Slim in 6

En son ben yazmışım yine. Bugün 3. Günümdü. Ağrılar devam ediyor. Ama bugün 34 dakikayı da tamamlamayı başardım. Fakat bir ara ağrıdan bağırıyordum. Ne zaman geçecek bu ağrılar. Ayrıca ilk hafta değişiklik olacak mı çok merakediyorum.

benim ikinci haftam start it up ile başladım.haftaya ramp it up 'a geçecem.ama düzeni yapılırsa gerçekten farkediyor.ben ölçülerimi almadım ama giydiğim pantolonlardan farkediyorum.

Bu gun 3. gunum olculerim

Kalca 94
Bel 72
Gogus 88

bende hic agri olmadi ama sadece yaparken kollarim agriyor o kadar.

herkse merhaba
geçen hafta malesef 4 kere yapabildim. diğer günler misafir geldi. bu sabah ölçülerimi tekrar aldım. tabi ki 4 günde değişiklik yoktu. 6 gün ardarda yapamayacağım sanırım. ben de ilk videoyu 12 kere yapınca 2. videoya geçeceğim.

Şimdi efendim sevgili Koala'm ile dün slim in 6 ya başlama kararı aldık bir de çok bilmiş ben yapmayanın mumuşları sarksın poposu yağ bağlasın bıngıl bıngıl olsun diye beddualar sıraladım gel gör ki fazla yememekle alakalı bi beddua olmadığından dün de bugün de poğaça yedim ki malum pastane poğaçasında bir kilo una yarım kilo margarin kullanılır, kısacası diyet için intihar!
he bu da yetmez gibi bugün poğaçaya cila olsun diye bir de intense yedim oooooh mis gelsin yağlar!
ama yaptım videoyu ıhlaya tıslaya ki her yerim ağrıyo özellikle bacaklarım, ikinci videoyu önceden yapıp ikinci haftasında bırakmış biri olarak start it up ın iki haftası hiiiiiiiiiç bitmesin istiyorum
ölçü falan da almadım efendim ama bu sabah 65.4 idim de hadi hatunlar koca popoları hareket ettirme zamanı

Kizlar su olculerinizi alinda Cuma gunleri bildirim gunlerimiz olsun bari simdilik 4 kisiyiz ama bu durumu gruba dondurabiliriz istikrarli olursak.

Bu arada ben lesli ile 2 mil yuruyorum ondan sonra start it up yapiyorum lesli ile yurumezsem nedense tamamlayamiyorum. Kollara cok baski var diger hic bir yerim zorlanmiyor ama kollar feciiiiii :)

Bu arada size bir bilgi vucudunuzda ne kadar kas olursa zayiflamaniz bir o kadar kolaylasir cunku kaslar dinlenirken yaglardan cok daha fazla kalori harcarlar...

evet zaten ödüm kopuyor yapmazsam noolur diye

evet uyduk birbirimize, 2 deli 1 akıllı eder dedik, başladık
bir de bu barro hatunun ağzını tutabilssem tam olacak ama işte mesefeler engel oluyor. yoksa ben yapacağımı bilirdim
şu ıhlama mevzuusunu es geçemiiciim, zira üst bacaklarım isyanlarda resmen
kilomu söylemiim ben zaten dukancanım, ölçülerim vardı 2 ay önce aldığım değiştiğini pek sanmam, arası uzun olsun ki değişim olunca mutlu olayim bari (bu da yeni ölçü almanın üşengeçliği oluyor bir nevi )
hadi bakiiiim bu ağrıların geçmesi için vücüüdümüzün alışması lazım slime,sonra rahatlıyor, veeeeee gelsin 2. video - 3. video.. işte irade tam da burda devreye giriyor

Her zamanki gibi kendimiz çalar kendimiz oynarız

üçüncü gün dım dım dım dım dım dım dım....
kediyi merak öldürürmüş ya ben sırf 6 haftada ne olacak diye merakımdan yapıyorum sonum kediye benzemez umarım

kız oturup kalkarken kopcak sanıyorum bacaklarım
geçecek ama inş daaa 2-3 korkutuyor beni, hadi hayırlısı, sonumuz damdan düşen kediye benzemesin zira o 4 ayak üstüne düşebilir ama bizim bacaklar bu haldeyken kuvvetle muhtemel tepesi üstü düşeriz

slim in 6 ya başladım. toplam 8 kere yaptım. geçen hafta 4 gün yapıp 3 gün ara vermek zorunda kaldım. pazardan beri de ara vermeden yaptım. 12 ye tamamlayınca 2. videoya geçeceğim de ben kilo ladım kızlar. hem tartı fazla gösteriyor. hem de belim falan kalınlaştı. haftaya çarşamba regl olacağım. acaba ilgisi olabilir mi. ya spora başladım. kilo aldım olacak işmi

