- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
diyet de yapmış mıydın ben incelemedim onunla yao kadar da yaptım
Tam diyet denemezdi canım ama dikkat etmiştim, şimdi yine dikkat ederek yapıcam bakalım.
Dün ölçülerimi aldım ve yaptım, tam bir hafta sonra görücez bakalım nerelere ne kadar yarayacak
Ama benim kilom fazla, belki o yüzden daha fazla incelmiş olabilirim.
Ben karatay diyeti ile beraber yapmayi planliyorum 2 haftada 5 kilom gitti birde slim in 6 yi eklersem super olacak diye dusunuyorum.
Canım mutlaka ekle, hiç vakit kaybetme derim ben.
Ben ikinci günümü de tamamladım, inşallah hep yaparım hiç kaytarmam
Bu gun denedim ama yanlis basladim ben son yapilan bende ilk burn it up start it up yukemeliyim burn it up cok zorladi beni bu arada bunlarin yapilma suresi nedir ne kadar zaman start it up yapip sonra burn it up a gececegiz?
Bu gun denedim ama yanlis basladim ben son yapilan bende ilk burn it up start it up yukemeliyim burn it up cok zorladi beni bu arada bunlarin yapilma suresi nedir ne kadar zaman start it up yapip sonra burn it up a gececegiz?
3 video var hepsi ikişer hafta yapılacakmış start it up ramp it up burn it up.bende yeni başladım start it up daki ilk haftam inş faydası olur.
Yapipta memnun kalmayani okumadim hic cok arastirdim ben dun indirdim tam seriyi yilbasi yediklerimi eritmek icin pazar sunu leslie ile 2 mil start it up ve leg magic ile 5 dk yapacagim.
slm kizlar daha önce yazdim ama kimse cevap yazmamis, bu videolari nerden bulabilirim ben ya biran önce baslamak istiyorum kocamla iddaa'ya girdim kim daha hizli kilo vericek diye. hangi sayfadan yüklediniz videolari? okadar baktim ama bulamadim..
bu arada herkesin yeni yilini kutlarim...
slm kizlar daha önce yazdim ama kimse cevap yazmamis, bu videolari nerden bulabilirim ben ya biran önce baslamak istiyorum kocamla iddaa'ya girdim kim daha hizli kilo vericek diye. hangi sayfadan yüklediniz videolari? okadar baktim ama bulamadim..
bu arada herkesin yeni yilini kutlarim...
malesef burdan link vermek yasak ki zaten ben yasak olmasada veremem konuyu açtığım zaman buldum yükledim ilk mesajlarda anlatııyorum zaten ordan yükleyemiyorsan googledan ara ben o şekilde buldum illa hazır olmak zorunda değil yane :) bu arada kocanla iddia yanlış olmuş erkeklerin daha kolay kilo verebiliyor malesef
evet kimler başladı hangi programı uyguluyor kilolar ölçüler hazırmı????
herkese merhaba
ben de dün başladım. cumartesi ölçülerimi aldım. valla şu anda dayak yemiş gibiyim. bu akşam nasıl yapıcam bilmiyorum. bu bacaklar nasıl hareket edecek.
merhaba
bana mail adresini yolla, sana mail atayım videoları. inşallah gönderebilirim.
malesef burdan link vermek yasak ki zaten ben yasak olmasada veremem konuyu açtığım zaman buldum yükledim ilk mesajlarda anlatııyorum zaten ordan yükleyemiyorsan googledan ara ben o şekilde buldum illa hazır olmak zorunda değil yane :) bu arada kocanla iddia yanlış olmuş erkeklerin daha kolay kilo verebiliyor malesef
evet kimler başladı hangi programı uyguluyor kilolar ölçüler hazırmı????