- 22 Ocak 2010
- 874
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben butun seriyi indirdim ve ilk olan 1 saat ciddi guzel cok begendim dogrusu ama hepsini yapamadim kof vucut ama devam edecegim slim in 6 ya gelismeleri yazarim.
bendeki 25 dk adı start it up... 2.si 50dk 3.sü 60dk
bendeki birincisi 1 saat 2. si 10 dk 3. cuye henuz bakmadim ilk cok yorucu ama istersen indirdigim yerdeki linkleri atayim sana?
1. burn it up
2. slim& 6pack
3. Slim&Limber
bendekiler bu sekilde siralanmis 20 link indirdim toplam
linkleri bilmiyorum ben indireli 1 sene oluyor ama yapmak şimdiye nasip oldu. 2. videoyu ve 2 bonusu indirmişsin, eğer spor geçmişin yoksa yani hali hazırda bir süredir benzeri bir spor yapmıyorsan ağır gelebilir start it up ile başlayıp buna geçmeni tavsiye ederim.
ilk kez bugün denedin start it up ve ardından esneme için slim&limber yaptım. kolumu kontrolsüz attım galiba dirsekte ağrım var. üstelik bayaadır hissetmediğim dizimdeki ağrıyıda yeniden hissettim, dikkati kontrolü hiç bırakmamak lazım bendeniz 1 kere bıraktım kol bacak birlikte sallayı verdim olan oldu yine neyseki devam etmemmi engelleyecek kadar değildi. kollarım zorlandı biraz sık sık indirmek istedim hataa 2 defa indiriverdim 2-3 sn hep havada hep havada nereye kadar dimi... bacakları kalçayı karnı pek hissetmedim, kalça kaslarım diğerlerine göre güçlü sanırım ondan alttarafı fazla zorlamadı ve terleme de çok değildi call yada pilatesde neyse o leslie beni daha fazla terletiyordu hatta...
spor yapma doyumunu yaşayamadım hemencecik bitti gerçi bitsin de istemiştim zorlamaya başlamıştı ama alışmışım daha uzun süreli spor yapmaya bu eksik geldi doyamadım üstüne esnemesini de yaptım oda hemen biti verdi.
yine de kısa sürede her tarafını çalıştırmak isteyenlere tavsiye ederim.
Zamanında slim in 6le baya incelmiştim. Şimdi başlıyorum tekrar. Ölçülerimi de alıyorum.
Haydi bakalım gazam mübarek olsun