Slim in 6

:) ben de öyle yapıyorum , aslında atlamamak gerek , :KK17: kolay gelsin canım :)

esneme hareketlerini atlamayın kızlar.hem tutulmalarınızı önler.hemde vücudunuzun hareketler sonrası kapanmasını önler.kaslarınızın uzamasını ve daha ince olmasını sağlar

ben genelde hareketleri zar zor yaptığım için esnemeye geldiğinde sıra iyice sıkılmış oluyorum ve slim in 6nın en son 3. videosunu da yaptığımda o kısma geldiğimde hemen kapatıyordum :KK31:

esneme hareketlerini atlamayın kızlar.hem tutulmalarınızı önler.hemde vücudunuzun hareketler sonrası kapanmasını önler.kaslarınızın uzamasını ve daha ince olmasını sağlar

ben de suçluluk duyuyorum ama son zamanlarda vakitten kazanmak için boşverme yoluna gittim maalesef :KK17:

dosila nasıl gidyor slim in 6.var mı bir fark?

slim in 6 sıkılaştırdı ama incelmedi pek bacaklarım :26: bir de hergün aynı hareketleri yapınca sıkıldım ben de tempomu arttırmaya karar verdim ve bodyrock.tv videolarını uygulamaya başladım :KK52: aralara da slim in 6 in firm it up ını atmayı düşünüyorum ama :KK8:

bir hafta kadar düzensiz de olsa slim in 6 start it up yatım, sonunda vücudum alıştı :) bundan sonra programi aksatmadan dewam edicem. inanmıyordum kaç denemem olmuştu günlerce tutulmuştum artık tutulmuyorumm :)

Son düzenleme:
yarın start it up son günü yapcam.kendimi hafiflemiş hissediyorum.akşamlarıda callan yapıyorum ama ölçüde bir değişiklik yok:KK43: üzülüyorum p90x indirdim ama onu yapmam imkansız gibi vücudum kaldıramaz.slim in 6 bitsin form tutayım ona geçicem.en fazla 3 ayım var yan yağlarımdan ve göbeğimden kurtulmak istiyorum.kilo olarak bir derdim yok sadece yan yağlar lütfen bırakın beniiiiiii :KK5:

Herkese merhabalar...
Ben de pazartesi günü Slim in 6'e başladım ve programı tamamlayıp bitirmeyi düşünüyorum inşallah. Ancak aklıma takılan birkaç şey var bu konuda deneyimli veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :)
1- 2 gündür yapıyor olmama rağmen her tarafım ağrıyor ve özellikle dizlerim ve üst bacaklarım tamamen bitik vaziyette :KK43: Bu durum normal mi? Yani bir süre sonra alışır mıyım?
2- Bu programı tamamladıktan sonra daha hafif tempoda bir spora devam etsek sarkmalar olur mu?
3- Okuduğum bazı yerlerde de 6 günün çok fazla olduğu ve kasların 24 saat dinlendirilmesi gerektiği söyleniyor. 6 gün gerçekten de çok mu fazla ?

Lütfen arkadaşlar bu konularda şu garibi bi aydınlatıverin :) hepiciğinize öpücükleeer...

Herkese merhabalar...
Ben de pazartesi günü Slim in 6'e başladım ve programı tamamlayıp bitirmeyi düşünüyorum inşallah. Ancak aklıma takılan birkaç şey var bu konuda deneyimli veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :)
1- 2 gündür yapıyor olmama rağmen her tarafım ağrıyor ve özellikle dizlerim ve üst bacaklarım tamamen bitik vaziyette :KK43: Bu durum normal mi? Yani bir süre sonra alışır mıyım?
2- Bu programı tamamladıktan sonra daha hafif tempoda bir spora devam etsek sarkmalar olur mu?
3- Okuduğum bazı yerlerde de 6 günün çok fazla olduğu ve kasların 24 saat dinlendirilmesi gerektiği söyleniyor. 6 gün gerçekten de çok mu fazla ?

Lütfen arkadaşlar bu konularda şu garibi bi aydınlatıverin :) hepiciğinize öpücükleeer...

canım slim in 6 yapıyorum 3.haftadayım.ramp it up yapıyorum.benim ilk hafta ağrılarım azalarak geçti.şimdi hiç ağrım yok ikinci haftanın sonunda start it up a alışıyorsun.bende şimdi ramp it up a alışmaya çalışıyorum.ama gerçekten etkili sıkılaşma oldumu tam bilmiyorum ölçülerimde bir değişiklik yok ayrıca akşamları callan da yapıyorum.bakalım 6. haftanın sonunda neler olacak?

Herkese merhabalar...

benim 3. haftam canım ilk hafta ağrıdan yürüyemiyordum ama yine de bırakmadım slim in 6 yapmaya devam ettim.ilk haftayı atlatırsan gerisi rahat hatta ikinci haftanın sonunda terlemiyorsun bile.ben şimdi ramp it up yapıyorum ve acaip zorlanıyorum ama ağrı olmuyor.bakalım 6 hafta sonra neler olacak?bu programdan sonra ben kondisyonum yükselirse p90x yapmayı düşünüyorum yani tempoyu arttırmayı amaçlıyorum.inşallah yağlardan kurtulurum.bende spor programları hepsinde 6 gün yapıp bir gün istirahat veriyorlar.yani bir gün ayaklarını uzat ve dinlen.başarılar diliyorum....

kızlar ben start it up i bitirene kadar harap oluyorum ramp it up ı nası yaparım bilmiyorum. bitirene kadar kan ter içinde kalıyorum ama maşallah debbie den bi damla ter akmıyor :) sanırım sigara kullandığım içinde kondisyonum çok düşük.. akşamları bende callan yapmak istiyorum ama gündüzleri slim yapinca akşama sporun s sini duymak istemiyorum yılların tembelliği işte :)

ben genelde hareketleri zar zor yaptığım için esnemeye geldiğinde sıra iyice sıkılmış oluyorum ve slim in 6nın en son 3. videosunu da yaptığımda o kısma geldiğimde hemen kapatıyordum :KK31:

merhaba,bana videoları gönderebilirmisin?kk da yeniyim,slim in 6 videolarına ihtiyacım var

Çok teşekkürler kızlar. O zaman hiç bozmadan tam gaz devam ediyorum inşallah :) Herkese başarılar ve bol sağlıklı günler dilerim...

kızlarrrr,ölçü alırken mezurayı nasıl kullanıyorsunuz.yani diyelimki belimizi ölçüyoruz karnımızı iyice içimize çektik ve mezurayı sardık peki mezurayı sıkıyormuyuz yoksa gevşek şekilde mi kalıyor.nasıl ölçmek lazım?

X