- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
geçtiğimiz hafta başı başlamıştık koala ile arada sadece bir gün yapmadık en azından ben bir gün atladım hanfendiden henüz ses yok
ikinci video insanın canına okuduğundan ötürü ben ilk videoyu uzuun süre yapmaya devam edebilirim aslında bu videoyla pek de yorulmaz bütüüün hareketleri çok çok rahat yapar hale gelince ikinciye geçmek en mantıklısı zaten yediklerime hiç de dikkat etmiyorum kilomda fark olursa şaşarım yani ama sabahları yapınca bütün gün daha zinde geçiyor ki bu çok güzel, sıkılıp daralıp bırakmayın etki etmiyor vs de demeyin lütfen biraz daha dik dursanız yeter ki zaten yarım saat de olsa doğru nefes almaya sebep oluyor.
ölçü alma konusunda da bilgim olmadığından hiç yeltenmedim nasıl ölçü almam gerektiğini yazarsanız buradan da paylaşırım ölçümdeki değişikliği
şöyleki ben geçen hafta aksattım evet, itiraf ediyorum.
ama yine de bu hafta da 1.videoyu yapıp öyle yada böyle 2.videoya geçmek istiyorum. du bakalım bu hafta istikrarlı gidersem geçerim, yoksa 1 hafta daha bununla devam...
ölçü alma olayı şöyle, mezroyu alıyorsun eline, soyunuyosun bi güzel
ben bacaklarımı 2 açıdan ölçüyorum, bir yukarıdan, popoya yakın yerden, bir de dizimin biraz üzerinden. hani değişimi anlamak için.
belini, göbeğini, kalçanı ölçüyosun, benim aklıma gelmemişti ama değişim var gibi gelince üst kolun da ölçülmesi gerektiğini düşünüyorum cünkü slimde kollar çok çalışıyor..
işte böyle bal parçası