Slim in 6

geçtiğimiz hafta başı başlamıştık koala ile arada sadece bir gün yapmadık en azından ben bir gün atladım hanfendiden henüz ses yok :KK1:
ikinci video insanın canına okuduğundan ötürü ben ilk videoyu uzuun süre yapmaya devam edebilirim aslında bu videoyla pek de yorulmaz bütüüün hareketleri çok çok rahat yapar hale gelince ikinciye geçmek en mantıklısı zaten yediklerime hiç de dikkat etmiyorum kilomda fark olursa şaşarım yani ama sabahları yapınca bütün gün daha zinde geçiyor ki bu çok güzel, sıkılıp daralıp bırakmayın etki etmiyor vs de demeyin lütfen biraz daha dik dursanız yeter ki zaten yarım saat de olsa doğru nefes almaya sebep oluyor.
ölçü alma konusunda da bilgim olmadığından hiç yeltenmedim nasıl ölçü almam gerektiğini yazarsanız buradan da paylaşırım ölçümdeki değişikliği

şöyleki ben geçen hafta aksattım evet, itiraf ediyorum.
ama yine de bu hafta da 1.videoyu yapıp öyle yada böyle 2.videoya geçmek istiyorum. du bakalım bu hafta istikrarlı gidersem geçerim, yoksa 1 hafta daha bununla devam...
ölçü alma olayı şöyle, mezroyu alıyorsun eline, soyunuyosun bi güzel :KK1:
ben bacaklarımı 2 açıdan ölçüyorum, bir yukarıdan, popoya yakın yerden, bir de dizimin biraz üzerinden. hani değişimi anlamak için.
belini, göbeğini, kalçanı ölçüyosun, benim aklıma gelmemişti ama değişim var gibi gelince üst kolun da ölçülmesi gerektiğini düşünüyorum cünkü slimde kollar çok çalışıyor..
işte böyle bal parçası :nazar:

şöyleki ben geçen hafta aksattım evet, itiraf ediyorum.
ama yine de bu hafta da 1.videoyu yapıp öyle yada böyle 2.videoya geçmek istiyorum. du bakalım bu hafta istikrarlı gidersem geçerim, yoksa 1 hafta daha bununla devam...
ölçü alma olayı şöyle, mezroyu alıyorsun eline, soyunuyosun bi güzel :KK1:
ben bacaklarımı 2 açıdan ölçüyorum, bir yukarıdan, popoya yakın yerden, bir de dizimin biraz üzerinden. hani değişimi anlamak için.
belini, göbeğini, kalçanı ölçüyosun, benim aklıma gelmemişti ama değişim var gibi gelince üst kolun da ölçülmesi gerektiğini düşünüyorum cünkü slimde kollar çok çalışıyor..
işte böyle bal parçası :nazar:

hımm anladııım e o zaman ben de bakarım geçmek için ama pek de istekli sayılmam ikinci videoya hani
ben de işte karbonhidrat günü en çok faydayı sağlayayım diye dünden kalan kremşantiyi yedim :KK1:
ben kiiim diyet kim ya:KK1::KK1:

ben de yapıyorum bu slim in 6 yı. daha doğrusu yapmaya çalışıyorum. özellikle karın hareketlerinde çok acı çekiyorum ve hepsini yapamıyorum. böyle de faydası olur mu acaba.

Ben de az önce Start it Up'un 1. sini yaptım. Terledim biraz. Evet biraz zorlandım ama inanıyorum ki zamanla alışacağım. Özellikle karın hareketleri çok zorladı beni, arada durdum 5-6 saniyeliğine. Eskiden mekik çekiyordum, ilk gün 20 tane ancak çekebilirken bir süre sonra 300'e kadar çıkarmıştım. Bunda da öyle olacak inanıyorum... Hepinize başarılar.

kızlar araştırdım epey ama 1 tane bile video bulamadım. linkler hep kırılmış sanırım :KK43: bana yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.

kızlar araştırdım epey ama 1 tane bile video bulamadım. linkler hep kırılmış sanırım :KK43: bana yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.