Adettendir o canim 2 kiloya kadar farkeder kas yagdan agirdir ayrica ama spora baslayinca alsanda daha cabuk verirsin sonrasinda...

selam kızlar süpersiniz vallahi herkes başlamış oturduğum yerden okurken yoruldum resmen kendi yaptığım zamanlar ve süründüğüm günler geldi aklıma işe giderken merdivenlerden inmek zorundaydım ve resmen ölümdü herkese kolay gelsin pes etmetyin kendinizi çok yormayın aynı hızda yapmak için paralamayın lekin çabuk vazgeçersiniz yapabildiğiniz kadar yapın zamanla alışırsınız illa o düzene uyucam 2 haftada start it up sonrasında diğer video die bişi yok start it upı rahat rahat yaptığınızda diğer videoya geçin herkese kolay gelsin :)

sizfaydasını görmüşmüyünüz?incelme yada kilo kaybı olmuşmuydu?

2 haftadır slim in 6 yapıyorum. 10 kere yaptım bu iki haftada. 9 kez 1. videoyu yaptım. bu akşam da 2. videoya başladım. ama bende hiç değişiklik yok. her cumartesi ölçülerimi alıyorum. hala aynıyım. ya ben birşeyleri yanlış mı yapıyorum. yoksa bu durum normal mi acaba.

peki sen kendinde bir değişiklik hissediyor musun? yada çevrendekiler bir fark var diyor mu? enrjinde, duruşunda, kıyafette vs..
ben slim yapmıyorum, bir kere denemek için yaptım(beğendim ama hedefin daha kaslı bir vücut olduğu için farklı şeylere yöneldim yoksa kilo vermek için yapardım bunu)
genelde spor 10 günden sonra insanlarda dışardan farkedilen bir hoşluk yaratıyor, kişi daha dik oluyor, daha formda ve hatları göze daha hoş görünür hale geliyor. bazen bu durum tartıya yada ölçüye yansımıyor gibi görünüyor ama aslında bir değişim oluyor.
mesela ben kalçamı hep en geniş yerinden ölçerim, callaneticse başladığımda da öyle yapmıştım bir süre sonra incelmem durdu diye düşünüyordum sonra farkettim ki ben hep en geniş yeri ölçüyorum ama artık en geniş yer eskisinden nerdeyse 10 cm yukarda popom bir hayli yükselmiş eskiden ölçü alırken mezroyu koyduğum yer boşalmış orda popo yok artık çok şaşırmıştım. tabii 10 günde olmaz bu ama söylemeye çalıştığım değişiklikler hemen ölçülerden anlaşılmayabiliyor biraz daha sabır gerekiyor. slim cardiyo direnç sentezi bir fitness çalışması ve bu tür bir sporun düzenli yapıldığında işe yaramaması imkansız, x sporunun 10 günde yaptığını diğeri 15 günde yapar öteki 20 günde ama mutlaka faydasını görürsünüz yeterki yılmadan düzenli yapın...

çok teşekkür ederim. açıkcası ben bu sporu hayatımın bir parçası haline getirmek istiyorum. 3. videoya geldiğimde en az haftada 4 gün olacak şekilde sürekli yapmak istiyorum. adet dönemimle ilgili old. düşünerek kendimi avutmaya çalışıyorum. şu dönemi bir atlatayım belki haftaya cumartesi değişir ölçülerim.

geçtiğimiz hafta başı başlamıştık koala ile arada sadece bir gün yapmadık en azından ben bir gün atladım hanfendiden henüz ses yok
ikinci video insanın canına okuduğundan ötürü ben ilk videoyu uzuun süre yapmaya devam edebilirim aslında bu videoyla pek de yorulmaz bütüüün hareketleri çok çok rahat yapar hale gelince ikinciye geçmek en mantıklısı zaten yediklerime hiç de dikkat etmiyorum kilomda fark olursa şaşarım yani ama sabahları yapınca bütün gün daha zinde geçiyor ki bu çok güzel, sıkılıp daralıp bırakmayın etki etmiyor vs de demeyin lütfen biraz daha dik dursanız yeter ki zaten yarım saat de olsa doğru nefes almaya sebep oluyor.
ölçü alma konusunda da bilgim olmadığından hiç yeltenmedim nasıl ölçü almam gerektiğini yazarsanız buradan da paylaşırım ölçümdeki değişikliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…