Canım benm cok tskedermmm:) yaklasık bes altı ayda verdım oyuzden kalıcı oldu yuruyus yapmıstım hergun ayrıca sık yıyıo az yemıstım ama herseyden yemıstım smdıde yıne kılo aldım ısımden dolayı onları vermeye calısıorm:)

X