Selam Persephone... Google'a ' slim in 6 hanımefendi ' yazarsan çıkan ilk kadın sitesinde linkleri bulabilirsin, ben de öyle indirdim. Kolay gelsin...

merhaba arkadaşlar bende bu akşam başlıyorum fakat start ıt up dan değil burn ıt updan başlayacağım. Gelişmeleri yazarım bu arada boyum 1,55 kilom 57 suanda. ben 48 olmak ve incelmek istiyorum çünkü çok göbeğim ve kalçalarım var... videoyu inderemeyenler özelden msj atın yardımcı olurum

merhaba arkadaşlar bende bu egzersizlere yeni başladım 2. haftam ve gözle görülür bi sıkılaşma var ve incelme bende burdan paylaşırım artık gelişmeleri inş iyi olur...

Merhabalar, Slim in 6'in "Firm it up" videosuna ulasamıyorum, elinde olan varsa yardımcı olabilir mi ? yukarıda bahsedilen yerde linkler var ama biri kırık olduğu için işime yaramıyor. Yardımcı olursanız çook sevinirim.. :KK16:

selam kızlar daha önce leslie 3 mile ve diyetle güzel zayıflamıştım. şimdi vermem gereken on kilom var diyete başladım ama spor konusunda kararsız kaldım. daha önce bi iki kere slim in 6 denedim ama feci tutuldum davam edemedim. benim kilom daha çok kalça basen bacak :KK43: bi hafta leslie ile başlayıp sonra slim lemi devam etsem acaba? bgn direk slime başlasam yine tutulurum gibi geliyor uzun zamandır spor yapmıyorumm

selam kızlar daha önce leslie 3 mile ve diyetle güzel zayıflamıştım. şimdi vermem gereken on kilom var diyete başladım ama spor konusunda kararsız kaldım. daha önce bi iki kere slim in 6 denedim ama feci tutuldum davam edemedim. benim kilom daha çok kalça basen bacak :KK43: bi hafta leslie ile başlayıp sonra slim lemi devam etsem acaba? bgn direk slime başlasam yine tutulurum gibi geliyor uzun zamandır spor yapmıyorumm

ben slim oncesi 2 mil leslie ile yuruyorum hic tutulma falan olmadi
25 dakika leslie+ 25 dakika slim sekilde ama maalesef hergun yapamiyorum
ayni sekilde benim de basen problemim var daha sonuc yok gibi ama
cok etkili oldugunu duydum

dun aksam baslamaya karar verdim start it up ile hicbisi hissetmedm agri falan gercekten ise yariyo mu hareketler

Alt beden için videoları ve uygulama programı var şu şekilde;

Lower Body Program
1. Shape It Up
2. Firm It Up
3. Cool It Off
4. Firm It Up
5. Cool It Off
6. Firm It Up
7. rest w/stretching recommended

özellikle Firm it Up videosu tamamen bacaklara yönelik fakat çok fazla yoruyor beni.. :122:

bende geldim kızlar aranıza alın beni ::KK56:
ölçüler
göğüs 96
bel 76
göbek 86
kalça 99
bacak 57
kol 27

bugün slim in 6 le 3. günümüde yaptım bakalım her hafta yazacam ölçülerde değişiklik var mı diye. bu arada kilom 67.9 du bir ayda 4 kilo verdim nerdeyse 64.2 kiloyum şuan.benden bukadar bırakmak yok yola devam :) :KK3:

Alt beden için videoları ve uygulama programı var şu şekilde;

Lower Body Program
1. Shape It Up
2. Firm It Up
3. Cool It Off
4. Firm It Up
5. Cool It Off
6. Firm It Up
7. rest w/stretching recommended

özellikle Firm it Up videosu tamamen bacaklara yönelik fakat çok fazla yoruyor beni.. :122:

canım nerden indirebiliriz bunları ?
bir de kaçar dakikalık acaba bacak ve basen için olan ?

canım nerden indirebiliriz bunları ?
bir de kaçar dakikalık acaba bacak ve basen için olan ?

ben torrent olarak bulup indirmiştim ben. bacak - basen için olanı 1 saat sürüyor :44:, ayrıca turbo jam'in de bacak basen için videosu var o da yarım saatlik.

X