- 26 Şubat 2012
- 91
- 0
esneme hareketini boşver :)
diğerlerini bir araştırayım sağol canım..
:) ben de öyle yapıyorum , aslında atlamamak gerek , kolay gelsin canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esneme hareketini boşver :)
diğerlerini bir araştırayım sağol canım..
:) ben de öyle yapıyorum , aslında atlamamak gerek , kolay gelsin canım :)
esneme hareketlerini atlamayın kızlar.hem tutulmalarınızı önler.hemde vücudunuzun hareketler sonrası kapanmasını önler.kaslarınızın uzamasını ve daha ince olmasını sağlar
dosila nasıl gidyor slim in 6.var mı bir fark?
Herkese merhabalar...
Ben de pazartesi günü Slim in 6'e başladım ve programı tamamlayıp bitirmeyi düşünüyorum inşallah. Ancak aklıma takılan birkaç şey var bu konuda deneyimli veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :)
1- 2 gündür yapıyor olmama rağmen her tarafım ağrıyor ve özellikle dizlerim ve üst bacaklarım tamamen bitik vaziyette Bu durum normal mi? Yani bir süre sonra alışır mıyım?
2- Bu programı tamamladıktan sonra daha hafif tempoda bir spora devam etsek sarkmalar olur mu?
3- Okuduğum bazı yerlerde de 6 günün çok fazla olduğu ve kasların 24 saat dinlendirilmesi gerektiği söyleniyor. 6 gün gerçekten de çok mu fazla ?
Lütfen arkadaşlar bu konularda şu garibi bi aydınlatıverin :) hepiciğinize öpücükleeer...
Herkese merhabalar...
Ben de pazartesi günü Slim in 6'e başladım ve programı tamamlayıp bitirmeyi düşünüyorum inşallah. Ancak aklıma takılan birkaç şey var bu konuda deneyimli veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :)
1- 2 gündür yapıyor olmama rağmen her tarafım ağrıyor ve özellikle dizlerim ve üst bacaklarım tamamen bitik vaziyette Bu durum normal mi? Yani bir süre sonra alışır mıyım?
2- Bu programı tamamladıktan sonra daha hafif tempoda bir spora devam etsek sarkmalar olur mu?
3- Okuduğum bazı yerlerde de 6 günün çok fazla olduğu ve kasların 24 saat dinlendirilmesi gerektiği söyleniyor. 6 gün gerçekten de çok mu fazla ?
Lütfen arkadaşlar bu konularda şu garibi bi aydınlatıverin :) hepiciğinize öpücükleeer...
ben genelde hareketleri zar zor yaptığım için esnemeye geldiğinde sıra iyice sıkılmış oluyorum ve slim in 6nın en son 3. videosunu da yaptığımda o kısma geldiğimde hemen kapatıyordum
ben de videoları arıyorum ama bulamadım. yardımcı olabilecek kimse yok mu?